Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~
Raspunsuri - Pagina 4
criulica spune:
Buna si de la noi,
La noi toate bune si frumoase!Cu somnul stam cam prost, adorm greu si pozitiile sunt din ce in ce mai incomode dar nu mai e asa mult. Ma inscriu si eu pe lista celor cu senzatii ciudate si inexplicabile, am febra musculara pe partea interioara a coapselor. De unde? Habar n-am! Radeam cu sora-mea care imi spunea ca poate se si tonifica zona( acum e celulitoasa dar mai stii?)
Si noi asteptam targul desi am auzit de la unele mamici ca nu e cine stie ce, sa nu ne facem iluzii.
Va
28+
lillyas spune:
Neata!
Am terminat si eu seviciul pe ziua de azi, dar mai am un examen diseara.
M-am interesat in legatura cu repetarea analizei de cultura col uterin. La un alt laborator din oras mi-au zis ca prelevarea o face medicul ginecolog si la ei sa ma duc cu proba. O, daaa! Deci pica varianta unui alt laborator. Ce parere aveti? Are sens sa repet analiza la primul laborator care mi-a gasit microbul respectiv? Trebuie oricum sa fac analizele de sange pt hepatite si ce-a mai cerut dr. ginecolog.
Cand ati repetat analize, le-ati repetat la alte laboratoare sau tot acolo unde le-ati facut initial?
Bun venit mamicilor nou - venite! Sa aveti sarcini usoare si nasteri la fel!
Fetelor cu carcei - si mie mi se mai pun noaptea, dar incerc sa relaxez piciorul, iar daca sunt foarte puternici, ma ridic din pat si calc incet, dar cat pot de apasat in picior si imediat dispar.
Pe mine ma trezeste in fiecare noapte bebele vecinilor. Avem niste pereti ... de se aude tot prin ei. Desi sunt destul de grosi, probabil pe la tevi sunt spatii goale.
30+
paulinio spune:
Lilyas... eu refac analizele tot acolo unde le-am facut prima data... desi as fi vrut sa le fac in alta parte.
La tine e mai delicata problema... tu chiar nu ai incredere in primul laborator. Avand in vedere tratamentul agresiv... mai bine vorbest cu doctorul asa... uman si ii explici ca nu vrei sa-i contesti tratamentul, si il vei face... dar ca se intampla de multe ori sa greseasca laboratoarele si... pentru linistea ta de gravida ai vrea sa repeti analiza si in alta parte.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 30+
Bubu_ruza spune:
Buna fetelor! Va invit la o ciocolata calda.
Dimineata am fost sa donez sange pentru analize. Se pare ca eu am scapat de testul scarbos cu glucoza, cel putin asa sper. Vedem cum imi iese glicemia, ca in decembrie am avut-o cam mare 103. Am repetat in ianuarie si mi-a iesit 97, iar in februarie 87. Acum sper sa iasa bine si sa nu fie nevoie de test. Sper sa imi iasa rezultatele pana vineri camd merg la eco.
Felicitari fetelor cu vesti bune!
fluturas profita intens, odihneste-te si rasfata-te acum cat ai ocazia ! important e sa stea bebe la caldurica cap mai aproape de termen.
Monik, nu trebuie sa te ingrijorezi, si bebelusa mea ramasese in urma cu aproape o sapt dar a recuperat repede, la ultima eco era cu 2 zile inainte.
Vio ma bucur ca operatia lui Dragos a iesit bine, sanatate multa in continuare!
Asteptam vesti bune si despre ceilalti prichindei bolnaviori!
Madd, multa bafta la prezentare!
Bun venit noilor burtici Madalina si oana_nicole! Sa aveti sarcina usoara si la termen!
Corina,
30+ cu
lillyas spune:
Mda, ai dreptate Paulinio. Nu stiu ce mi s-a pus asa piticul pe laboratorul acela. Poate-i faptul ca mi-au intarziat 2 saptamani cu rezultatele si le-au tiparit abia cand au sunat cei de la maternitate dupa ele? Habar n-am care-i motivul.
30+
DenyAnd spune:
Gata somnul, dar mai vreau, asa somnoroasa sunt de zici ca nu am dormit o noapte.
Multumesc fetele
Buburuza, trebuie sa-ti activezi PM(mesaj privat), vezi pe prima pagina pasii.
Nicole, pui [ baietel ] , sa scoti spatiile libere din paranteze. Emoticons-ul asta este si la lista "arata toata lista de emoticonuri", le gasesti in patratica din stanga sub Smilies, atunci cand scrii un mesaj nou.
Fetele noi, ne lasati ceva date(UM, DPN)? Ca sa va trecem pe prima pagina, daca doriti
Ma pun sa va citesc din urma, din cate am citit acum la sfarsit, se pare ca numai vesti bune avem. Ma bucur pt voi .
Si Dragos, scapat cu bine de la operatie, ce bine.
...hai ca mai pun pe citit sa aflu detaliile de la toate fetele...
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubu_ruza Iris, din pacate nu am primit parola. Ma poti ajuata, pls? Corina, 30+ cu |
Ai PM cu parola
24+ cu Adelina Timeea
Bubu_ruza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monik86
Ai PM cu parola 24+ cu Adelina Timeea |
Multumesc mult!
Corina,
30+ cu
DenyAnd spune:
Inca o graviduta noua, Crenguta, bine ai venit.
Esti la al 4-lea bebe?
Fetele noi, scrieti repede peste 10 mesaje scurte(chiar daca contin 3 cuvinte), ca sa scapati de moderare si apoi sa va vedem mesajele odata cu ale noastre.
Monik86, ce nume frumos are bebitza ta... Timeea. Prima data aud asa nume
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s