Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)
Raspunsuri - Pagina 16
delia_timpau spune:
si la noi e la fel, Diana, pisica siguur are mai multe poze ca noi O chinuie sotul meu in toate pozitiile
19+ , mami de Mircea
Monirina spune:
am activat si eu PM. astept va rog un mesaj cu parola de la mail :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monirina am activat si eu PM. astept va rog un mesaj cu parola de la mail :) Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+ |
Done
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia_timpau ticker test :) 19+ , mami de Mircea bebitza |
iei
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
Monirina spune:
am pus si eu poze pe contul comun si mi-am dat seama ca inca nu am poze cu burtica :( deseara pun piticul sa ma pozeze :)
am vazut multe burtici frumoase care mai de care :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
doxy spune:
Fetelor eu acu m am trezit... Pana la urma am plecat acasa, pe la 14.00 ca nu mai puteam, simteam ca mi crapa bazinul daca mai stau juma de ora pe csaun. Acum ma simt mai bine...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
unidanad spune:
fetele ce parere aveti
http://magazin.mamica.ro/tommee-tippee-kit-de-alaptare.html
22+
Dana
doxy spune:
Eu sincer nu vad rostul la chestiile astea pentru alaptare... copilul trebuie pus la san. Cat a stat Rares in maternitate 5 zile, ma storceam la pompele lor si ii dadeam cu bibe, cand am ajuns acasa l am pus la san, m am chinuit strasnic si eu si el, se facea bordo si cred ca adormea nemancat, dar pana la urma am reusit...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
olimp spune:
diana ce bine iti vine tunsoarea ! super tare !!!
felicitari pentru curaj
monirina am vazut pozele sa-ti traisa baietelul ! ...si tare frumoasa e si mama
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 + Ilinca
Ilinca