Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~
Raspunsuri - Pagina 20
DenyAnd spune:
Uitasem sa afisez si eu rezultatele
A)Foaia de la testul cu glucoza.
Nu ma stiu cum se zice corect in termeni medicali, dar scriu in traducere
Glucoza "la trezire" - 74 mg/dl (valorea normala: <92)
"baut" glucoza 75 mg
Glucoza dupa 1 ora - 99 (<180)
Glucoza dupa 2 ore - 88 (<153)
Mai sunt ceva rezultate de la urina(ca dadusem si proba de urina), la 2 sunt normale, si la restul scrie negativ.
Si mai e testul ala cu glicemia inainte sa-mi ia prima proba de sange, era 73 (ma "duce" in prima categorie cu <120, ca mai erau inca 2 categ)-> asta nu au scris-o pe foaia cu rezultate.
B) Si la cealalta foaie cu rezultate:
Hepatita C - negativ.
Röteln Virus IgG 1:32 (129.0) -> in traducere imi scrie "Rubeola"
Röteln Virus IgM negativ.
Dupa IgG, sa inteleg ca eu am facut boala asta. Sau gresesc?
Acum inteleg ce mi-a dat sa fac de la spital, rubeola-titru. Nu era ceva cu Killer. Mai confuzi din scrisul lor "titre" cu "kiler".
Nu stiu ce sa zic de rezultatele mele, cred ca la cele de la glucoza sunt cam joase, cu toate ca pe foaie ma incadrez in normal.
La cea cu virusi, nici atata
Nu-mi fac griji, totul e bine.
La interpretare la doctori am programare sa ma duc tocmai pe 3 apr la spital, si 3 mai la ginecolog.
Pana atunci... ne bucuram de burtica cum mai creste si de soarele de afara
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Monik86, patutul cela cu sertar, e sertar sau e al doilea pat? Sau ce e? Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 29+ cu Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Buna fetele!
Da, e sertar pe sine din cate am citit in descriere si are si saltea inclusa in pret. Nu l-am achizitionat, nici nu stiu daca il voi cumpara chiar pe acela, dar exact ceva de genul ala mi-as dori Sertarul ala e super-util daca nu ai spatiu de prea mult mobilier pentru bebe.
Sa ai grija in metrou, ce oameni nesimtiti, eu cred ca le ziceam vreo doua. Eu mai rau imi fac daca ma abtin sa comentez, decat daca tac si ma prefac ca nu vad. Asa-s eu. M-am rastit si la un nenea in firobuz ca s-a impins din spate. Nu s-a impins tare, dar mie tot nu-mi convine si mi se pare urat.
Felicitari si pentru colostru si pentru rezultatele de la analize care par ok. Sa ai gija de tine!
24+ cu Adelina Timeea
DenyAnd spune:
Fetele, daca vreti sa facem o listuta pe prima pagina cu data nasterii, eu astept date.
Pe a Irinukai, am notat-o.
Adun mai multe, si le scriu pe toate odata
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Mie mi-ar placea sa luam patut transformer. Dar ne multumim cu asta pliabil, si pt hainutele ei ii facem cumva loc prin dulapul nostru, sau om lua al ei separat. Om vedea, ca tati nu vrea sa ne "umplem" cu prea mult mobilier, cica ca maine-poimaine sa nu cumva sa ne trezim ca treb sa ne mutam de aici si n-om avea deocamdata o noua locuinta, si unde sa puna tot mobilierul asta?
E asa greu cand nu ai casa ta
29+ cu
Monik86 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Mie mi-ar placea sa luam patut transformer. Dar ne multumim cu asta pliabil, si pt hainutele ei ii facem cumva loc prin dulapul nostru, sau om lua al ei separat. Om vedea, ca tati nu vrea sa ne "umplem" cu prea mult mobilier, cica ca maine-poimaine sa nu cumva sa ne trezim ca treb sa ne mutam de aici si n-om avea deocamdata o noua locuinta, si unde sa puna tot mobilierul asta? E asa greu cand nu ai casa ta Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 29+ cu Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Te inteleg perfect! Patuturile alea transformer sunt foarte utile pe termen lung, dar si mai scumpe si ocupa mai mult spatiu. Nu cred ca o sa luam din ala, ca nu prea avem loc. Cam de unul 120x60 este loc si poate mai palmam o comoda mica pe undeva, ca parca nu asi pune hainutele ei in acelasi dulap cu ale noastre. Ufff complicat. Ce mult mi-ar fi placut sa aiba camera ei sa o putem amenaja calumea. E bine si asa ...
24+ cu Adelina Timeea
oana_nicole spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Uitasem sa afisez si eu rezultatele A)Foaia de la testul cu glucoza. Nu ma stiu cum se zice corect in termeni medicali, dar scriu in traducere Glucoza "la trezire" - 74 mg/dl (valorea normala: <92) "baut" glucoza 75 mg Glucoza dupa 1 ora - 99 (<180) Glucoza dupa 2 ore - 88 (<153) Mai sunt ceva rezultate de la urina(ca dadusem si proba de urina), la 2 sunt normale, si la restul scrie negativ. Si mai e testul ala cu glicemia inainte sa-mi ia prima proba de sange, era 73 (ma "duce" in prima categorie cu <120, ca mai erau inca 2 categ)-> asta nu au scris-o pe foaia cu rezultate. B) Si la cealalta foaie cu rezultate: Hepatita C - negativ. Röteln Virus IgG 1:32 (129.0) -> in traducere imi scrie "Rubeola" Röteln Virus IgM negativ. Dupa IgG, sa inteleg ca eu am facut boala asta. Sau gresesc? Acum inteleg ce mi-a dat sa fac de la spital, rubeola-titru. Nu era ceva cu Killer. Mai confuzi din scrisul lor "titre" cu "kiler". Nu stiu ce sa zic de rezultatele mele, cred ca la cele de la glucoza sunt cam joase, cu toate ca pe foaie ma incadrez in normal. La cea cu virusi, nici atata Nu-mi fac griji, totul e bine. La interpretare la doctori am programare sa ma duc tocmai pe 3 apr la spital, si 3 mai la ginecolog. Pana atunci... ne bucuram de burtica cum mai creste si de soarele de afara Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 29+ cu Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
testul de toleranta la glucoza e bun,iar titrul anticorpilor IgG pt rubeola la fel-exprima faptul k esti imunizata impotriva bolii;cel mai des prin vaccin;important e sa fie negativi Ig M(adica nu ai boala acuta);sper ca ti-au fost de ajutor explicatiile
30+