Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Pastilutza, da, uneori imi trece cu ceva biscuiti sau covrigi, uneori nu....vad eu. Felicitari pt sotul harnicut, asta da initiativa. Eu parca vad ca o sa duc tratative sa-l conving pe al meu sa dam un strat de zugraveala in toata casa nainte sa nasc, desi eu o sa chem un mester, nu ne ocupam noi...dar are o sila de treburi din astea radical administrative legate de casa de nu-ti vine sa crezi. Insa eu-s decisa sa o iau usoooor, cu vorba buna si pisaloaga care obtine pana la urma ce vrea, sa nu ma enervez, si in final tot ca mine sa fie.

Daniella, mie Rennie mi-a dat voie sa iau la prima sarcina, ca ajunsesem de nu mai puteam manca de frica arsurilor. Insa a avut efect. Acum o sa incerc in primul rand sa umblu la regimul alimentar caci, ce e drept, am si mancat multe portocale in ultima vreme, ori eu in mod normal nu le tolerez.
Vezi ca eu mi-am luat niste pantaloni ok (din material raiat kaki spre maro) de la Rococo, au un magazin in Bucuresti pe Stefan cel Mare, f aproape de Obor. Nu-i cine stie ce model senzational, croiala clasica pe picior si cu burtiera din tricou negru. Aveau, insa, si mulati pe picior, multe modele, si blugi, si raiati, si stofa. Stofa aia era cam aiurea, tot blugii si raiatii aratau mai bine.

Bendis, sa-ti fie de bine pantalonii! Oricum ai rezistat mult fara haine cu burta, eu ii port deja de 2 saptamani, nu au crescut prea mult dimensiunile dar imi era mult prea inconfortabil sa ma stranga ceva pe burta. Acu am descoperit ca mai suport inca o pereche de pantaloni care-s mai elastici in talie, da astia-s evazati si trebe musai cu ceva ghete cu toc...asa din cand in cand mai merg si astia.

Eu-s deja acasa, concursul care trebea sa se termine la 2, evident ca s-a terminat la 1 jumate (a luat locul I la clasa II a) , pana am dat Vizigotului sa mance de pranz, zic hai sa ma apuc sa fac ceva dulce..aiurea, ca mai am 30 min pana plecam la tenis, asa ca pierd vremea pe aci pe net si oi vedea eu cum ma descurc cu gatitul diseara dupa antrenament. Ca doar nu va imaginati ca domnu o sa mance si diseara ce-a mancat la pranz..... Oricum n-am nici cea mai vaga idee ce sa gatesc, poate ceva cu vita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adicris13 spune:

Aaaa, am uitat, ... multumesc pentru adaugare la listuta !!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adicris13 spune:

...si daca tot am intrat acum pe fuga si nu-i sigur ca mai reusesc si maine,Mihahegarty iti doresc un picutz in avans La Multi Ani !!! cu sanatate si numai impliniri !!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Buna dimineata!

Ieri am avut si eu bitestul si m-am vazut cu bebitucu meu si pot sa raportez ca am un copil cuminte foc . Mi s-a spus ca trebuie sa am vezica plina si ca sa fiu pregatita sa beau 3-4 pahare de apa inainte si bineinteles ca asa am facut. Cand am ajuns l-am gasit pe bebe la sedinta de yoga, facea un head stand de toata fumusetea Si bineinteles ca nici nu putea sa masoare nimica dar nici nu vedea mare lucru de vezica mea ce statea sa explodeze! Chiar nu inteleg de ce mi-au zis sa beau atata apa. Dupa ce am golit-o a mers struna. Bebe statea foarte cuminte la poze si i-au vazut si nasucul si gatul in acelasi timp si au putut sa masoare totul foarte bine. Mi-au dat la poze, cred ca fac un album intreg pana se naste!

Si eu am intrebat asa intr-o doara daca poate sa vada sexul. Deja putea sa vada cele 4 camere ale inimii deci m-am gandit ca se pot vedea si altele ... Bebitu meu e pudic dupa cum se vede ca statea cu cordonul intre picioare si nu a aratat nimic. In schimb era asa comic ca isi tot misca manuta pe langa fatza si l-a prins intr-o poza ca si cum facea cu mana catre mine

M-am tinut sa intreb de col si am uitat. Nici aici nu dau masuratorile exacte, imi zice numai daca arata bine sau nu. Avand in vedere ca eu am avut o operatie care mi-a scurtat colul cu 1 cm, deja din start sunt in dezavantaj si tot timpul intreb. Au zis ca sa nu imi fac griji acuma, ci mai incolo cand e sarcina mai mare...

Rezultatul saptamana viitoare.. Se pare ca aici daca nu iese bine ma trimite direct la test de ADN, nu la amnio sau CVS. Ceea ce e bine dar cred ca intru in faliment dupa atatea costuri.. Chiar imi zicea o cunostinta ca a nascut la spitalul unde o sa nasc eu si nasterea costa $28,000. Deci daca nu ai asigurare esti terminat. Si cu tot cu asigurare tot am de platit deja de nu imi vad capul plus ce va urma. Ce nu fac eu pt bebeliciosu meu!!

12+

Mergi la inceput

Mina, felicitari pt Locul I!!!! Ai un Vizigot multi talentat

12+

Mergi la inceput

A fost cineva la expo pana la urma? Cum a fost? M-am apucat sa ma uit si eu dupa baby expo pe aici Mi-ati facut pofta

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Poveste din targ

Am ajuns la 11, pustiu. Spre marea mea bucurie. 10 lei biletu', nici nu am intrat bine ca am si fost luata in primire de hostesse dragutze care mi-au pus in brate o punga de 2 kile. Reviste, oferte, inclusiv un bradutz de masina reclama la Urgent Curier . P-asta s-o priceapa cine vrea. Eu n-am vrut. lol.

Ma gandeam sa ma intorc la masina sa las tonajul ala de punga, cand alte 2 fete zambitoare imi pun in brate o punga Nutricia. Inauntru oferte, bla-bla-uri, o hainuta tare dragutza si un caiet pentru bebe, cu sfaturi. Ultimul capitol este gandit ca un album foto. Mi-au placut ambele, asa ca le-am informat ca astept gemeni. Bonus: punga 2. Evident au vrut sa imi dea bluzite identice si EVIDENT ca le-am vrut usor diferite. Booon.

Mai departe o sumedenie de standuri cu haine si incaltaminte de bebe la care am zis PAS. Carucioare de gemeni expuse in tot targul: 2 , ca deh, spatii mici, cerere mica.

Am facut o poza dragutza la studio Gia sau ceva de genul, cu rama gen magnet. Numai pe mine insami nu ma aveam pe frigider . Cu burtica cu tot.

La bancile de celule stem cea mai buna oferta a gasit-o la Cord Blood Centre.

In rest multe cristale Swarovski care m-au oripilat, pe hainute, pe carucioare, pe patuturi, pe te miri unde, deh. M-am gandit ca exista cerere, altfel de ce atatea produse si mobilier cu cristale, in timp ce pentru gemeni gasesti 2 lulele...

La standul cu Peg-Perego m-am dus increzatoare sa vad caruciorul Duette pe care pusesem eu ochii pe net. 15% discount fata de pretul de lista, pe perioada targului. NU il aveau expus, m-au invitat la sediul lor. Discutia a fost destul de simpatica fiindca mi-a oferit un biberon. Am multumit frumos si am spus ca ar fi echitabil unul pentru fiecare. S-a uitat ciudat la mine. Zic: vor fi 2... La care omul foarte mirat: asteptati gemeni???? Zic, printre rasete: nu, voiam carucior de gemeni ca sa ma asez eu pe unul din scaune! Pam, pam.

Inca nu ma pricep la biberoane, sunt Tommee Tippee pentru 0+. Arata fix ca un san, nu stiu cat sunt de bune.

In rest, am primit invitatie la urmatorul targ, care va avea loc in perioada 23-26 mai.

Dupa targ "m-am starnit" si am fost prin diverse vizite, acum am aterizat acasa. Probabil n-am scris tot, dar mi-e fomita.

Va pup, o seara frumoasa!

Jo 15+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Saluti

Bun venit celor mai noi burtici! Sa aveti sarcina usoara si la termen

Mina, sa stii ca si eu ma confrunt uneori cu arsuri. Am incercat cu biscuiti, covrigei si cateodata functioneaza. Nu stiu daca are legatura cu sarcina sau cu mancarea. Felicitari pentru printisorul talentat

Pastilutza, te-ai intors de la dr? Ce ai facut, ce ti-a zis? Eu am lungimea colului de 3 cm, iar dr nu mi-a zis ca ar fi vreo problema.
Sper sa fie totul in regula

Elena, felicitari pentru bebeliciosul linistit si scumpic
Multumesc pentru sugestia mesajelor scrise in mail, buna idee

Gata, out!!! A inceput Romanii Au Talent

Va pup pe toate si va doresc seara frumoasa

Ella I. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mina, felicitari Vizigotului! Chiar e super talentat si destept!
Si eu in general am de dus munca multa de lamurire cu sotul cand e vorba de renovat ceva prin casa si castig mereu batalia ( a se citi "primesc aprobarea"), dar de cele mai multe ori sfarsesc direct pe front prin a face eu insami multe din ce imi propun. Asa am ajuns eu sa stiu sa zugravesc, sa vopsesc, sa pun tapet, etc...Pot sa ma duc sa fac si la altii, la cat am exersat pana acum, dupa 10 ani de renovat prin casa asta. Cu renovarile pe anul asta am alta strategie: il pun pe el sa acopere costurile, adica il conving frumos la partea asta (pana acum mi-a iesit; maine merge de exemplu sa aduca mobila pt camera gemenilor ca am gasit-o la un pret super bun), iar eu o sa gasesc ajutoare la treburile fizice ca nu m-oi urca eu la cucurigu sa mesteresc singura cu burtoiul din dotare.
Acuma de exemplu am chemat-o strategic pe soacra aici weekendul asta si am trimis-o pe Alma la o prietena peste weekend, ca sa facem ordine la mansarda (sa arunc tot ce a devenit inutil si sa fac loc temporar pt mobila bebelusilor, pana o sa fie gata camera lor). Soacra-mea e mare fana de strans/curatat prin casa, ordonat, de parca asta ar fi hobby-ul ei. Asa ca ei ii face placere si eu nu ma spetesc, plus ca obtin ce vreau pe gratis. Cu ocazia asta o sa triez si toate lucrusoarele pt bebelusi ce le mai am de la Alma, sa vad ce e utilizabil, ca sa-mi pot face restul listutei de cumparaturi.

Flavia
, felicitari pentru rezultate! Important e sa fie bebe sanatos, nu sexul. Eu cred ca fata as vrea in locul tau:).

Daniela Veuger 12+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

Fetelor, m-am linistit. Yupi.
Am foat sa masoare medicul meu colul, sa vada el cu ochii lui ca ce a scris cel care mi- a facut eco morfofetAla e adevarat.....si fericire mare, colul e de 4.38 cm.

elutza -daca intradevar ai 3cm la 13 sapt de sarcina, mai cere o parere. Poate e mai bine. Eu depa ce citisem pe net, ma panicasem un pic.
Bine ca a fost doar o greseala .

Sotul din dotare a dat deja "o mana" de lavabil si saracul de el e obosit rupt.
Pupici de noapte buna

Mergi la inceput