Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Da, si mie mi se pare cam devreme pt arsuri, clar e ceva alimentar. O sa vorbesc cu homeopatul sa ma dreaga.

Florentina, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos iti dorim!

Flavia, felicitari pentru rezultate si pentru clarificarea dilemei privind nr bebelusilor.

Joy, distractie placuta si asteptam raport complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

Am 'fugiat'. Ma duc sa casc gura si sa castig la toate tombolele . Revin cu info despre expo.

O zi excelenta tuturor!

Jo 15+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Nu ma sperii. O singura data am fost, absolut din greseala, si era gura-casca-calcat-in-picioare si preturi de fluierai. Mi-e dor de targurile olandeze, unde gaseai si pe mama mare iar toata lumea isi rupea spatele in oferte.

Mami de Matei Cazimir si 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Flavia

Adicris13 si Coccopuff : bine ati venit si sarcina usoara.
Magdalos: sanatate insa eu zic ca la sangerare musai se sta cuminte in pat 1 zi doua

azi am facut eco si:
0)este un singur bebe doar ca mai maricel
1)statea cu spatele la dr si atrebuit sa tusesc pana s-a intors corespunzator
2)avem 5 degetute la fiecare mana si piciorut (niste piciorute lungi..)si toate lucrurile ,oasele, organele unde trebuie.
3)CL3 70.2 mm corespunzator la 13 saptamani (adica 2 peste ce stim noi)
4) sex incert cu mai multe sanse spre fetita pentru ca tine cordonul exact intre picioare si nu i-a dat drumul deloc iar doctorita a spus ca nu vedea nimic altceva intre piciorute (eu inca mai sper flacau:).
5)translucenta nucala 1.20, os nazal 0.20 deci totul ok
6)Am facut bitest (dureaza 2 saptamani rezultatul) si miercuri mergem la genetic pentru cariotip ca tare mi-e sila /groaza de amnio.

In rest suntem bine inca mai sunt greturi dar la un moment sigur se vor termina si astea.

O zi minunata,
Flavia

Flavia, avand in vedere ca la mine bebe misca de 3 saptamani, probabil ca voi auzi fix aceeasi chestie. Bine ca e bine broscuta ta, picioare lungi sa aiba ca sa joace fotbal cu stomacul lui mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Deci e oficial: port nadragi cu burtica Pentru ca 1) nu ma mai cuprinde nici o pereche de pantaloni 2) nu vreau sa-mi intind prea mult elasticul la fuste (am patit-o data trecuta, am purtat o fusta cam multicel in sarcina si nu a mai revenit la "normal" elasticul) am trecut la pantalonii de gravida. Ma rog, elasticul e din ala cu nasturei si sunt la ultima gaura, ca burtica e inca mica, dar asta nu se pune

Mina, bafta multa la junior la concurs! Eu la prima sarcina am avut destul de multe arsuri, dar asta parca in trimestrul 2-3 (am luat Gaviscon), acum am avut indigestie de vreo 2 ori, cu arsuri cu tot, dar ma indoiesc ca e de la bebe, mai degraba e de la hapcait cu pofta la cina.

Flo, aia cu pofta de mancare asa de bine o stiu si eu... si cu somnul la fel, da' am timp? As dormi toata ziua si acum, daca as putea.

Fetelor, nu stiu ce sa zic de col, aici daca ni-l masoara la scan (presupun ca da) ni se spune doar daca sunt probleme.

Joyjoy, distractie faina la targ! Din cate tin eu minte de la fetele din Bucuresti la prima sarcina, erau preturi tare mari dar macar isi faceau idee cam ce se gaseste, cam ce le-ar place si le-ar trebui... si cautau apoi la alte magazine sau pe net produsele la preturi mai mici

Flavia, la 13 saptamani inca e cam devreme sa iti poata spune cu siguranta ce e... mai ales daca e cu cordonul intre picioare. Felicitari de ecografie buna si bebe maricel

Dark Bendis 15+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Flavia, felicitari pentru Ghita Muresan. Mai ai putina rabdare ca o sa va arate pana la urma ce are intre picioare.
DarkBendis, si eu as dormi si acum, cu capul pe birou. Mai ales ca fac niste chestii "interactive" , care ar adormi pe oricine. Si acasa, daca s-ar putea, as dormi de pe la 7-8 . Cum insa una bucata nu ma lasa nici sa respir....

Virgo, intr-adevar e cam mare aglomeratia la targ si preturile sunt cam scumpicele..... Insa poti nimeri si promotii bune. Eu i-am luat Mariei scaunul de masa de la un targ si am dat 350 de lei, in conditiile in care pe net erau de la 4 jumate in sus... Bine, ca ea aproape ca nu a stat mai deloc in el, e cu totul si cu totul alta poveste

Florentina, mamica zurlie si de printesa - Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009 si 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Flobaby

Flavia, felicitari pentru Ghita Muresan. Mai ai putina rabdare ca o sa va arate pana la urma ce are intre picioare.
DarkBendis, si eu as dormi si acum, cu capul pe birou. Mai ales ca fac niste chestii "interactive" , care ar adormi pe oricine. Si acasa, daca s-ar putea, as dormi de pe la 7-8 . Cum insa una bucata nu ma lasa nici sa respir....

Virgo, intr-adevar e cam mare aglomeratia la targ si preturile sunt cam scumpicele..... Insa poti nimeri si promotii bune. Eu i-am luat Mariei scaunul de masa de la un targ si am dat 350 de lei, in conditiile in care pe net erau de la 4 jumate in sus... Bine, ca ea aproape ca nu a stat mai deloc in el, e cu totul si cu totul alta poveste

Florentina, mamica zurlie si de printesa - Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009 si 10+

Acelasi scaun pe care l-am vazut atunci la 700 de lei la targ l-am cumparat mai tarziu la 350, cel de la Fisher Price. Pana la momentul Fisher a stat baiatul intr-un IKEA bine mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Multumesc pentru felicitari!
Asa i-am zis si eu lui tati care ne-a gratulat cu un "pa fetelor" si un ranjet pana la urechi. Sa nu se bucure pana nu canta grasa adicatelea eu.Oricum analiza de cariotip da si sexul deci in 3 saptamani vom sti sigur.
Nici eu nu merg la baby expo din aceleasi motive: chestii nasoale la preturi exponentiale si oricum e saracut ca si diversitate.
Oricum ma apuc de shoping bebe prin luna 7 ca nu arde :).
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adicris13 spune:

Hello again!

Multumesc pentru primirea calduroasa, cu siguranta voi reveni cat de des !

Ca sa rezum cum au trecut pentru mine cele 13 saptamani : , cateva greturi pe ici pe colo , toane cat cuprinde, iar singurul (probabil) neuron ramas treaz s-a luptat din greu cu provocarile de la job si de acasa .

Progesteron, vitamine cat maslina, taaare greu de inghitit, o viroza de care am scapat destul de usor si multa paranoia fata de varicela... nu am avut in copilarie si din decembrie au avut-o pe rand, cumnata, nepoata si nepotul

In rest, am facut analizele si au iesit bine, mai putin toxoplasma - nu am anticorpi si va trebui s-o repet periodic , am facut si DT , bun si el - samburelul e OK , translucenta nucala 1,3 , vreo 11 cm head to toes, 65 gr. siiiii.... se pare ca bebe e !! Oricum il mai studiem pe 5 aprilie la urmatorul control, dar doctorita era destul de sigura ca dupa cele vazute, fetita nu prea mai poate fi ...

Acum va las ca mai trebuie sa muncesc un pic si randamentul meu azi e oricum sub 0, la noi a nins si e asa anapoda, saptamana trecuta pe vremea asta erau 18 grade afara ....

Zi frumoasa fetelor !!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

imediat si miroase a weekend!!!

Salut fete dragi,

DarkBendis , vad ca te dregi cu Gaviscon si este my favourite,dar o amica de a mea acu -s vreo 4 ani ia zis GP ca sa ia Rennie in loc de Gaviscon in timpul sarcinii dar Rennie asta e frecus la picior de lemn , ca mie nu imi trece arsuri, balonari cu frecusul asta. Deci e safe Gavisconul?
Ma faci sa rad cu nadragii,ca sunt la inceput de drum si ma uitasem pa cateva site-ri sa incep sa mi i-au eu ceva dar nika nu mi place,of ,cred ca ajung la leggings cu bluzite tip rochite si gata o perioada !
Joy, distractie placuta la targ , desi cred ca sunt niste preturi mari!

Florentina & Flobaby bine ati venit si sarcina usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

buna,
Joy - as fi mers eu , dar am intrat prea tarziu pe forum.
Sa merg macar acum, pana diseara cand aflu si a doua parerea despre dimensiunea colului! Daca imi spune ca e intradevar scurt, adio expo :)), doar internet o sa scrie pe mine.
Iar nu pot sta cuminte, parca am mancarici....Adica incerc sa fiu pozitiva, ca totul va fi bine, ca sa nu atrag energiile negative.

Mina- nu ma pricep la arsuri. Nu am avut pana acum. Niste biscuiti nu te ajuta? sau covrigei :))

Flobaby- ma bucur ca te alaturi si tu activ grupului :)
Flavia- felicitari pentru bebe sanatos si voinic . Yupi, Yupi!

Dark Bendis- Bravo, mamico- e mai bine sa fi echipata corespunzator si sa fi relaxata, decat cu hainute stramte.

Pe sotul meu l-a apucat harnicia si azi cica zugraveste camera bebelului, desi camera a fost pana acum goala si zugravita acum 2 ani.

Ma uimeste cu harinicia! Nici nu -mi vine sa cred ca face el asa ceva. El care este artist si in general nu se baga sa faca nimic administrativ.
Trebuia sa vi-l laud si voua :).
o dupa amiaza frumoasa.

Mergi la inceput