Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Plimbarile in aer liber si miscarea in general, te elibereaza de stres. Doar ca tare e greu de alungat lenea asta.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Neata, fetele!!

Cafea cu lapte, da?!

Mocanita si Betty, va asteptam cu vesti bune!

Bobitza, tu la cat ai eco??

Ele, hainutele sunt de la H&M, Zara si Gap. Pe cele de la Zara si Gap le-am luat intr-o vacanta de la Roma, am prins super reduceri. Oricum, repet, recomand online Next, Mothercare si M&S

Sa aveti o zi minunata!

Happy_Ama 22+ si Eva

Am uitat sa va zic Neataaa!

Happy, am TTest la 12:00. Am niste emotii...de nu va pot spune.
Nu l-am mai vazut pe Minunica de 3-4 sapt ...eu care mergeam la o saptamana.Nici nu ma intereseaza ce e, vreau doar sa stiu ca e bine, sanatos.
Sa-MI TINETI PUMNISORII!

17 +

multa bafta la Ttest, si eu am sapt viitoare si deja nu mai am rabdare :)
asteptam vesti!

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Monica imi pare rau foarte rau sa aud de prietena ta.
Legat de soti, eu citisem de la prima sarcina, cand mi se parea ca sotul nu mangaie burtica deloc ceva de genul: barbatii pana nu vad "produsul finit" nu prea isi pot exprima afectiunea. Acelasi lucru se intampla si acum. Denisa m-ar pune 24 din 24 cu burta in sus sa vada pe bebe. Sotul nu exprima dorinte din astea.
Nu cred ca e cazul sa se ajunga la o criza conjugala mai ales ca are deja o suferinta. Parerea mea este sa planga singura cat crede ca e cazul..la un moment dat o sa ii sece lacrimile si isi poate vedea de viata. Cand suferi intens , prezenta prietenelor nu face decat sa amplifice durerea, cu cat relateaza povestea la fiecare in parte.
Vorbesc din propria experienta.

Diana sa imi zici daca merg exercitiile. Mi-ar fi frica sa nu stranesc mai mult durerea.
Legat de hainute, nu am primit nimic la Denisa, fiind "printre straini". Am cumparat noi , nu multe si tot am dat din ele nefolosite.
Prima grija ar fi sa am haine sa o scot din maternitate, dupa ne descurcam cumva.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Apropo de vise, visez urat numai cand e sotul in delegatie..
Azinoapte am visat mult kk ..mergeam printre el, incercand sa nu ma murdaresc. E de bine sau de rau?

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

de obicei e de bine. cumpara un bilet la Loto.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Ce hainute minunate sunt pe next ! Mie mi-e frica sa iau ceva si dupa sa nu vina,ca am ochit la lucrusoare

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Yvy, nu vreau sa te sperii, dar sa nu fie cumva bolnavioara...
Zic asta fiindca exact asa s-a manifestat la Rares. Prima data cand l-am dus la gradi (primul contact cu colectivitatea) o saptamana a fost foarte incantat, din a doua zi a ramas la program lung, pana la 18.30. Apoi brusc a inceput sa planga diminetile, chiar m-am mirat... ca dupa 2-3 zile sa debuteze boala. Am stat o sapt. acasa si cand l-am dus iar, a plans din nou, inca nu era refacut 100%. Apoi si-a revenit. Noi nu am avut probleme cu plansul la gradi, atunci a fost singurul episod...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia

Doxy tocmai ce-am iesit dintr-un episod de raceala, cu febra mareee , i-am dat si eu gripa mea evident, eu nici acum nu mi-am revenit, tusesc si am muci in gat tot timpul , insa ea a avut doar febra si atat, am tinut-o 3 zile dupa ce i-a trecut si nu a avut tuse, nu muci, nmk, analizele i-au iesit super si exudatul si copro
Le-am zis sa fie cu ochii pe ea si daca e ceva ma duc s-o iau, insa cred ca e in plina anxietate de separare, plange muult cand pleaca tati la serviciu si ea n-ave nicio treaba, a plans sptamana trecuta cand am mers si noi la un film si am lasat-o cu buni, efectiv am plecat pe usa si ea se tinea taras de picioarele mele si acum cu gradi i-am pus capac!

Happy Mom si S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Ele e de bine e noroc !
Nu imi vine sa cred ca stiu prostiile astea ..se pare ca mama are o influenta mai mare asupra mea decat imi imaginez eu .
De fiecare data cand viseaza ceva legat de mine ma suna si ma bazaia.. De ex: vroiam sa ne casatorim de 1 mai ca atunci e aniversarea noastra si vroiam sa pastram data si a visat maica-mea ceva porcarie si saraca m-a bazait jumate de an pana am renuntat la luna mai ca imi era prea mila de ea . Era asa de disperata ca nu e bine si nu e bine ca nu am vrut sa ramana cu senzatia ca e o casnicie sortita esecului si ea nu a facut tot posibilul sa fie bine

23+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

criminal Diana!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

A, mi-am adus aminte..Mony, ce ti-am mai admirat aseara pozele cu bebe pe Facebook!! Sunteti o familie tare frumoasa!!

19+ , mami de Mircea

Mergi la inceput