Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
hadrianae spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Adriana e invers TU mi-ai facut mie pofta . Eu dupa ce am am vazut pozele tale am inceput sa ma gandesc serios la tuns. 23+ viitoare mamica de Medeea |
Cum-necum, clar e ca a fost o decizie foarte buna.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+
Poze
diana_popa27 spune:
Adevarul e ca f f greu gasesc si imi iese culoarea asta ..am facut o mie de experimente. E doar o vopsea care e cu amoniac care imi iese mai bine ca asta pt nuanta care imi place mie fara decolorare prealabila (blond aramiu). Asta e Revlon fara amoniac si vad ca pe parul scurt prinde ca pe parul lung nu mi s-a prins deloc cat sa imi placa.
Ama daca iti plac schimbarile nu vad de ce sa nu schimbi. Mie tare bine mi-a prins. Cum zicea si Oxana mai sexy ca oricand pana acum in sarcina.
Sotul nu e fan par scurt dar saracul stie ca nu prea are nici un cuvant de spus in ceea ce priveste alegerile mele vestimentare, machiaj freze etc.. iese monstruletul feminist din mine daca indrazneste
Am noroc ca fix pe ala il iubeste mai mult decat look-ul meu.
23+
viitoare mamica de Medeea
Sweety4u spune:
Referitor la cumparaturile online, azi am primit un studiu care arata ca, dintre cele 92 de milioane de mame europene care acceseza zilnic Internetul, 89% fac cumparaturi online. Femeile din Europa care au copii cheltuie 542 euro si realizeaza, in medie, aproximativ 15,3 achizitii intr-o perioada de sase luni.
happy_ama spune:
Diana, o s-o fac! Sigur! Dar la mine trebuie decolorare, imi stiu parul si stiu cat de greu a fost sa-l aduc la platinat acum 3 ani. Oricum, acum abia mi-a crescut iar dupa ce am fost french bob. Imi era dor de parul meu luuuung
Happy_Ama 22+ si Eva
Ele spune:
Incep sa cred ca ori e de la hormoni, ori am devenit frustrate.
Eu vreau sa renunt la rosu din cap dupa sarcina si sa ma intorc la satenul deschis. Ma imbatraneste si acreste.
Cate stresuri avem!!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani
dnapotecuta spune:
Buna ziua doamnelor!!!!!!
M-am gandit eu asa ca am tras cam mult si cam cu toate. prin urmare maine imi bag ambele picioruse in toate cele. Duc copilul la gradi si imi fac vant la C-ta sa beau o cafea cu miros de mare. Cu ocazia asta imi iau si patutul si hainutele promise de cele 2 prietene bune de acolo cu micuti acasa. Asa... ca sa nu mai fiu tentata sa dau bani incoace si-ncolo. Si oficial voi avea 2 patuturi... hainute, wrap,steriliziator si alte cate si mai cate. Mai ramane de luat caruciorul si pot sa ma duc linistita la maternitate. Life's good after all!
Plus bonus: 3 perechi panataloni cu burta... de-abia astept ca tot ce am eu sunt prea mici sau prea mari.
Va pup pe toate si arunc si eu o galeata de optimism pe forum ca azi am din belsug si vad ca inca ma mai tine de dimineata si pana acum.
Alina 24+
delia_timpau spune:
Betty, felicitari!!
Diana, foarte bine iti sta!! Iar motanica este demential!! Tare i-as face cunostinta cu Gipsy a mea :)
19+ , mami de Mircea
monicaa spune:
Betty felicitari!
Sweety mersi.
Eu tocmai am venit de la plimbarea de pranz. E un frig crunt si bate un alizeu ceva de speriat. Diseara mergem in oras la un libanez tare bun. Abia astept, n-am mai iesit in timpul saptamanii de nici nu mai stiu cand. Ne luam la revedere de la fetitza prietenilor nostrii de suflet caci pleaca ptr un an la studii in Japonia.
Si maine e vineri
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +
diana_popa27 spune:
Alina ma bucur ca pana la urma s-au rezolvat toate si incepe perioada de optimism . Tare m-am bucurat si eu de pantalonii "de capatat" cu burta de la prietena mea.
Delia multumesc si mie imi place de mor Gipsy a ta . Bietul meu motan e obligat sa participe de fiecare data cand facem poze. Am zeci de poze cu el cu labele pe fata mea cum ma impinge. Dar nu ma las!
23+
viitoare mamica de Medeea