Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~
Raspunsuri - Pagina 16
Elyana spune:
Buna dimineata!
Mai am fix 7 saptamani pana ma duc sa il "ridic" pe tati de la aeroport, vine pe 3 mai. Ma bucur ca in sfarsit a cumparat biletul, dar mi se pare atat de departe ziua. Speram sa fie undeva prin aprilie, dar a zis ca financiar e mai bine sa mai munceasca. O sa am 32 saptamani Rezistam!
Planuiam sa vin si eu la Baby Expo, ca fix intre 13-14 am pauza de masa, dar credeam ca e la Romexpo, langa serviciul meu. La Polivalenta nu am cum sa ajung intr-o ora
Am primit si prelungire la contract pe un an in caz de "conditii" nefavorabile, am unde sa ma intorc la munca pana anul viitor in martie in schimb m-au anuntat ca e posibil sa nu primesc si marirea de salariu, ceea ce mi foarte "convenabil" pentru ei, dar asta e. Cred ca nici la bonus nu ma baga de data asta.
Cam prea multe vesti bune pe capul meu nu sunt obisnuita
Va pup!
25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
flafi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miche
Perfecta ora ! Ne vedem in jur de 14 acolo. Am nr tau. Cine mai vine? Scriu de sub plapuma :))) Edit : am 30+ sapt:)) dar nu merge sa modific din pat semnatura :)))) Va pup Miche 26+ si Darius (26.11.2004) |
Vin si eu la 14.
32+ cu Vlad Alexandru
Iris1211 spune:
Buna dimineata!
Azi e ziua Irinukai, deci:
" Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi aaaani!"
Draga noastra sa fiti cu totii sanatosi, sa ai o sarcina usoara pana la capat si o nastere si mai usoara.
happy 30 + cu Anda-Ioana
duduta190578 spune:
Buna dimineata mamici!
La multi ani Irinukaa,sa fii santoasa si sa ai multe realizari si bucurii!Fata mea e mai bine,a dormit aproape toata noaptea chiar si acum cand scriu.Ma pregatesc sa plec la medicul de familie.
30+
crina27 spune:
La multi ani, Irinukaa!
Asteptam fetele care merg azi la targ, sa ne impartaseasca din impresii.
Eu voi ajunge probabil maine.
27+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
raluca1109 spune:
La multi ani, Irinuka!
Succes fetelor la targ! Eu nu stiu daca voi ajunge la targ, trebuie sa plec din Bucuresti.
Va pup
Raluca
S 33+ Miruna
Monik86 spune:
Neatza!
La multi ani, Irinuka!!! Multa sanatate, sarcina usoara in continuare si nastere la fel! Te asteptam cu mesajele tale, care sunt intotdeauna super-tari!
Elyana, ma bucur ca ai vesti bune! Cred si eu ca ti-ai fi dorit sa vina tati mai devreme, dar stai linistita ca 7 saptamani trec mai repede decat crezi!
Deny, ma bucur ca ai trecut cu bine de testul de glucoza, sper ca si rezultatele sa fie la fel de bune!
Fain de voi ca mergeti la Babyexpo EU n-am mai fost niciunde ieri si nu merg nici azi, pentru ca la noi e frig si ninge de azi dimineata (poate chiar de azinoapte, nu stiu ca am dormit dusa) De la lucru, direct acasa si sub plapuma ca nici ieri n-am mai stiut cum sa ajung mai repede acasa si cand am ajuns pe canapea sub patura am si atipit vreo jumatate de ora-o ora
24+ cu Adelina Timeea
Kabecka spune:
La muuuuulti ani draga Irinukaaa!!!Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si la termen
Nici eu nu ajung azi la baby expo, sper ca in wk-end.
Sa ne povestiti ce e pe acolo!
Azi iar mi-am inceput ziua cu o praji. Am zis ca dupa ce se termina asta nu mai fac nimic dulce ca nu se mai poate
La noi e un soare cu dinti si bate un vant...sper sa nu ajunga si aici zapezile.
paulinio spune:
Lyli, mie raspunsul lui Marius din link mi se pare destul de clar si logic. In CIC poti sa intri oricand in perioada +42 zile ... 2 ani.
Te poti intoarce la serviciu si apoi intra in CIC (am o colega care a facut asa).. sau co intre. Si pe mine ma batea gandul sa-mi iau restul de co intre concediul de maternitate si cic... Sa vedem cate vor ramane... asta depinde mult de data nasterii. Daca raman prea multe le iau.. ca pana la anul nu se stie :)
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 30+
paulinio spune:
Eu am ajuns ieri la Baby Expo... M-am dus chiar ca la expozitie... nu cautam ceva anume. Am adunat o gramada de pliante, pe unele le-am si aruncat pentru ca ma cocosa rucsacul. Am completat toate biletele de tombola care mi s=au oferit (desi eu n-am noroc la din astea)
Eu am cam tot ce-mi trebuie de la Radu asa ca nu m-am dus pe cheltuit. M-am mai uitat la standurile de carucioare dar firmele expozante nu si-au adus toate produsele. Am vazut live patutul transformer de la Bebedisign si mi-a placut mult. Consider ca merita... si ofera 5% reducere pentru comenzile de la targ. La Kara aveau lucruri din bumbac si mai ieftine... am luat set de scutece finet 3 buc = 16 lei.
A... si am mai vazut live scutecele lavabile de la hiphip... eram curioasa cum arata in realitate, dar n-am cumparat inca. Nu aveau la ei toate produsele de pe site...
cam astea sunt impersiile.
N-am stat foarte mult pentru ca mersesem pe jos de la metrou. Oricum am ajuns f obosita acasa pentru ca am ratacit drumul de intoarcere (????!!!!) desi stiam foarte bine stradutele dar pur si simplu eram cu gandurile aiurea.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 30+