Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Kabecka

Nu mai spuneti de dulciuri, ca de vreo luna am inceput sa bag ca o purcica, de la inceput am rezistat eroic ca sa nu inmultesc candida, sa nu rup cantaru, dar de o luna nu se mai poate, bag zilnic, deci zici ca fac hipo, daca ma culc fara dulce e crima, ma trezesc repede sa bag dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Irinukaaa,sa stii ca mie mi-a dat sa iau Fe si Ca+d3.
Adreea cred ca in casa a racit,am fost toti din casa raciti destul de rau,iar la ea acum s-a lasat cu laringita.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare pt azi dragele mele
Offf fetele da' tare raman eu in urma cu cititul si cu greu tin pasul cu voi la discutii

Am citit tot din urma, dar cu greu retin totul, suntem atat de multe, imi place activitatea asta .

Mai avem inca o noua graviduta , bine ai venit Andreea. Iti dorresc sedere placuta cu noi si pana la capat sa ai si tu sarcina usoara, la termen cu bebe sanatos. Ti-au zis deja fetele despre mesaje, si sa ne lasi niste date pt prima pagina, daca doresti.

Crenguta, lasa-ne si tu niste date pt prima pagina. Felicitari pt curajul pt al 4lea bebe. Sa va ajute Dumnezeu si sa va dea sanatate la toti.

Simcri, m-ai speriat si pe mine cu accidentul, bine ca sunteti bine, lasa ca masina se repara, se inlocuieste, dar tu si bebele din burtica nu se inlocuieste sunteti unici asa cum fiecare om este unic
Mony si tu m-ai speriat, baga cafeaua inainte de condus, sa nu mai patesti ca ieri.

Vicky, ce moasa mai ai, nu suport astfel de oameni. Sper sa rezisti sa o suporti pe ea pana la nastere si dupa. Daca nu, ai posibilitate sa o schimbi? Sau gata, treb sa ramana ea moasa ta.

Duduta, off si tu cu puiul tau care sufera de bolile astea. Insanatosire grabnica fetitei si sa-i treaca repede laringita.
Insanatosire grabnica si la ceilalti copilasi, be_one, Carmen.
Cata rabdare si putere treb sa aveti.

Ma bucura mult vestile bune de la doc, eco, felicitari burticilor cu rezultate bune de la morfo trim 3, sa fie tot asa pana la termen

Vremea.... la noi ningeee si e friiiig
Mi-a racit sotul, se incapataneaza sa nu ia nimic-nimic pt raceala asta care are si un inceput de febra. Nici macar vit C, nici oscillococcinum, nici macar un ceai de lamaie cu miere. Asa este el, mereu a infruntat orice durere, raceala, fara nici un tratament, cica lasa imunitatea sa lupte.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Revin mai tarziu, sa va povestesc de testul cu glucoza, fug pana la market cu sotul sa cumparam ceva de-ale gurii pana nu se inchide

Asa ma tenteaza sa-mi cumpar o felie de tort, ori chec, ceva dulce, ca am pofta de cateva zile, sa vedem daca reusesc sa ma abtin

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Citat:
citat din mesajul lui andreea.nsd

Buna ziua, mamici.
Sunt noua pe forum, desi va urmaresc cu interes de ceva timp.
Am 29 de saptamani si o sa am un baietel in luna mai
Va pup

Bine ai venit Andreea !
Ne bucuram ca ni te-ai alaturat !Sa-ti traiasca baietelul si sa se nasca sanatos !
Mai spune cate ceva despre tine ,trebuie sa postezi 10 mesaje ca sa te vedem in timp real ,altfel mesajele tale raman in urma.Primele 10 mesaje sunt moderate.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Da, am vazut ca mesajele mele apar destul de greu.
Sunt la prima sarcina si sunt o mamica destul de crizata. D'aia m-am si hotarat sa ma inscriu pe acest forum, ca sa ma mai "destresez".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

A, da, datele pentru prima pagina sunt:
UM: 18.08.2012
DPN: 25.05.2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Deny dute si fa-ti pofta ,ca n-o fi foc.
Fetele m-am hotarat ,merg maine la Buc.Ajung si la expo pe la ora 13-14 ,ne vedem acolo!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Irinuka
Vicky olteanca pe jumatate asa ca eu is nascuta in Bucuresti, parintii sunt in Bucuresti, dar am vrut sa plec cat mai repede de acolo, asa ca am plecat la Craiova :) dar sotul e oltean. Cu asigurarea pai mi-au zis ca nu trebuie sa mai fac nicio hartie ca e ok prin telefon, nush o sa vad dupa ce o trece expertu lu' peste, daca fac figuri ii ia mama lu' proces verbal ca le dau 1500 de euro pe an.
Dudutza cred ca ar trebui si niste aerosoli vezi ce mai zice medicul
Deny multa sanatate sotului, e bine ca vrea sa intareasca imunitatea dar vezi sa nu ti-o paseze si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chicu09 spune:

Am inteles . Asadar (ca sa nu incep cu deci) u.m. 4 sept 2012, dpn 11.06. dar dupa ecograf se grabeste pt 2 iunie feciorul. Deci am 28/29 saptamani.Iar dupa cum vedeti in semnatura mai am 3 frumuseti. Si v-am pupaaat deocamdata ca mi se ard clatitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Lilyas, uite subiectu cu pricina : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=177492&nm=Concediu-prepostnatal-concediu-de-odihna-CCC

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Multumesc! Ma interesez acum.

30+

Mergi la inceput