Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mocanita multa liniste si relaxare...sunt convinsa ca totul va fi bine...

monica imi pare rau pentru prietena ta...sincer , cat despre reactia sotului , barbatii sunt niste ciudati in situatiile critice , oricum cu, spune si oxana pana nu vad copilil nu au cum sa simta acel sentiment pe care in simtim noi zilnic..

betty hai cu vesti

bobita tinem pumni...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mocanita, bine ca ai scapat!! Mie nu mi-au dat nici o injectie inainte, aia e pt anestezie, nu? Mie mi-au dat dupa aceea, cu no-spa.
Cand sunt gata analizele?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Mocanita, ai scapat! Tinem pumnii pentru rezultate. O sa vezi ca o sa fie totul bine. Acum odihneste-te.

Yvyana, nu-ti face probleme cu gradinita. Asa e la inceput. La unii poate sa dureze mai mult perioada de acomodare, la altii mai putin. Daca in timpul zilei e ok, nu-i nicio problema. De multe ori e mai greu pentru noi. Si daca ne simt pe noi stresati, mai rau fac. Alexandru merge la cresa de la 1 an si 2 luni si si acum mai are zile cand se agata de mine dimineata. Cu toate astea stiu ca-i place foarte mult si e innebunit dupa educatoare. Si seara de multe ori il iau efectiv cu forta. Urla ca nu vrea acasa, vrea la cresa.

Betty, te asteptam cu vesti!

Bobitza, bafta!

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Paula, da, in scopul anesteziei era xilina. Probabil nu trebuia sa simt nimic? N-a functionat In 48h sunt gata alea preliminare, celelalte am inteles ca peste 14 zile ? Primele cred ca pe luni incolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Mocanita, ma tin de mult sa-ti spun. Ce copil frumos ai! E superb in poza de la profil!

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Gata, am venit!

Mocanita, ai scapat! Felicitari, 2-3 zile mai mult in patut si esti scapata de tot. Nici mie nu mi-a facut anestezie, cica e doar o intepatura in plus. Asa-i cariotipul final vine meste 2-3 saptamani, mie mi-a venit la 2 saptamani si 3 zile de la recoltare.

La morfo a fost totul ok, ma bucur mult Olipm ca am mers la Halmagean, nici nu stii cat de linistita sunt acum dupa ce m-au vazut "4 ochi". Am stat cam 40 minute, mi-a explicat frumos fiecare detaliu, de la masurarea creierasului la piciorute, manute, vezica urinara, inima, tot, tot. A zis ca totul e perfect normal dezvoltat si la general ne suprapunem ca masuratori fix peste data calculata de la menstruatie, dupa lungimea femurului mai mari cu 2 zile, dupa abdomen si caput fix la fel ca dupa menstruatie. Avem 503 g.

Am mai discutat in legatura cu nasterea, a zis ac el nu asista ca e axat pe morfologii dar pot merge la tatal lui, el era de parere sa nu ma arunc direct la cezariana decat in functie de nevoi, a zis ca e pacat sa intram in burta cand totul e in regula si asa putea naste natural mai ales ca am mai nascut 2 natural. Parca totusi nu m-as incumeta sa mai trec iar prin "muncile" alea ... am o varsta totusi si mai e si ligaturarea trompelor pt care ar trebui sa fac suplimentar operatie laparoscopica daca nasc natural ...

Monica imi pare rau de prietena surorii tale, varianta ideala este intr-adevar sa gasiti un psiholog bun, o va scoate sigur din starea respectiva.

Ama si eu o sa ma cuplez cu voi pentru hainute, peste 2 luni, pana atunci nu iau nimic. Voi lua vreo 5 bucati pt corp mici de tot si vreo 10 de la 3-6 luni si 3-4 hainute pt afara. Restul voi comanda dupa ce venim acasa. Ai spus ca la next este gratuit transportul, asta de la ce suma in sus? Cum se plateste pe site-urile astea?

22+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mocanita, bine ca ai scapat! Si da!!! Ai un copil absolut superb!

Betty, din cate am apucat sa vad e cost 0 pt orice suma...Nu bag mana in foc. De platit se plateste cu cardul online

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Betty, felicitari pentru minunica perfecta!

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

betty ma bucur ca ai plecat multumita si linistita

sa traisca Biencuta NU ? sau gresesc ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Adriana . E Toma, baietelul meu, poza e de acum 3 luni, dormea la mine in brate . Si voi sunteti o super familie, m-am uitat la poze, tu radiezi energie, poate si datorita stilului, cercei colorati si ii? Mmmm, like it

Mergi la inceput