Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

'Mneata!

Am zis sa intru sa va servesc cu o cafea, dar vad ca nu ati aparut inca.
Fetele care ati fost la eco va felicit pentru rezultatele bune.
Vicky slava Domnului ca totul e ok, m-ai tinut si pe mine ca si pe Duduta cu sufletul la gura.
Buburuza, deci dr tau ti-a recomandat sa iei no spa si cand ti se intareste burtica fara durere?
Noi suntem binisor, adica durere de buric ma omoara. Stau prin casa numai cu burta dezgolita si data permanent cu crema.
Am si o veste buna: am intrat in prenatal. Yuppy! Sunt fericita, chiar daca stiu ca noul coleg ma va mai contacta telefonic sa ma mai intrebe una-alta, dar macar nu mai stau 8-9 ore pe scaun.
Deci, de luni va voi scrie de acasa si-mi propun sa fac miscare zilnic, ceea ce nu am facut pana acum.

va pup si va doresc o zi calduroasa.

happy 30 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Vicky mi-ai dat emotii!
Hellie felicitari pt achizitii!!
Iris bravo pt prenatal, asta e o veste buna :)
Felicitari tuturor pt rezutatele la eco si la analize, sa fie bine si in continuare.
Am terminat si eu cu achizitiile ar mai fi o pompa de san dar se va duce soul sa o ia dupa cnasc ca e aproape de noi depozitul, cosmeticalele si medicamentele. In rest gata. Ieri am luat cadita cu un suport si un scaun de masina pt 0-18 kg de la peg perego.
M-a dezamagit lipsa de oferte, de discounturi. In afara de reducerea grasuta de la scaunul de masina in rest nimic impresionant.
Pat din acela pliant nu am gasit nici eu la reducere/oferta, prin urmare am reuntat la idee.
Foarte multe hainute superbe pentru fetite , daca era fetita falimentam ieri :)
Am pastrat multe pliante cu lucruri ce ma interesau ca sa stiu de unde sa le iau.
Pe acolo m-am vazut si cu reprezentana de la RM cu care am semnat contractul si am stabilit sa o sun pe ea in saptamna 35 sa stabilesc programrea pt sapt 36 cand trebuie sa fac la ei niste analize din contract.

32+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata!
N-am apucat ieri sa va si scriu, doar am citit.
Multumesc frumos pentru urari, nu ma asteptam sa ma deconspire cineva - multumesc Iris - chiar vroiam sa zic mai demult ca noi nu ne-am dat zilel de nastere pentru prima pagina, si asa e frumos... dar am zis sa treaca ziua mea si apoi va propun ca sa nu credeti ce zic inainte de ziua mea.
Ne bagam? Incep eu: 15.03.1984

Vicki ai trecut ceva emotii, bine ca a fost doar o alarma falsa!

Ma bucur sa aud numai de vesti bune de la eco, ca nu-s probleme la niciuna. Sa ne tina DD obiceiul.

La noi a nins... uhhh ce urat e! Era asa bine cu temperaturi de peste 15 grade, acum am luat-o de la inceput...

Iris felicitari pentru prenatal si eu l-am bagat de la 1 Martie ca eu oricum sunt PFA si-mi plateam darile la stat din mana, asa ca e mai avantajos asa - cel putin momentan!

Felicitari si fetelor care s-au lipit de cate ceva pe la targ... si eu ieri am cumparat de la o mamica: scaun de masina, scoica, leagan de gradina, balansoar, tarc |(care credeam ca poate fi folosit ca patut dar nu cred), forma anatomica de la cadita... a fost o zi productiva!

Buburuza eu nu-s de acord cu medicul tau... simti contractie nedureroasa, gata sari cu No-Spaul. Inainte de a descoperi dr astia ai nostri acest medicament miraculos, prescris ca si bomboane de dr nostri ce-or fi facut femeile gravidute?
Am avut si eu contractii sarcina trecuta de la mai putin de 20 de saptamani dar n-am luat nici un No-spa... acum am dar mai putine parca as zice...
Acum tu faci cum crezi ca e mai bine si pentru bb tau!

Doina, Duduta sanatate la pui!

Hellie... sa stapaniti sanatosi caruciorul cu cristale! Unde le are, da sa vedem si noi!

Carmen cred ca ai asteptari prea mari de la oameni. Eu am renunat la ideile astea cu prioritatea, cu datul locului, cu grija altora pentru mine ca si femeie gravi pentru ca nu exista asa ceva pe la noi.
In cele doua sarcini, nu cred ca am dat peste 5 oameni draguti, care sa zica "poftiti inainte" sau "mai puteti? ati obosit?" sau alte intrebari de rutina asa...
Sincer nici eu n-am avut grija sau atenta in jur cu alte femei si cine stie cum voi fi peste ani... asa ca eu nu am asteptari si nici nu-mi place sincer sa fiu tratata ca si cum as fi bolnava.
Poate altii sunt grav bolnavi si nu se afiseaza, sau ii doare mai stiu eu ce sau se simt mult mai rau decat mine, asa ca nu vad de ce sa am eu tratament preferential.
Dar e doar parerea mea, sa nu te superi, bine?

Vicki m-a pufnit rasul cand am citit de sotul tau, dar am avut un flash - ca si al meu tot in dreapta a stat ca bause o bere.

Gata, va salut si va doresc un weekend placut!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata!
Nu v-am mai invitat de mult la ceai, va ofer o cana de ceai de mere cu scortisoara.
Vicky uff prin ce sperieturi ai trecut bine ca a fost o alarma falsa
Felicitari tuturor pentru rezultatele bune!
Buburuza daca sunt nedureroase de ce sa iei nospa, cand se intareste dureaza foarte mult pana se trece?

M-ati omorat cu achizitiile, eu in afara de carut si patutul pliant nu am luat nimic, si alea le-am luat ca am profitat de reduceri, cred ca nu m-a prins nesting-ul ca nu imi vine sa cumpar nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Bubu_ruza, sa stii ca si eu am facut testul de toleranta la glucoza. Nu este mare lucru. E neplacut ca tre' sa mergi din ora in ora sa-l repeti, dar daca gasesti o asistenta draguta nici macar asta nu e deranjant. Unde am facut eu analiza e mereu aglomerat (desi e vorba de privat, nu de stat), dar mi-a zis asistenta care mi-a recoltat sange ca fix dupa o ora (resp 2 ore) sa intru indiferent cine e la coada, ca trebuie facut la ora fixa. Deci nici n-am stat la coada, nici n-a durut, a fost f ok. A! Si inca ceva: m-a sfatuit sa beau glucoza f incet (in interval de 5 minute) ca sa nu-mi vina inapoi. Adevarul e ca e cam gretoasa.
Razultatul l-am luat a doua zi si a iesit mai mult decat perfect.

Asadar, succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Hello,

Vicky, ce emotii...bine ca nu e nimic si ca esti bine!Sa mai stea bebe acolo!

Iris, super ca ai intrat in concediu, de acum ai timp pentru tine...pana vine bebe.Asa ca profita!

Fetelor, felicitari pt achizitii, ati facut ceva!Eu nu prea am luat mare lucru pana acum...Ieri am ajuns pe la H&M si am luat 2 body-uri.Azi vreau sa mai sortez din hainutele ce le am de la baiat sa vad ce pot pastra.

Helli, vrem sa vedem si noi fita de carut

Carmen, eu am renuntat demuuult sa sper la un loc in metrou, daca nu prind singura. Mie pana acum nu mi-a dat nimeni scaunul.Dar nici nu ma postez neaparat in fata lor cu burta.Stau mai aproape de usa ca e mai aer si mi se intampla dimineata sa ametesc.
In general ma simt ok si in picioare, mai ales ca vin dupa 1 zi petrecuta la birou pe scaun. Multi nici nu sunt atenti, citesc sau butoneaza telefoane, poate si mie mi s-a intamplat sa nu observ vreo gravida.

Felicitari tuturor pentru rezultatele bune, sper s-o tinem tot asa!

Nu stiu daca v-am spus dar de vreo 2 sapt nu mai am dureri de spateCeea ce mi se pare o minune, mai ales ca nu am apucat sa merg la gimnastica
Ma mai doare doar cand stau mult intr-o pozitie si un pic dimineata cand ma ridic din pat, dar clar sunt mai ok decat in perioada trecuta!

Eu azi nu cred ca ies pe nicaieri ca e cam friguut. Stau la caldurica. Simcri, ceaiul tau e binevenit, ma duc sa-mi fac si eu unul ca mi-ai facut pofta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata.
Vin si eu la un ceai cu scortisoara si cu miere multumesc

In primul rand, LA MULTI ANI Irinuka
Iti doresc in primul rand sanatate, sarcina usoara pana la termen si bebe sanatos. Multa putere si rabdare.

Si eu vroiam la inceput sa propun sa adaugam lista cu datele nasterii la fiecare, dar am tot zis "lasa ca mai tarziu", si uite asa am uitat

Vicky, mi-a stat inima in loc pana nu am citit pana la urma, "deja nasti? nu, nu! e prea devreme! bebitza treb sa mai stea la caldurica, macar o luna"
Uhh, bine ca a fost o alarma falsa

Iris, ce bine si tu ca ai intrat in prenatal. Sa te bucuri din plin de odihna.

Carmen, sper sa nu te supi si pe mine, sunt de acord cu Irinukaaa. Prea multe asteptari ai din partea oamenilor. Si cu cate mai multe asteptari ai (/vise) cu atat dezamagirea iti va fi mare. Incearca sa fii multumita cu putinul, si asa o sa poti pretui si cel mai marunt lucru.
Si eu ca tine, folosesc f mult transportul comun, si dau de oameni nesimtiti. Aici in Viena si mai nesimiti (!). Chiar am fost lovita la burtica de una, apoi prin tramvai nu mi se ceda locul(si scrie clar deasupra scaunului respectiv, ca este pt gravide), plus ca atunci ma durea rau de tot spatele. Dar nu am zic nimic si nici nu m-am lasat afectata. Sunt obisnuita cu asa oameni, si nici nu le acord atentie. Sa-mi stric eu ziua pt niste "oameni"? Dar cu toate astea, prefer transportul comun decat condusul. E mai safe. Pt mine, pt ca eu nu am experienta la condus si de cand imi trag sotul de mana "hai sa mai bag la sacul de experienta si sofatul", si tot amanam, amanam.

Doina, sanatate si la puiul tau. Offf bietii copilasi. Insanatosire grabnica la toti.

Felicitari burticilor pt vesti bune de la doc+eco, Flory, Doina, Buburuza.
Paulinio, nici eu nu cred in tombole, dar zic si eu ca Andreea, nu stii de unde sare iepurele

Monik86, patutul cela cu sertar, e sertar sau e al doilea pat? Sau ce e?

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Dati-mi voie sa ma plang si eu de dureri... stiu ca fac parte din NORMAL in sarcina.
De cand am intrat in luna 7-a, vai da' ce dureri de spate am, bifez si durerea de la simfiza, si mainele umflate, picioarele la fel. Astea le simt tare atunci cand muncesc. Ma dor toate oasele. Nu ma ingrijorez, pt ca stiu ca sunt normale. Rabd. Imi mai face tati masaj din cand in cand, ce bine e .
Foame la fel bifez, iarasi mananc la fiecare 3 ore. Cred ca iar e un puseu de crestere pt ca simt ca se intinde mai tare pielea+muschii-dor pe laterale. Rezistam. Imi focalizez mintea inainte: sa-mi tin bebitza in brate sanatoasa, si zambareata
Am uitat sa va zic ca si la mine incepu nitel colostru, doar cand iau sfarcul intre degete.
Arsurile sunt prezente si la mine, dar nu zilnic.
Ce simptome mai am?
Ah, cu constipatia, offf la mine e invers, mai mult diaree. Din pacate, si cu nitel durere, parca as avea eu colici ca nou nascutul. Nu stiu de la ce se tot trage, cand e ca apa, cand e mai grosut.
Si eu iau magneziu 2/zi. Le iau seara 2 odata. Poate de acolo si diareea asta. Nu stiu.

Sa-mi fac ziua mai buna ca sa uit de ce ma doare ... azi a iesit soarele , dar tot e rece 1grad.
Ma bucura razele solare, urasc iarna, si iubesc vara cu multa caldura (poate din cauza ca sunt nascuta vara?).
Abia astept sa vina primavara adevarata, dar din cate am observat eu de mic copil, ea vine abia odata/dupa Pasti. Pana atunci... baba Eudochia treb' sa-si scuture toate cojoacele, chiar daca e martie/aprilie, si cum anul asta Pastele in ultima luna din primavara, pe 5 mai... mai avem de asteptat

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata! Pe mine m-a prins mama in bucatarie, a vorbit 10 minute si m-a bagat in depresie. Numele nu sunt bune, parca nici doctorita nu e buna, ca poate nu vine noaptea, trebuie sa cumpere 100 de caciulite pentru casa si eventual sta ea in spital cu copiii daca sunt prematuri. Ah, si in loc sa spuna "in caz de urgenta, cezariana" a zis "chiuretaj" de mi-a stat inima in loc.

Mi-a ajuns pe ziua de azi, ma duc sa consum benzina prin oras poate ajung la Baby Expo

M-a anuntat o prietena ca asteapta al doilea bebe a zis ca deja il simte miscand si ca probabil i-a venit peste

25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Off Elyana, iar mama ta iti strica ziua .
Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca eu il am pe tata asa (doar cand a servit nitel) si reuseste sa ma "atinga" tare cu vorbele lui ca timp de 3 zile tot ma plang la sot din cauza lui. Si pana nu ma descarc, nu-mi trece, si saracul sot de cate ori i-am facut capul calendar.
Cu toate ca nu cred nimic ce zice tata, dar tot reuseste sa ma "atinga" si ma apuca un asa sentiment amestecat: durere+furie+dezamagire. In loc sa se bucure si el cu noi de perioada frumoasa a sarcinii, el reuseste sa-mi taie elanul... Ufff parintii astia, ii suportam ca ii iubim

29+ cu

Mergi la inceput