Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Si eu vreau sa ajung duminica la Baby Expo. Sper sa nu fie prea tarziu, mai ales ca au si program scurt, dar sotul meu are niste treburi maine si nu putem ajunge.
Pe noi chiar ne-ar interesa un patut transformer si ma bucur ca se poate vedea si "live".

paulinio nu stii de unde poate sari norocul. Poate castigi ceva la vreuna din tombole.

Vroiam sa va cer o parere: voi recoltati/ati recoltat celule stem ? Daca intentionez sa fac si al doilea copil si recoltez atunci celule stem, sunt bune si pentru primul? Si in ultimul rand, am auzit (nu din surse sigure) ca in Romania nu s-ar face operatii cu celule stem, deci daca ... Doamne fereste!, ar trebui mers in strainatate.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

La multi ani Irinuka, multa sanatate si fericire!

Paulinio

Simcri- mersi mult

Stiu ca mai trebuia sa raspund la ceva, dar pur si simplu nu imi amintesc

32+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Irinuka, La multi ani!!! Ce zi frumoasa ai!

25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

La Multi Ani Irinuka!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

buna.

N-am mai reusit sa intru si sa citesc nimic de marti pt ca mi-a facut cel mic laringita acuta Acum suntem inca pe tratament si incercam sa ne revenim.

Ieri am fost si la ginecolog - bebe e bine, are 1.166 kg dar mi-a confirmat si ea ca m-am stresat prea tare si trebuie sa ma linistesc si sa incerc sa nu-l mai ridic in brate pe Matei. Se pare ca am si anemie si ca trebuie sa nu mai mananc dulciuri pt ca este prea mare glicemia.

Incerc sa recuperez din urma cat doarme Matei pt ca in rest trebuie sa stau cu el, boala l-a facut foarte irascibil

Multa sanatate!

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 27s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Doina, felicitari pentru bebe voinicel!
Imi pare rau ca cel mic e asa de bolnavior, ii doresc insanatosire grabnica! Si eu sunt un pic anemica. Cu glicemia nu stiu cum stau, daca nu ma insel la inceputul sarcinii era ok, dar pe atunci nu prea mancam dulce. Pana acum nu mi-a recomandat sa fac testul de glucoza si nici eu nu am sarit ca vreau sa-l fac dar nu am cazuri de diabet in familie si nici bebe nu e mare (am inteles ca in cazurile astea e recomandat sa-l faci). Imi pare rau, ca nu ai voie dulce, cred ca iti va fi greu sa te apti.

Sa ai grija (si) de tine!

24+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Irinuka, La multi ani!
Doina, multa sanatate lui Matei! Stiu cat e de grau, ca si Ioan tocmai si-a revenit dintr-o viroza urata tare.
Mcoca si eu sper sa reusesc sa conduc cat mai mult ca am nevoie de masina sa ma duc oriunde, doar ca acum se agita foarte mult cand sunt la volan si simt ca-l inghesui. Poate cand mai creste nu mai e asa "miscaret"
PS. La mine in gradina a iesit usturoiul pus de asta toamna

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Hei fetelor

Eu abia acum am reusit sa intru, am avut o "sindrofie" la servici, ca nah mai am doua sapt de serv si sa nu mai fiu si eu intr-o echipa de organizare a unui "eveniment". A iesit bine sar sunt franta :(.

Fetelor ca sa nu va mai simtiti "prost" in leg cu kg hai sa va spun eu ca am 20+

chicu09 avem aceasi UM 04.09 . Felicitari pentru 4 buburuze .

Irinukaa La multi ani

Elyana pentru vesti bune

paulinio mi-ai oferit o info pretioasa despre bebedesign abia astept maine, noi o sa dam comanda.

Eu maine in jur de 12 sunt acolo, cum ziceam stau si la curs apoi mergem la prietenii nostri cu bebe mic sa ne jucam cu el si baietii sa mestereasca un raft pentru patutul lor .

In rest sper la leneveala in weekend ca nu mai pot... ziua de azi chiar m-a obo, am avut cam multe intepaturi deja am luat 2 nospa. Bebe a dat un show frumos ... burtica miscatoare .

Sa aveti un weeeknd superb

27 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Olalalaa, toata lumea e la expo.

eu am avut o zi cu mari emotii. M-am sculat la 5 pt pipi si aveam chilotii uzi. Ma uit, miros, ceva apos. Ok, ma gandesc o fi vre-o secretie. Ma culc la loc, la opt, iarasi chilotii umezi. Astept sa vina moasa la monitorizare, ii povestesc si imi face un test cu un betigas sa vada daca e lichid. testul iese dubios, cam pozitiv. Moasa imi zice ca nu e f fiabil, ca da falsi pozitivi, si cel mai bine e sa merg la clinica, ca zona e destul de umeda.

Na, imi fac bagaju, sun soata (care nu raspunde) si ma prega de plecare cu mama. Pana sa fiu gata ma suna sotu, ii pove si lui : el pai s-a rupt apa sau nu, cum nu stii?? pai asa bine, mergem sa ne spuna aia. Vine el si plecam impreuna. Acolo imi ac un alt test si totul ok. De fapt abundenta de secretii apoase era din cauza ovulului de Lomexin, pe care l-am pus alalteieri seara ...
Uff, nu va spun ce stres ...

Apropo de Mg, o femeia insarcinata are nevoie de 400mg/ zi, deci 3 Magne B6 sunt super ok.

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Mergi la inceput