Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)
Raspunsuri - Pagina 11
yvyana spune:
Citat: |
Eu nu stiu cum as putea sa fac fata..va ziceam ca am visat urat..am visat ca a murit bebe m-am trezit plangand si sunt inca intoarsa si sa nu ai sprijinul sotului..off..din pacate nici eu nu cunosc niciun psiholog bun, dar o sa intreb! Diana, eu am vazut pe Discovery ca bebele aude daca mama isi pune csti..tocmai fluidele din organism transmit sunetul. eu asa am retinut, acum daca e asa sau nu, il intrebam pe bebe cand se naste :) |
Delia fiecare sarcina e diferita, eu la fata tot pe la varsta asta a sarcinii visam in fiecare noapte ca moare in bratele mele, ii visam inmormantarea, cum tineam un bb mic infasat in negru, cosciugul tot
A fost horror o perioada, in fiecare noapte aveam cam acelasi cosmar, ma trezeam plangand si mi-era teama sa ma culc la loc
A trecut si iata acum o fetita mare, sanatoasa si desteapta foc are mama!!!
Acum vad (sper) ca am scapat de stresul cosmarurilor in sarcina asta, slava Domnului!
Happy Mom si S23+
doxy spune:
Yvy, stai linistita, cred ca e aceeasi situatie ca la Rares. Desi fizic s-a refacut, inca nu si-a revenit pe deplin. O sa mai fie mofturoasa si sensibila o perioada, apoi o sa-i treaca. Important sa nu cedezi ca apoi se va invata asa si va profita si atunci cand va fi bine. Pupici piticei tale!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
yvyana spune:
Pai nici n-am cum sa cedez Doxy pentru ca eu de pe 1 ma intorc la munca si trebuie sa ne acomodam cu situatia asta!
Happy Mom si S23+
mocanita spune:
Gata, m-am intors. Am intrat la 10, programata fiind la 8... Am semnat, m-au informat, a intarziat doctorul, nu mai aveam emotii, doar nervi si frustrari.. In fine, Sanador, dr Herghelegiu - pt fetele din Bucuresti. Sunt bine, stau in pat prin vecini :) ca acasa era imposibil... Am simtit doar o presiune cand a tras lichidul, mai rau m-a deranjat injectia cu xilina... Acum o oarece jena si numar orele :) sa ma vad duminica bine. Va pup, merci mult de sustinere. Sunt pe aici.
doxy spune:
Eu ieri nu prea m-am simtit bine, m-a durut burta si spatele... Am zis ca e o zi mai proasta, dar vad ca si azi ma simt la fel. Cred ca usor usor ma apropii de perioada "frumoasa" a sarcinii. Peste doua saptamani intru in ultimul trimestru...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
unidanad spune:
Eu am numai vise legate de sot. Fara el nu stiu ce as face. Cu bebe inca nu am avut nici un vis si sper sa nu am
22+
Dana
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui mocanita Gata, m-am intors. Am intrat la 10, programata fiind la 8... Am semnat, m-au informat, a intarziat doctorul, nu mai aveam emotii, doar nervi si frustrari.. In fine, Sanador, dr Herghelegiu - pt fetele din Bucuresti. Sunt bine, stau in pat prin vecini :) ca acasa era imposibil... Am simtit doar o presiune cand a tras lichidul, mai rau m-a deranjat injectia cu xilina... Acum o oarece jena si numar orele :) sa ma vad duminica bine. Va pup, merci mult de sustinere. Sunt pe aici. |
ma bucur ca a trecut usor. recuperare rapida si rabdare la pat, ca sa fie bine. Sunt convinsa ca si rezultatul va fi unul bun
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
delia_timpau spune:
Mocanita, bine a trecut ce a fost mai greu!! Stai linistita si relaxeaza-te!!
Delia, tu cat mai ai de stat la pat?
19+ , mami de Mircea
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui delia_timpau Mocanita, bine a trecut ce a fost mai greu!! Stai linistita si relaxeaza-te!! Delia, tu cat mai ai de stat la pat? 19+ , mami de Mircea |
Pana prin sapt 25, cand mai vede dr-ul. Nu e restrictie totala la pat, dar 80% din timp cam asa, la orizontala . Poate ma obisnuiesc :))
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd