Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~
Raspunsuri - Pagina 15
lillyas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinukaaa Lily ce frumos povestesti de copii! La ce clasa predai? Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 33+ |
Sunt invatatoare si anul acesta am clasa pregatitoare. Sunt isteti foc, rasfatati cat cuprinde si nazdravani, dar ii iubesc pe toti si-mi pare rau ca trebuie "sa-i las" cateva luni. Oricum, bebele meu e mai important, asa ca.. asta e!
30+
DenyAnd spune:
Gata, am revenit.
Nu mi-am mai cumparat ceva dulce, nu ca nu am voie ca sa nu ma ingras, nici numa gandesc la asta, dar nu ne-a ajuns bani. Lasa ca imi satisfac pofta data viitoare, cred ca sambata.
Fetele noi, receptionat datele, imediat trecem la listuta.
Testul cu glucoza... fetele, mi-era frica sa ma duc singura, ca sa nu ma apuce lesinul si pe mine (ieri am vazut o gravida care a ametit rau de tot dupa ce a baut paharul cu glucoza), sau sa nu cumva sa patesc ca Elyana. Dar m-am dus singura, spre surprinderea mea, a fost bine, chiar prea bine, ca asa tare mi-a placut glucoza aia ca mai vroiam un pahar. Serios. Poate de acolo mi se trage pofta de dulce, ca am glicemia joasa? Mi-a luat intai sange de la deget sa vada cum stau cu glicemia, si era 73. Nu stiu care sunt valorile normale, dar am reusit sa trag cu ochiul de pe foaie ca ma incadram in prima categorie (<120-.....) nu stiu ce cuvinte mai era scris acolo dupa 120 ca nu se vedea bine. O sa stiu cand o sa iau maine rezultatele.
Dupa paharul cu glucoza am asteptat cele 2 ore ca sa-mi ia sange la fiecare ora. Si gata. Nu am ametit deloc, m-am simtit chiar bine. Doar ca mi-era somn si vroiam acasa, m-am trezit la 5 azi, si la 7 deja m-am prezentat la laborator.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
flafi spune:
Apropo de dulciuri, niciodata nu m-au innebunit, nici acum nu sunt exagerata dar in schimb simt nevoia sa produc diverse. Azi am facut o prajitura cu "foi" de biscuiti populari si o crema gen budinca. Nu am putut manca, dar va fi trimisa pe strada la vecini. Maine fac un tort pt soacra.
Doamnelor frantuzoaice am nevoie presanta, urgenta, vitala, de o reteta buna de croissante, ce am facut nu imi ies la nivelul poftei mele :)
32+ cu Vlad Alexandru
mony_omv spune:
citat din mesajul lui Irinukaaa Mie mi-a dat dr gine sa iau Ca+D3. Stiu ca asa mi-a dat si sarcina trecuta in ultimul trimestru si ca nu l-am luat ca am citit ca ar provoca contractii. Acum am intrebat si dr pediatru si a zis ca sa-l iau ca ar provoca aceste contractii doar atunci cand iei doza mare, nu asa pentru o pastila/ zi. Nu v-am mai auzit pe vre-una sa-i fi dat sa ia, asa-i? Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 33+ |
Sa stii ca si mie mi-a dat astazi sa iau Ca+D3.
Taratele de psyllium sunt din India, este o planta asemanatoare cu patlagina noastra. Si eu folosesc zilnic si sunt super. Le bei cu apa sau suc sau iaurt si isi maresc volumul de 50-60 de ori, te ajuta la tranzit si la detoxifiere in general. Este un ingredient si in Colon Help de exemplu. Scuze ca m-am bagat neintrebata, poate intre timp ti-a raspuns si Flafi, dar poti sa dai si o cautare pe google daca ai rabdare sa citesti mai multe detalii.
31+
Edy
simcri spune:
Flafi din pacate nu te pot ajuta cu o reteta, eu pana acum nu am facut croissante acasa, fac din cand in cand cornuri pufoase, paine, dar croissante mi s-a parut tot timpul prea complicat si cere timp si nu m-am incumetat, eu le cumpar zilnic calde.
Iris1211 spune:
Buna seara mamici si burtici!
Dupa o saptamana mega incarcata si dupa seri in care picam franta, am zis ca azi trebuie sa vad ce mai fac fetele mele.O sa ma intind putin pe aici ca am avut de citit 10 pagini.
In primul rand vreau sa urez bun venit noilor burtici, sarcina si nastere usoara si bebei sanatosi!
Monik86 - place, place place numele printesei .
Vio - ma bucur ca ati trecut de operatie cu bine si ca Dragos e ok.
Deny - felicitari pentru card, acum te poti relaxa si tu.
Irinuka - sa stii ca si mie a zis ca-mi va face analiza secretiei la 32 saptamani, dar saptamana trecuta cand am fost la ea m-a intrebat daca nu am o secretie si i-am zis ca am ceva si suspectez a fi candida, ca urmare a antibioticului. Mi-a zis sa ma dau 1 data la 2 zile cu Canesten crema un picut si-nauntru si o sa vedem atunci ce va fi, deoarece cica e normal sa avem o secretie la "varsta" asta de sarcina. Intre timp mi-a zis sa intrerup vitaminele Femosun si sa iau cate 2 pastile/zi de Osteocare timp de 10 zile, apoi sa revin la vitamine.
Crina - multumesc de articolul cu cezariana.
Miche - ma bucur ca esti mai bine si ca bebelusa este activa.
Simcri - imi pare rau de accident, dar important e ca bebe e bine.
Flory - bifez si eu cu cate o foame seara, de-mi uimesc sotul. Nu te mai chinui cu dieta, ca asta se va rezolva, important e ca bebe e bine, nu?
Mony_omv - m-ai speriat cu sofatul tau cu ochii inchisi. Mare grija!!Pe de alta parte, bravo pentru bebelanul grasunel.
Duduta - sanatate fetei!
Cam atat deocamdata, ma duc in bucatarie sa pap o praji ca mi-a facut pofta Deny.
Va pup si va doresc noapte buna!
Irinuka - iti dau acum PM cu nr. meu.
happy 30 + cu Anda-Ioana
Miche spune:
citat din mesajul lui VIOIKA76 Deny dute si fa-ti pofta ,ca n-o fi foc. Fetele m-am hotarat ,merg maine la Buc.Ajung si la expo pe la ora 13-14 ,ne vedem acolo! Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum32+Eduard-Mihai |
Perfecta ora ! Ne vedem in jur de 14 acolo. Am nr tau.
Cine mai vine?
Scriu de sub plapuma :)))
Edit : am 30+ sapt:)) dar nu merge sa modific din pat semnatura :))))
Va pup
Miche 26+ si
Darius (26.11.2004)
flory_blanca spune:
Fetelor sincer ma uimesc si eu pe mine cateodata asa ca multumesc de urecheala cu dieta ca asa mai revin cu picioarele pe pamant. O sa incerc sa pap mai echilibrat.
Mony ai grija si tu cu condusul mai ales ca ti s-a mai intamplat. Nu e de gluma, nu vreau sa te sperii dar e de ajuns sa se intample ceva o data . Nu are cine sa conduca in locul tau?
Fetelor asa va invidiez ca mergeti la targ. Mi-ar fi placut sa vad si eu cateva modele de carucioare live nu doar pe net. Voi v-ati hotarat ce luati?
Multa sanatate puiutilor bolnavi.
22+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
be_one spune:
Buna seara, fetele!
Eu azi am fost prin oras mai toata ziua sa rezolv multimea de probleme restante, asta intrucat beneficiez cateva zile de o bunica si am cu cine sa las printul mic.
Crenguta, "bine ai venit!" si de la mine. Mi se pare tare frumos ca vei avea o familie cu multi copilasi. Si eu mi-as dori, dar sunt la a treia ceza si pt inca una cred ca ar trebui sa-mi cultiv un timp curajul. Oricum, pt tine felicitari, te pup!
Mai, cu masina, cand aud...aveti grija toate. Eu chiar azi ma gandeam cum conduc unele mamici pana in ultima zi inainte sa nasca, pt ca pe mine ma incomodeaza bebe destul de mult. Suna cam urat sa spun ca ma incomodeaza, dar se misca in continuu si o data chiar mi-a dat una de am crezut ca imi sparge vezica
Sunt cam obosita, asa ca va spun noapte buna!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 29+
mcoca spune:
Deny, bine ca ai scapat de test! Cu moasa, as putea sa o schimb,dar e mai mare daraua decat ocaua. oricum, mai am numai 2 sapt si gata :). Doream sa fac si recuperarea cu ea, dar nu.
Bi_one, eu am condus pana cand am nascut :), nu am avut nici o prob. Vad ca si acum sunt ok, slava domnului, ca altfel ar fi nasol de tot.
Vicky, Printzesone and BB (32+)