Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Irinuka,
La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita, cu un bb la termen sanatos, voios, voinic!

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Mcoca,pana sa termin de citit tot ce ne-ai povestit,ma gandeam ca ai dat startul....las sa stea acolo la caldurica ca e mai bine!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetele!

La multi ani, Irinuka!!! Sa fii sanatoasa si fericita!

M-am intors de la targ. Sunt franta...dar multumita. Am reusit sa cumparam caruciorul pe care ni-l doream cu o reducere de 6-7 milioane . Ce nu prea imi convine e ca are cristale swarowsky pe el...dar am zis ca reducerea aia merita chiar si cu cristale. Eu incercam sa le spun vanzatorilor ca nu vreau cu cristale si daca cumva au pe stic si cu reducere si alt carut din gama aia si ei credeau ca glumesc, se uitau la sot sa vada daca vorbesc serios...ca cica toate clientele lor vor doar cu cristale...hmmmm.

Am semnat si contractul de celule stem....asta ca sa rezolv o treaba si sa nu ma mai deplasez eu la ei altadata. Am primit si cadou de la ei: o sticla de 1 litru de solutie micelara de la bioderma.

Confirm ca bebedesign e super ok. Si noi tot de la ei vom comanda mobila, dar vom merge direct la magazinul lor sa dam comanda ca mai avem ceva de masurat prin camera.

Am luat si hainute de la daninaline...imi plac. Si niste paturici, sosetele, fesulete, forfecuta, termometru flexibil, piaptan...din astea.

Ce nu mi-a convenit e ca nu erau prea multe patuturi pliabile..doar cateva si alea fff scumpe.

Una peste alta merita targul. Si va mai fi un targ la baneasa intre 4-7 aprilie.

Cam atat despre targ. Nu le-am observat pe fete....dar eu oricum ma orientez greu in multime.

Doina, recuperare grabnica micutului tau si felicitari pentru praslea mic.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

La Multi Ani, Irinuka! Multa sanatate si nastere usoara!
Apropo de magneziu, eu am intrebat acum ceva vreme gineco si replica a fost de genul: cum, nu iei? Iar la ideea mea creata de a face pauza 10 zile pe luna, mi-a zis un nu clar: 3/zi magneziu-B6.
As merge si eu la targ, sa ma uit de landouri. Poate si niste scutecele. Doar ca se anunta o vreme.. As mai vrea CD alaptare, si poate niste cursuri. Totusi, inteleg ca nu sunt gratis cursurile astea, doar 10%reducere si CD gratuit? Oare se merita?
Off, azi mi-am luat morala la faimoasa casa speciala pentru de la Cora, de la cine nu ma asteptam: de la o graviduta! Era cu spatele la mine,nu stiam ca e si ea gravi, i-am vorbit sa-mi cer voie ca e casa speciala, si atunci am vazut burtica mai mare ca a mea. Si ce credeti ca-mi spune? Ca ea sta de o jumatate de ora la coada si ca nu i se pare normal sa o ia inainte altora, ca toata lumea se grabeste si e obosita!! Mai, nu contest, dar in conditiile astea HAI SA FACEM PETITIE SA DESFIINTEZE casele cu prioritate gravi, ca ma umplu de nervi!!
30saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Apropo de condus, mai prind si eu masina altuia ca asta e viata, insa nici nu se compara cu transportul in comun. Cate presiuni la bara, tineri teribilisti la metrou care nu se tin de bare, un aburit de alcool care s-a pravalit direct pe mine, o batranica fara pic de echilibru care s-a indoit pe burta mea la prima frana (eu stateam jos), mers in demaraj-frana de sofer care a dus saci de cartofi, de era sa vars, si mai am.. In troleul 66 nici sa vezi sa-ti dea cineva loc, si ii cred, ca doar merge la spital. Inclusiv chestia asta, sa ceri de la cineva locul, ca tu esti gravi, pe mine ma indispune. Dar n-am incotro, de multe ori am nevoie de acel loc. Mai pun asteptat in statie pana la 45 min (maxim trait, dupa care am racit zdravan), si nesimtitii care mananca langa tine, mi s-a intamplat sa caut patiserie urgent ca pofteam.
Deci, un clar DA pentru condus in sarcina.
Imi povestea cineva ca a condus pana la spital ca i s-a rupt apa.. Extreme exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Carmen, si eu am condus pana la spital cand mi s a rup apa :)) cu sotu in dreapta plin de emotii

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Vicky, ce tare-i soata
Azi se vede ca multe fete au fost la targ, am citit repede din urma.
Am fost si eu la dr, n-am facut eco, dar suntem bine.
V-am pupat, noapte buna!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubu_ruza spune:

La multi ani Irinuka!
Bun venit noilor burtici Crenguta si Andreea! Sa aveti sarcina usoara si la termen!
Crina, interesante informatiile despre cezariana, insa eu m-am hotarat la nastere naturala. Sper sa nu apara probleme si sa fiu nevoita la cezariana.
Vio ma bucur ca ai scapat de palpitatii si sper sa scapi si de constipatie. Eu aveam reale probleme cu, constipatia inainte sa raman insarcinata, dar acum nu mai am, decat foarte rar. Adevarul e ca mananc mult mai multe fructe, legume si in fiecare dimineata savurez un activia cu musli. Lactatele sunt slabiciunea mea… cred ca asta m-a ajutat sa scap de constipatie…. Magne B6 mi-a fost prescris 2/zi.
Simcri imi pare rau de accident dar important este ca tu si bebe sunteti bine. Masina se repara.
Flory ma bucur pentru rezultatele bune la eco.
Mony ai mare grija la volan si felicitari pentru bebe grasunel!

Corina,
30+ cu

Mergi la inceput

Azi.... de fapt... ieri am fost la eco si buburuza este foarte bine, are 1656g si isi savura manuta si piciorul drept. Colul este inchis si are 3.81cm . I-am povestit d-nei dr. ca de cateva zile mi se intareste burtica, dar nu iau nospa pentru ca nu ma doare si m-a certat . Mi-a recoltat si secretie pentru analize, acum asteptam rezultatele.
Se spune ca de ce iti este frica de aia nu scapi.... Mi-a dat sa fac testul cu glucoza pentru ca mi-au dat rezultatele la analize si mi-a iesit glicemia 106 . Trebuie sa-mi fac curaj si luni merg sa-l fac

V-am si noapte buna! Eu, dupa cum ati observat, nu am somn

Corina,
30+ cu

Mergi la inceput

Doina felicitari pentru bebe voinicel si multa sanatate lui Matei!
Cat ti-a iesit glicemia?

Am fugit la somn.

Corina,
30+ cu

Mergi la inceput