Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
diana_popa27 spune:
Ele daca durerile tale devin f f puternice exista niste centuri pt pelvis care ajuta f mult la durere sa nu se inrautateasca.
Sunt mai multe tipuri si rigide care se pare ca sunt cele mai indicate pt cele ca noi si care sustin burtoiul cand durerile radiaza si la spate sau la burta. Astea ma gandesc ca sunt pt toala lumea cu dureri
http://about.pricegrabber.com/search_attrib.php/page_id=1250/form_keyword=prenatal%2Bcradle/rd=1/rd_type=P
Ma uit daca exista si in Romania la niste preturi rezonabile.
23+
viitoare mamica de Medeea
olimp spune:
diana cred ca si mie mi-ar prinde bine asa un ham...la ritmul in care imi dispeste burtica....ce burtica ditamai burtoiul...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 + Ilinca
Ilinca
diana_popa27 spune:
astea sunt pt toate burticile dar nu prea gasesc pe la noi.
Si de ce am eu si Ele nevoie nici atat. Ale noastre sunt centuri rigide ca niste curele care se prind in zona bazinului doar, ca sa fixeze oasele sa nu se mai cracaneze.
Pt doritoare pt sustinerea burticii pt dureri de burtica si de spate ar fi asta:
http://www.happy-toys.ro/centura-prenatala-reglabila-pentru-sustinerea-sarcinii---0177-anatomic-help/4974.htm?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
23+
viitoare mamica de Medeea
oanka80 spune:
isi mai aminteste cineva si de mine?
acum sunt putin vie, de 2 zile m-am dat de ceasul mortii, lata in pata, prinsa de o raceala cum nu am mai avut de 6-7 ani. azi abia am circulat si eu putin prin casa, doamne cat de rau mi-a fost. am scapat cu frectie cu carmol si otet de trandafiri, cu inhalant de 3 ori pe zi cu soc, musetel, galbenele, patlagina, cu mult sirop plantusin de la farres si suc de ridiche cu miere, tone de ceai cu lamaie, suc stors in casa de mar, kiwi, morcov si sfecla rosie, supa de pui cu taitei si declar invinsa raceala in proportie de 60%. acum tusesc tare de tot de se rupe totul din piept. stau cu cartof si otet, mai schimb cu sare incalzita pusa in prosop.
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
20+
minune mica
Ele spune:
Diana interesante acele ham-uri, dar nu stiu cat sunt de eficiente. Ma gandesc ca un ridicat fortat al burtii nu este tocmai natural. Sincer nu stiam ca exista asa ceva . Mai cauta Diana si astept reviewuri.
Maine sunt la munca, iarasi 9h in scaun. Nu vreau sa ma gandesc ce presiune pe biata mea porumbica.
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani