Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Mihaela!

Daniela, soacra-mea are idei crete doar cand e vorba de "aruncat lucruri din casa", idei mostenite si de domnul sot Adica pe cat posibil nu se arunca (mai) nimic, ca poate mai trebuie si alta data, dam la altii (adica... noua, sau la surorile sotului ) sau punem in pod, garaj si/sau hambar, fiecare ce are, ei de toate, noi doar pod . Eu sunt mai... minimalista in ceea ce priveste decorul, dar m-am obisnuit acum si cu "clutter-ul", exista lucrurile mai rele pe lumea asta, asta sa ne fie problema cea mai mare . Altfel, socrii mei (si am 4 bucati, plus o fosta soacra vitrega, ca soacra e la a doua casatorie si socrul la a treia, si toata lumea se intelege bine cu toata lumea ) sunt cu totii oameni tare faini, tin foarte mult la mine si eu la ei, cu toate "pasarelele" fiecaruia, ne intelegem bine, nu se amesteca in "biznisurile" noastre interne si de cate ori a fost nevoie sa ne ajute, au facut tot ce au putut pentru noi. Pot sa zic ca am avut noroc cu "my in-laws", chiar nu ma pot plange de ei

Dark Bendis 15+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

La multi ani Mihaela!

Dr meu nu face si eco, pt. Bitest, m-am programat pe 31 martie la recoltare - fix la 12 saptamani si pe 4 aprilie la eco

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Andra, la mine socrul e cel ce nu arunca nimica si tot aduna diverse. Soacra ar tot strange si ordona toata ziua. Ea se descotoroseste relativ usor de lucrurile ce nu le mai foloseste. Curatenia e hobby-ul ei preferat, de aia am zis ca "profit" acum de harnicia ei. Am devenit mai smechera in timp, cred.Ca prea aveam eu "bun simt". Enfin, in general olandezii iti sunt in primul rand alaturi la petreceri. De cand sunt gemeii pe drum, cei din familie se pregatesc deja sufleteste de petrecerea de dupa.

Joy, eu tare m-as intalni cu burticoasele, dar cam greu sa ajung eu la Bucuresti..In afara de weekendul lung de la finele lunii asteia, n-o sa mai am liber pana in saptamana 26, cand intru, cel mai probabil, in concediu medical, inaintea celui maternal.

Daniela Veuger 13+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

Miha, la multi ani sanatosi si voiosi. Yupi, yupi!

Joy, eu vin cu mare drag la cafea nefumata
Hai sa ne organizam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Joy joy si eu ma bag la intalneala. Propunere sa se incalzeasca un pic si pana atunci sa ni se vada si burticile

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Pastilutza, m-ai pus pe ganduri cu lungimea colului. O sa-l mai intreb pe dr vineri cand ma duc sa vad si rezervele din spital. Ma bucur ca ai rezultate bune si totul este in regula

Jo, ce idee minunata ai avut ma alatur si eu grupului de burticoase pentru intalnirea intr-o zi cu soare. Abia astept sa ne cunoastem, macar cu o parte dintre fete

Va pup dragelor, seara frumoasa

Ella I. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Am adaugat un link cu informatii utile despre ecografia fetala din primul trimestru de sarcina, poate va lamureste acolo unde mai aveti neclaritati.

http://ecografiefetala.ro/index.php/ecografia-fetal-la-11--14-sptmani.html

Ella I. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Hop si eu cu intarziere, in primul rand cu urari de La Multi Ani, sanatate si fericire pt Miha!

Tot we am fost agitati, sambata concurs plus vizita unor prieteni pe seara, duminica la cumparaturi si pregatiri pt o noua saptamana si uite asa s-a facut luni.

Elena, felicitari pt vizionare si pentru vestile bune. E o treaba cu instructiunile astea de ecografie, si eu primesc intotdeauna de la Babes, cand ma programez, hartiuta cu instructiuni, in care la fel scrie, sa beau nu stiu cati litri de apa inainte. Insa stiu de la prima sarcina ca primul lucru care ma intreba dr inainte de eco era daca am fost la baie, ba chiar ma trimitea obligatoriu, sa fie sigura.

Multumesc tuturor pentru felicitari, sambata si=a re-editat performanta, a mai castigat un concurs (finala jucata cu colegul de club, deci bucurie dubla si de data asta). Gata, de-acuma intra in categoria portocaliu ca deja e magar mare. Asa ca o lasam moale cu concursurile un timp.

Joy, tare povestea ta de la expozitie. Mai ales faza cu gemenii. F buna ideea ta cu ieseala, in principiu sunt amatoare dar la mine programul depinde f mult de cel al Vizigotului. Pe care chiar s-ar putea sa-l iau cu mine, asa ca vin cu contra propunerea ca intalneala sa includa si copiii care-s deja in dotare. Ei se joaca si noi ne vedem de barfa . Hehe, ce-mi place, am cateva prieten bune cu care m-am lipit la odiseea Vizigotului...

Vorbiti de facut ordine prin casa...si eu ar trebui sa ma apuc. Sunt o gramada de haine (fuste si pantaloni, care separate care in costume) pe care clar nu le voi mai purta macar un an de acum incolo, asa ca ar trebui sa le exilez din dulap. Stau cam prost cu spatiul si n-are rost sa tin dulapurile inghesuite in timpul asta. Asa ca voi duce tratative cu socrii si parintii sa incep sa duc la ei ceva cutii cu haine. Plus ca sotul insista sa pastram ce haine si jucarii raman de la Matei (pana acum am dat cam tot) desi mie mi se pare fantezist sa depozitez timp de 9 ani....adevarul e ca ma uitam aseara printr-o cutie de haine pregatite de dat...macar ce e unisex as putea pastra, am halate de baie si tricouri de la Matei aproape nou noute ramase mici. Oi vedea, oricum trebuie sa trec casa prin sita si sa fac ordine si curatenie. Mai avem si o gramada de hartii pe care cred ca le stramut la birou (unde, de asemenea, trebe sa fac o ordine severa in arhive). Deci treaba, nu gluma.

Pastilutza, bine ca te-ai linistit.

Ela, la mine ginecoloaga imi interpreteaza toate testele, insa ea este si ecografist.

Mihaela, da, in Dragonul Rosu se gasesc lucruri bunicele si ieftine, chiar mi-aduc aminte ca inainte sa nasc Vizigotul au fost soacra si cumnata acolo si-au venit, efectiv, cu baloti intregi de haine pt mine si copil. Garderoba intreaga, ce mai! Si chiar lucrusoare frumoase. Problema insa e ca zona aia e atat de mare incat cu greu te tin picioarele sa colinzi pe peste tot. In plus, eu am o problema personala ca nu ma orientez in magazine/zone de genul asta. Deci daca m-as duce acolo ar trebui sa fiti pregatite sa trimiteti o echipa de salvare :)). Eu si-n Obor, daca ma duc singura, ma enervez maxim ca ma invart aiurea in aceleasi zone, fara sa pot sa iau la rand magazinele. Insaaaa, daca o conving pe soacra-mea sa facem un tur, promit ca iau notite. ;)

Daniela, te vad pusa pe treaba. Sa va fie de bine toate cele achizitionate sau re-descoperite!

Bendis, ce fain ca te-ai lenevit dimineata. Mi=e dor si mie de un we in care sa plece baietii la kineto si eu sa-mi fac de cap juma de zi. Nu stiu cum se face, insa, ca nu prea imi mai iese in ultima vreme.

Si sotu meu a mostenit (un pic) de la parinti naravul ca nimic nu se arunca. Insa traiul de 12 ani intr-un apartament cu 2 camere e de natura sa lecuiasca aproximativ orice narav. Bine, si-o nevasta nebuna ca mine. Cand ajung sa inchid usile dulapurilor cu picioarele ce, ma mai uit in gura lui? Eu mai complotez cu soacra-mea (spre lauda ei, desi e genul strangator, n-are nimic de comentat la tendinta mea de optimizare) si cand vreau sa scap de chestii (obiecte, haine, pantofi, etc) le fac pachet si le duc la ea cu textul ca "daca ai nevoie de ele, le iei de acolo, barbate". Evident ca nu mai are ever nevoie, ca pe criteriul asta le si elimin. Si asa se impaca toate.

No, ar fi cazul sa ma apuc si eu de ceva constructiv, acuma ca am dat raportul . O zi frumoasa si o saptamana grozava va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Neata fetelor,

Ar trebui sa schimb semnatura, nu ? Lasa, de maine.

Raportez ca am devenit un veritabil sac de box. Mi-e groaza ce-o sa patesc prin lunile mai mari, la cat ma cotonogeste deja gogoloaica. Azi noapte probabil ca s-a crezut in Bamboo, a dansat pana spre dimineata. Iar eu sunt cheauna.

Probabil ca si din cauza asta am cosmaruri. Si subit m-a apucat si teama de nastere, avand in vedere ce distractie a fost data trecuta. Parca stau pe arcuri.

E normal sa fie bebe hiperactiv la numai 12 saptamani !? Mi-e si frica sa bag in mine dulce sau orice stimulent sa nu ma trezesc iarasi cu suturi. Crede-ti-ma ca da, nu gluma.

Stiu, multe dintre voi abia asteapta primul ghiont iar eu ma plang ... dar mi se pare mult prea devreme si e cotonogeala in toata regula. O sa stea la control luni, din parti.

Mami de Matei Cazimir si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

neatza

evident ca prichindeii sunt bine-veniti. din punctul meu de vedere e ok orice zi, orice ora, acum fiecare stie daca prefera intr-o zi a saptamanii sau in weekend, la pranz sau seara. singura mea rugaminte ar fi sa nu se vina si cu partenerii din dotare, ca sa ramana totusi intalnire "intre fete". in plus, nu a zis nimeni ca trebuie sa ne vedem o singura data pana la nastere, poate unele doresc sa se revada. ca sa nu mai lungesc vorba, m-am ocupat de mai multe ori de organizarea de mese, nunti, botezuri, agape si stiu ca lucrurile simple sunt cele mai placute, cu cat ne 'chinuim' mai mult sa ajungem la un numitor comun, cu atat se diminueaza cheful si placerea pentru aceasta (prima) intalnire. terasele se deschid abia la inceputul lui mai, asa ca va rog sa facem in felul urmator, eu voi crea un mesaj cu numele celor care si-au confirmat participarea, luati textul cu copy-paste si completati in dreptul vostru, iar pentru cele noi, va treceti numele si, la fel, completati preferintele.

multa fain,
o saptamana minunata

Jo 15+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput