Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
ela_ella2003 spune:
Nane, felicitari pt vestile bune, am fost si noi la eco la 9 sapt si 2 zile si bebe avea 167 batai pe minut si este un somnoros...are cu cine semana! Eu voi face bitestul peste 2 saptamani si tot atunci si recoltez. Te astept cu vesti bune in continuare
Stiti cumva cine interpreteaza rezultatul de la bitest, gine sau ecografistul?
Cocopuff, Flobibaby, Adicris, bine ati venit si va doresc sarcina usoara!
Wish, Magda refacere rapida si sarcina linistita
Danyce,Flavia, Elena, super vesti de la eco, felicitari dragi mamici
Elena, Dalia este superb, mai aveti atata timp la dispozitie....a si nu esti singura, noi ne gandim, ne razgandim, am zis ca daca o sa fac fata o sa o cheme Daria si nu voi renunta niciodata la acest nume...si acum ne place la amandoi Clara!!!!! La baieti inca mai negociem intre Rares sau Robert
Mina, tare sotul tau....nici eu nu m-am vopsit pana acum, nu am avut curaj, dar am sa o fac in weekend
Vreau sa imi lau si eu sotul, azi a spalat faianta in ambele bai si in bucatarie + barile de la bucatarie cu toate ustensilele. Cand trebuie prepara cina si e absolut genial la bucatarie....si face niste limonade...yummi
Va doresc un weekend minunat
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_ella2003 Stiti cumva cine interpreteaza rezultatul de la bitest, gine sau ecografistul? |
In cazul meu interpretarea a facut-o ecografistul. Dupa ecografie, asistenta a printat un teanc de hartii cu toate rezultatele date de soft. Ideea este ca se introdusesera in sistem si nivelul HCG si PAPP-A (proba de sange fusese recoltata cu aproape 3 saptamani inainte) deci s-au putut obtine rezultatele finale.
Cand am deschis subiectul amniocentezei, doctorul ecografist mi-a spus ca in urma rezultatelor nu reiese necesitatea efectuarii, insa daca doresc neaparat se realizeaza si "la cererea pacientei" si mi-a recomandat sa merg cu rezultatele si la doctorita mea gineco sa discutam despre rezultate si despre eventualitatea efectuarii amniocentezei.
O zi frumoasa!
Jo 15+
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
JoyJoy spune:
Buna de dimineata everybody,
Intre o gurita de lapte si o privire la fulguiala de afara, am avut o revelatie .
In grupul meu de prietene nu sunt mamici si nici gravidute si majoritatea sunt fumacioase (cum eram si eu pana acum 3 luni ). Si mie tare mi-e dor de o iesire intre fete.
Asa ca ma gandeam: ce ar fi sa organizam asa, "intre forumiste", o "ieseala" la un suc fresh sau o apa plata cu lamaie undeva unde nu se fumeaza sau mai incolo cand vine caldurica pe o terasa draguta???
N-am stat sa numar, dar cred ca facem de-o gashca frumusica. O masa mare plina de burtici mi se pare ceva simpatic si inedit, eu chiar nu am mai vazut. In plus avem aceleasi subiecte de discutie.
Cam astea erau gandurile mele matinale de sambata. Chip si Dale nu au tinut cont ca e weekend si "le-a fost foame" tot dimineata la 7. E tare ciudat sa te trezesti in fiecare zi ... de foame(!!!), mai ales in cazul meu... Pana sa raman insarcinata nu mancam nimic pana la 13-14 .
Urez si eu felicitari pentru rezultatele la teste, bun venit celor noi si un weekend excelent tuturor!!!
PS: daca vreti sa mergeti la Expo mergeti dimineata la deschidere. Ieri (vineri, nu weekend!!!) la ora 13.45 - 14.00 deja te calcai in picioare, desi la 11.00 cand am ajuns era gol.
PS2: am pus pe google in album poza de la expo. Fotografa chiar mi s-a parut profi, avea cateva fotografii foarte dragute in albumul de prezentare.
Jo 15+
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
Mihaelafalt spune:
Burticute frumoase ce faceti?
Noi suntem bine, ieri am fost la gine si ne-a interpretat rezultatul la dublu, ela mie asa mi-a zis cand am rezultatul sa merg la ea, tot ea mi-a facut si eco pentru dublu, si dupa ce mi-a zis ca e bine si ca ne vedem la urmatoarea programare pentru eco si control plus secretii am plecat, pe drum am vazut un cabinet eco si nu m-am putut abtine ca saptamana asta am avut ceva dureri de burtica si spate asa ca am intrat si am facut un eco rapid cat sa imi vad puiutul, e bine in limite normale, facea din manuta, ii batea inimioara si cam atat ca na nu era eco profesional, dar eu am fost multumita.
Ce frumos de voi ca sunteti multe din Bucuresti, puteti merge si la targ si la intalnire.
Apropo cele care stiti piata eu pe mai tarziu sper sa ajung odata in Bucuresti cu un pic de treaba si ma gandeam nu ar fi lucruri ieftine prin Dragonul rosu? Am mai vazut pe la alte odisei ca ar fi carucioarele ieftine si multe altele, stiti ce va rog cele care mergeti puteti scrie numarul dragonului si al standului unde ar fi produse pentru bebe? ca sa umblu in toate dragoanele chiar nu ma tin picioarele, ar fi mult prea mare efortul.
Va pup si va doresc wekend placut.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
14+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.
danyce spune:
Salut, mamici!
Azi i-am dat liber soacrei pana diseara si ma duc imediat la cumparaturi. Madame revine diseara si continuam treaba inceputa de ieri dupa-masa. Ieri am inceput sa sortez lucrusoarele Almei de cand era bebe si am constatat ca eu am haine de fetita in stare excelenta pana la varsta de trei ani, toate marimile. Pana sa ma uit ieri dupa peretii glisabili de la mansarda,nici nu stiam ca eu mai bine de 10 pachete uriase am depozitat acolo, doar cu hainute de d-ra..Marimile mai mari le-am tot impartit pe la prietene, dar daca unul din bebei e fetita, sunt asigurata cu hainute pentru trei ani. Daca celalalt junior o sa fie baiat (ca asa ar fi cel mai frumos, pt sufletul meu), o sa primesc toata garderoba baieteilor unei bune prietene de aici, mamica de baietei.
Normal ca eu nu ma voi putea abtine si o sa mai iau diverse,dar macar cea mai mare parte a lucrusoarelor le am deja. Pana si babyphone-ul Almei functioneasca perfect inca. Si eu care voiam sa cumpar altul, ferm convinsa ca ala nu-si mai face treaba dupa atata timp. Traiasca insa Philips-urile! Sunt extrem de multumita de toate aparatele ce le am de la ei pentru ca tin mult si functioneaza excelent (cred ca 80% din aparatura mea din casa e de la ei.)
Am vazut ca am si pompe de muls, de la doua firme diferite, dar ambele sunt manuale. Acum vreau pompa electrica neaparat si, daca se poate, dubla. Am si sterilizator si un aparat pt incalzit sticlutele cu lapte.
Azi soseste mobila bebeilor, insa e doar cu un patut, pe celalalt patut il luam marti de la alta adresa, in completare. Si scaunele de masa Stokke am gasit pe un site la un sfert din pretul normal, asa ca saptamana viitoare le luam si pe alea (inca pe rosu), la 100 de euro ambele...Stiu ca e devreme pentru scaune pentru masa, dar am zis ca la pretul asta nu pot sa le ratez si mai bine la iau acum decat cu 400 de euro pe cand imi trebuie neaparat.
Azi avem fix 13 saptamani
Daniela Veuger 12+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
virgo spune:
citat din mesajul lui danyce Azi soseste mobila bebeilor, insa e doar cu un patut, pe celalalt patut il luam marti de la alta adresa, in completare. Si scaunele de masa Stokke am gasit pe un site la un sfert din pretul normal, asa ca saptamana viitoare le luam si pe alea (inca pe rosu), la 100 de euro ambele...Stiu ca e devreme pentru scaune pentru masa, dar am zis ca la pretul asta nu pot sa le ratez si mai bine la iau acum decat cu 400 de euro pe cand imi trebuie neaparat. Azi avem fix 13 saptamani Daniela Veuger 12+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei |
Uiii, 100 de eurici amandoua ??? Pomana curata pentru un Stokke. E, uite de aia spun ca aici sunt toate exorbitant de scumpe.
Felicitari pentru cele 13 saptamani !
Mami de Matei Cazimir si 11+
DarkBendis spune:
Neata buna!(desi e amiaza-dupa-amiaza, dar eu nu de mult m-am trezit)
Baietii mi s-au dus la bazin pentru tura de inot de sambata, iar eu am dormit muuuult (leneveala mea de sambata ). Asa ca am un pic de timp sa citesc si sa scriu, ca apoi mergem la o petrecere de zi de nastere, la un loc de joaca.
Danyce, grozav ca ai o soacra ce te ajuta la scapat de lucruri, al meu sot [si familionul] lui sunt exact invers , eu ma tot chinui sa scap de lucruri si tare greu ii lamuresc. Ma rog, familionul nu sta in Glasgow, si vorba aia, la ei fac ce vor, mai greu e cu domnul sot, om strangator, noroc ca avem pod mare. Tare fain ca ai gasit ce iti trebuie la preturi asa de bune! Eu mi-am luat de la cineva care are un ebay shop niste bluzite de graviduta (pentru serviciul, destul de elegante, de la JojoMamanBebe, firma buna), tot asa, la preturi excelente. Asta ca s-a nimerit sa imi cada ochii pe ele, de cumparaturi o sa ne apucam din mai. Ma gandesc destul de serios sa imi iau si eu o pompa electrica, eu am una manuala, Isis de la Avent, nu a fost nevoie sa o folosesc data trecuta, dar acum voi avea sigur nevoie de o pompa buna.
Mihaela, ce frumos ca ti-ai vazut puiutul!
Ella, aici am primit rezultatul de la bitest acasa, scrisorica teoretic venita de la medicul care imi urmareste sarcina, practic e trimisa de "departament", scrisoare tip, asa ca zau ca nu stiu cine interpreteaza rezultatele . Important e ca scrie acolo ca e low risk.
In legatura cu Gavisconul, sunt 100% sigura ca din asta am luat la prima sarcina, asta dupa ce am itrebat medicul, ce nu mai stiu e daca am cumparat de la farmacie un produs special pentru gravide din aceasta gama, sau era Gavisconul "obisnuit". O sa aflu, ca parca de pe la sfarsitul trimestrului 2 am inceput sa am nevoie de el si nu cred ca scap de data asta, la cat de haplea sunt
Joyjoy, tare fain ai povestit de targ. Destepti oameni, oare de ce ti-ar fi trebuit sa cumperi carucior de gemeni, probabil aveai nevoie sa iti mobilezi livingu', mai stii? Sau sa plimbi si mutzunachele copilului, ursuletul, iepurasul etc, ce, numai bebe sa iasa la plimbare?
Patilutza, ce bine ca e totul OK cu colul!
Dark Bendis 15+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
danyce spune:
citat din mesajul lui DarkBendis Neata buna!(desi e amiaza-dupa-amiaza, dar eu nu de mult m-am trezit) Baietii mi s-au dus la bazin pentru tura de inot de sambata, iar eu am dormit muuuult (leneveala mea de sambata ). Asa ca am un pic de timp sa citesc si sa scriu, ca apoi mergem la o petrecere de zi de nastere, la un loc de joaca. Danyce, grozav ca ai o soacra ce te ajuta la scapat de lucruri, al meu sot [si familionul] lui sunt exact invers , eu ma tot chinui sa scap de lucruri si tare greu ii lamuresc. Ma rog, familionul nu sta in Glasgow, si vorba aia, la ei fac ce vor, mai greu e cu domnul sot, om strangator, noroc ca avem pod mare. Tare fain ca ai gasit ce iti trebuie la preturi asa de bune! Eu mi-am luat de la cineva care are un ebay shop niste bluzite de graviduta (pentru serviciul, destul de elegante, de la JojoMamanBebe, firma buna), tot asa, la preturi excelente. Asta ca s-a nimerit sa imi cada ochii pe ele, de cumparaturi o sa ne apucam din mai. Ma gandesc destul de serios sa imi iau si eu o pompa electrica, eu am una manuala, Isis de la Avent, nu a fost nevoie sa o folosesc data trecuta, dar acum voi avea sigur nevoie de o pompa buna. Dark Bendis 15+ & The Goblin Prince (31.12.2008) "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Andra, sa stii ca nici soacra-mea n-a fost si nu e mereu asa. De mai multe ori m-a calcat pe nervi cu ideile ei in ultimii ani, dar acum am impresia ca vrea sa-si spele pacatele si se pune bine pe langa mine, nu mai stie ce sa faca de cand stie ca anul asta o sa apara o pereche de gemeni nepoti..Pe mine m-a durut foarte tare ani de zile ca imi interzicea sa vorbesc despre dorinta mea de a mai avea un copil...Dupa teoria ei, trebuia sa-mi tin gura inchisa, daca fiul ei nu voia inca unul. E genul de femeie care considera ca femeia trebuie sa fie supusa barbatului si sa asculte, sa-si reprime dorintele, dar eu-s mai revolutionara si pe invers decat ea. Enfin, de cand cu sarcina asta, toata familia e in al 9-lea cer si pe ea, mai ales, n-o recunosc.
Virgo, am eu lipici la oferte. Mereu am fost asa. Cand am vrut ceva neaparat, mi s-a aratat din senin ocazia.
Daniela Veuger 13+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
JoyJoy spune:
mihahegarty La Multi Ani cu sanatate, impliniri si multe multe bucurii! Te imbratisez cu drag! Pupici de la capitala
Jo 15+
danyce spune:
Mihahegarty , La multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei mai dragi tie!
Daniela Veuger 13+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004