Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Rodica, ma gandesc si eu sa ma transform in parazit...
V-am zis ca ieri m-a durut burta. Am ajuns acasa si mi-am sunat sotul (era in drum spre Iasi de la Vaslui ) si i-am zis ca nu ma simt bine si vreau sa pun carnea pe foc pentru ciorba. A fost pentru prima data cand mi-a zis sa las balta treaba sa ma intind. Si cum eu mereu contrazic, binenteles ca i-am zis ca nu-i mare treaba si ma descurc. Daca zicea sa fac ciorba, ma bosumflam si ma duceam sa ma culc.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Tot va plangeati ca nu puteti sta pe scaun la birou... a venit se pare ca si randul meu. Nu stiu ce am dar ieri si azi nu ma simt bine deloc. Efectiv nu pot sta pe scaun. De-abia astept sa se faca 16.00.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Diana, tare mult imi place cum iti sta!! Si culoarea ti se potriveste f bine .

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Diana esti wow

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Multumesc fetele !
Copiii mei de la palat au reactionat ieri de zici ca mi-am taiat o ureche. Mai ales fetitele cu parul lung .. nu le venea sa creada ca m-am facut ca un baiat
Adriana multumesc multi multi ani am fort tunsa f f scurt .. in clasa a 11-a eram tunsa cu masina cu 0 apoi in facultate ma radeam pe o parte cheala si in rest lasam sus un fel de creasta si uechea cusuta cu ata de tabacarie neagra...Dupa cum va pov am fost un adolescent problematic asa ca pt mine nu a fost un soc mare imaginea mea. Acum arat a fetita din cauza machiajului dar va pun o poza de la atestatul meu din cl a 12-a sa vedeti diferenta

23+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Oaxana si la mine e efectul invers
Asa suntem plamadite noi femeile. Al meu barbat a zis ca framanta el aluatul, evident ca nu l-am asteptat

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Mocanita, ma bucur ca ai trecut cu bine peste moment.Acum stai linistita. Tinem pumnii pana vine rezultatul

Monica, imi pare rau sa aud astfel de vesti. Dupa cum stiti si eu am trecut recent printr-o astfel de pierdere, chiar daca aveam 17 saptamani, cred ca e la fel de dureros... Sa-i dea Dumnezeu multa putere sa treaca peste acest moment! Nu stiu ce sa zic de sot... nu stiu cum era si inainte. Unii reactioneaza diferit, nu cred ca pot intelege pe deplin durerea de mama. Sau poate asa intelege el sa treaca peste durere, sa isi ocupe capul cu altceva... Pt ea ar fi, probabil, mai usor daca ar fi familia si in special sotul aproape de ea. Eu daca nu aveam sotul si familia care sa ma sustina fff mult nu stiu ce as fi facut. Pana si bunica mea a venit in Bucuresti si a stat pana am iesit eu din spital, vizitandu-ma zilnic. De asemenea, voi mi-ati fost alaturi si am apreciat foarte mult (acum nu ma mai pot desparti de voi, ma bucur si ma intristez odata cu voi si urmaresc evolutiile voastre) Din pacate nu cunosc un psiholog pe care sa ti-l recomand. Sper sa se intareasa singura sau cu ajutorul prietenilor si sa treaca si ea cu bine peste moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Diana De, artistii astia!
Mi-ai facut pofta de par scurt.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Diana, you're gorgeous!!!! Maxim imi place si eu nu sunt mare fan al femeilor tunse scurt. Asta pt ca nu multora le sta bine. Dar pe tine te prinde perfect!!!

Si eu as vrea sa ma fac o nuanta de roscat dupa alaptat. Am incercat tot, am fost si blonda platinata, am avut si tunsoare french, roscata nu am incercat Sunt o mare adepta a schimbarilor radicale

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Adriana e invers TU mi-ai facut mie pofta .
Eu dupa ce am am vazut pozele tale am inceput sa ma gandesc serios la tuns.

23+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput