Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

Multumesc mult Miralexia pt urari.
Azi a fost chiar prima zi cand am stat si eu cuminte , cuminte.
Acum la orice mica durere imi vine sa stau la orizontala....iar pana acum am crezut ca asa e normal in sarcina, sa te mai doara pe ici pe colo, ca doar isi face loc bebe.
Abia astept dupa amiaza de maine, cand ma duc sa mai repet masuratoarea.
Noapte buna tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Pastilutza, cred ca are dreptate medicul tau, e cam scurt colul pt varsta sarcinii. Stiu ca la prima sarcina prin luna 5 imi ajunsese colul la 3,5 cm si s-a cam panicat dr. Sambata trecuta la ecografie eu aveam undeva pe la 3,8 dar nu-s sigura, ma uit acasa pe rezultate.

Fetele care sunteti la a doua sau a treia sarcina, pe mine m-au apucat arsurile gastrice (hiperaciditate care se ridica in gat). Nu e cam devreme? Parca la Matei am avut numa in ultimele doua luni. Of, si ce-am mai avut.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Neata,

M-a 'apucat' un chef nebun sa merg in orele ce urmeaza la Baby Expo. Si n-am cu cine :)). Toata lumea e la munca. OK, am avantajul ca lucrand de acasa imi fac programul cum vreau eu, dezavantajul e ca nu au acelasi tip de job si cateva prietene . Anybody interested to join me?

O zi excelenta!

Jo 15+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

Neata,

M-a 'apucat' un chef nebun sa merg in orele ce urmeaza la Baby Expo. Si n-am cu cine :)). Toata lumea e la munca. OK, am avantajul ca lucrand de acasa imi fac programul cum vreau eu, dezavantajul e ca nu au acelasi tip de job si cateva prietene . Anybody interested to join me?

O zi excelenta!

Jo 15+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.

Offff, ce-as merge....da are fiul concurs de sah de la 12 la 2, nu se stie cand se termina, asa ca tre sa stau prin zona (am biroul f aproape de casa si scoala) sa preiau copilul, sa-i dau de pranz si la 3 jumate sa fim la antrenamentul de tenis. Deci, cu regret, nu se poate.

Mergi la inceput

Tinem pumnii stransi pentru concurs!

Jo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Mina mi se pare cam devreme si mie pentru hiperaciditate de sarcina, la mine aparea undeva prin lunile 6-7. Intreaba eventual doctorul ce sa faci, din cate tin minte Maalox ai voie sa iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

So, hello again!!!

Cred ca o sa incep " sa ma bag si eu in seama" mai des:P. Pana acum doar am citit si am incercat sa va invat pe toate ( asa cum am facut si la albinute de mai-iunie2009:P).
Cateva informatii despre mine si sarcina: sunt ceva diferente fata de prima, in sensul ca am greturi ( fara finalizare insa), daca nu mananc ceva timp, ma apuca un rau..... si moooooooor de somn. Cat despre , rar ma prinde, asta daca nu adorm in timp ce o adorm pe micuta . Cu cheful stau tare prost... Asa fu' si prima oara. Diferenta sper sa fie la kilogramele acumulate ( 30+ prima oara).
In alta ordine de idei, de acum incolo sper sa apuc sa raspund tuturor, poate pot fi de ajutor in anumite situatii. Deasemenea, stiu ca si eu ma pot baza pe sprijinul vostru.

Pupici tuturor mamicilor, copiilor si burticilor ( cu 1, 2 sau 3 locatari)!!!!!!!!

Florentina, mamica zurlie si de printesa - Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Mina, eu n-am avut la prima sarcina deloc arsuri la stomac ( am avut o super sarcina si am banuit ca asa va fi si copilul nou-nascut..... ce tare m-am inselat:)):))) In sarcina actuala am avut de 2 ori arsuri , dar cred ca n-au avut deloc legatura cu samburelul din burtica ci cu ceva ce am mancat. Poate asa e si tine. Oricum, , sa treaca.
Joy, as fi mers la Baby Expo insa, din pacate, sunt inchisa in celula work, cu muuuuuuuuuulta treaba. Desi, dupa cum se vede, mai trag chiulul ca sa bantui pe aici

Florentina, mamica zurlie si de printesa - Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Adicris13 si Coccopuff : bine ati venit si sarcina usoara.
Magdalos: sanatate insa eu zic ca la sangerare musai se sta cuminte in pat 1 zi doua

azi am facut eco si:
0)este un singur bebe doar ca mai maricel
1)statea cu spatele la dr si atrebuit sa tusesc pana s-a intors corespunzator
2)avem 5 degetute la fiecare mana si piciorut (niste piciorute lungi..)si toate lucrurile ,oasele, organele unde trebuie.
3)CL3 70.2 mm corespunzator la 13 saptamani (adica 2 peste ce stim noi)
4) sex incert cu mai multe sanse spre fetita pentru ca tine cordonul exact intre picioare si nu i-a dat drumul deloc iar doctorita a spus ca nu vedea nimic altceva intre piciorute (eu inca mai sper flacau:).
5)translucenta nucala 1.20, os nazal 0.20 deci totul ok
6)Am facut bitest (dureaza 2 saptamani rezultatul) si miercuri mergem la genetic pentru cariotip ca tare mi-e sila /groaza de amnio.

In rest suntem bine inca mai sunt greturi dar la un moment sigur se vor termina si astea.

O zi minunata,
Flavia

Mergi la inceput

Am 'fugiat'. Ma duc sa casc gura si sa castig la toate tombolele . Revin cu info despre expo.

O zi excelenta tuturor!

Jo 15+

Mergi la inceput