Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~
Raspunsuri - Pagina 5
mcoca spune:
Vio, ma buucr ca ati trecut cu bine peste hop si Dragos e ok acum!
Deny, felicitari pentru card!! Sa inteleg ca acum nu mai trebuie sa platesti nimic, nu? Cu repetarea analizelor & co e un pic normal ... ca din pacate aia considera medicina din ro in copac. Si da, era normal sa te treaca la sarcina cu risc!
Fluturas imi pare rau pentru vestile mai putin bune. Acum esti in medical nu?
Madalina si Oana, bine ati venit! Scrieti repede cele 10 mesaje magice ca sa scapati de moderare!
Cu carceii : fetelor magneziu si iar magneziu si scapati :).
Am fost si eu aseara la clinica. Am trecut si pe la doc care m-a urmarit pana luna trecuta cu un buchet mare de flori. Nu va spun ce s-a bucurat, m-a pupat :).
Am fost la noul doc, unde am aflat ca am ureaplasma si niste candida. Candida este putina si nici nu am vre-un simptom, totusi m-am pricopsit cu un ovul de Lomexin + 5 zile de antibiotic pentru ureaplasma. Noroc ca nu am si strep B.
Mai am 3 saptamani de cumintenie si apoi pot duce o viata normala .
Vicky, Printzesone and BB (32+)
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Inca o graviduta noua, Crenguta, bine ai venit. Esti la al 4-lea bebe? Fetele noi, scrieti repede peste 10 mesaje scurte(chiar daca contin 3 cuvinte), ca sa scapati de moderare si apoi sa va vedem mesajele odata cu ale noastre. Monik86, ce nume frumos are bebitza ta... Timeea. Prima data aud asa nume Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 29+ cu Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Multumesc Timeea a fost ideea sotului, eu am vrut neaparat Adelina si am facut un mix
24+ cu Adelina Timeea
DenyAnd spune:
Buburuza stiu, asteptam datele voastre . Te trecem si pe tine pe prima pagina .
Da, Vicky, nu mai platesc nimic . Ce bine. Mai mult ma bucur ca nu mai stau cu frica in san ca nu cumva sa vina bebitza mai devreme de 39s ca nu aveam cardul.
Am inteles cu sistemul medical din strainatate. Nu am ce face, ma conformez
Sanatate, sa treaca repede cele 3 saptamani
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
simcri spune:
Vicky uff pacatoasa de ureaplasma, dar scapi si de asta
Vio bine ca operatia s-a terminat cu bine si Dragos e mai bine acum.
Deny bravo pentru card, ai mai scapat de un stress, cu medicii eu zic sa asculti parerile si sa faci cum e mai bine pentru tine si bebe, pana acum aspenterul a mers bine.
Monika foarte frumos nume ca pentru o printesa
Cat despre crampe magneziul e de baza cu zice Vicky, apoi trebuie bauta apa cat mai multa minim 1.5l, apoi de gasit ape bogate in magneziu potasiu si calciu, pentru ca si deficitul de potasiu si calciu poate da crampe, noaptea e bine de pus o perna ca sa fie picioarele mai ridicate, pe aici sunt si compleze pe baza de magneziu, potasiu, cupru de tipul Decramp.
Mai am un pic si plec la gygy am ceva emotii, n-am mai vazut bebelul de o luna, sunt curioasa daca imi face si mie analiza de secretie de data asta, ca va tot aud cu identificare de x tipuri microbi, ma indoiesc ca la mine nu este nimic, pana acum nu mi-a facut niciodata, sper ca nu trebuie sa-i cer eu si asta (uneori imi da impresia ca eu imi urmaresc singura sarcina ea fiind ochii doar pt zonele unde nu pot eu vedea) ca pana acum mi-a cam dat ce am cerut eu, nu pare sa aibe asa initiativa.
VIOIKA76 spune:
Oana bun venit ! Sa creasca mare si sanatos micul Darius si sa se nasca la termen ,felul nasterii nici nu conteaza asa mult.
Crenguta bun venit si tie ! Am inteles bine noi ,esti la al 4-lea bebe ? Daca e asa ,eu te admir tare mult ,mie mi se par tare curajoase mamicile cu mai multi puiuti !Sarcina usoara si nastere asemenea !
Deny cum se aranjeaza lucrurile inspre bine ,incet ,incet ! Asa scapi si tu de stresul care iti dadea tarcoale.Ma bucur tare pentru tine !
simcri te asteptam cu vestile bune de la eco !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai
mcoca spune:
Simcri, e prima data cand mi se face analiza de secretie, si asta pentru ca am fost internata. Chiar ma gandeam sa te intreb care e protocolul. Poate si la Maya am avut balaurul, nush.
Sa vii cu vesti bune de la doc!
Vicky, Printzesone and BB (32+)