Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
happy_ama spune:
Iar mi-e soooomn Mai fetelor, eu am insomnii spre dimineata si mi-e somn la pranz, dupa masa evident ...asa patiti si voi?
Happy_Ama 22+ si Eva
mocanita spune:
Multumim de complimente . Vroiam sa va mai zic sa va uitati si pe amazon.co.uk sau cel din DE, amazon.de . Ambele livreaza in RO si inainte sa-l am pe Toma am luat o gramada de chestii mult mai ieftine de la ei, decat le-as fi gasit la noi. La pompa de san am facut o adevarata afacere, am luat-o cu jumatate de pret fata de ce gaseam in farmaciile de la noi. E electrica, Medela, foarte buna, numai ca n-am folosit-o decat o data A mers alaptatul direct de la san. A, si sterilizator am luat, bouncer...Si sterilizatorul e intact, dar na, trebuia sa-l am
hadrianae spune:
Mocanita, multumesc.
Betty, felicitari pentru rezultate! Sa-ti traiasca printesa! Transportul pe Next e gratuit indiferent de suma. Trimit prin DHL si ajunge foarte repede.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+
Poze
Delia_Rodica spune:
Betty felicitari, ma bucur mult ca totul e bine
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
doxy spune:
Mocanita, felicitari! Tinem pumnii sa fie totul bine pana la capat!
Betty , sa-ti traiasca Bianca!
Ama eu mai am insomnii, ieri noapte de ex. m-a trezit piticul meu de trei ori. A treia oara,n-am mai putut adormi si ma gandeam ce-o sa ma fac eu, la noul job (pe care inca nu l-am gasit) la care va trebui sa ajung fix la ora 8 (ca aici unde lucrez acum, veneam cand reuseam) atunci cand sotul va fi plecat iar eu va trebui sa duc un copil la gradi si unul la scoala (exact atunci va merge si Rares primul an la scoala).
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
diana_popa27 spune:
Felicitari betty pt fetita!
Mocanita ma bucur ca ai scapat de marele stres. Acum sa stai cuminte si sa astepti relaxata rezultattul ca sigur e bun
Si acum...din categoria nu are cine sa imi fac poze ..lasa ca ma descurc singura! Stiu sa fac dragoste cu camera si singura....
AM PUS POZE CU NOUA FREZA
23+
viitoare mamica de Medeea
Delia_Rodica spune:
Am framantat o paine cu secara si seminte, e la dospi pt o ora.
Ma scuzati va inebunesc zilnic cu micile mele activitati din bucatarie, cam atat pot realiza eu si cu atat ma pot face utila in casa, in rest ma simt ca un parazit. Sunt un spectator la activitastile voastre zilnice si problemele cotidiene pe care le aveti. Fara voi as lua-o razna
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
doxy spune:
Hihihi Diana, acum nu mai arati de 16 ani... arati de 13 :))))))))))).
Imi place ffff mult!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
hadrianae spune:
Diana, ! Wow, ce bine iti sta! Cred ca poti sa mergi linistita pe stilul asta ca ti se potriveste de minune! Esti !
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+
Poze
Ele spune:
Diana iti sta fff bine.
Arati tanara, ca o copila. Nu ti-as da mai mult de 23 ani cu freza asta.
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani