Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Citat:
citat din mesajul lui duduta190578

Da Simcri,laringita .Dupa raceala de care am avut parte toti ea a facut laringita,tuseste(nu foarte des),dar respiratia inca e greoaie atat pe nas cat si pe gura.

30+

Saracuta, de asta e pe cortizon, aerosoli v-au dat sa faceti?

Nu,aerosoli,nu!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Vio- e cod de vant, nu e grav, nu iti fa griji.
Lillyas din cate stiu eu nu, trebuie sa intri direct in CIC.
Aceeasi problema o am si eu cu medicii si cezariana in Ro, mai ales cand incearcau sa ma convinga ca am ochelari deci sigur trebuie (doctorita de rezerva), pai nu e nicio dovada ca daca am miopie si restul e ok ca trebuie cezariana, e mai importanta comoditatea lor decat ce vrem noi.

32+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Flafi am inteles ca-i vorba de zapada ,ca daca-i doar vant nu ma deranjeaza.Tare as vrea sa merg si eu maine !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Vio- e cod de vant, nu e grav, nu iti fa griji.
Lillyas din cate stiu eu nu, trebuie sa intri direct in CIC.
Aceeasi problema o am si eu cu medicii si cezariana in Ro, mai ales cand incearcau sa ma convinga ca am ochelari deci sigur trebuie (doctorita de rezerva), pai nu e nicio dovada ca daca am miopie si restul e ok ca trebuie cezariana, e mai importanta comoditatea lor decat ce vrem noi.

32+ cu Vlad Alexandru

Mersi! Imi faceam planuri cu concediile si ma gandeam ca, daca termin postnatalul in 18 august, as putea sa-mi iau 2 sapt de CO si apoi sa intru in CIC de la 1 sept. Dar daca nu se poate, asta e! Voi lua CO restant cand ma intorc in activitate.

Pe voi nu va enerveaza site-ul? Eu salivez tot timpul cand derulez pagina. In stanga vad poze cu torturi cu espesso si ciocolata, tarte cu mango...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

ufff, nu am timp deloc, dar va citesc fugitiv!

Ziceati ceva de cure??Haideti mai fetelor ca slabim noi dupa.
Eu sunt printre cele norocoase, n-am luat mult, dar de ceva timp am o pofta acuta de dulce.
De unde ma simteam vinovata aseara ca am mancat big prajitura, dimineata m-am trezit cu gandul la ea si iar am devorat o portie.
Nu stiu care e faza cu pofta asta de dulce ca la prima sarcina nu mancam deloc, nu simteam nevoia.
Asta e,sunt sigura ca vom slabi dupa!

Simcri, bine ca esti ok. Mony si celelalte care mai conduceti, aveti grija!

ma duc ca mai am niste chestii si apoi fug acasa!
va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Dudutza, insanatosire grabnica ii doresc!

Liliyas, cam ai dreptate cu imaginile din stanga de pe site,sunt cam tentante si enervante Zilele trecute era o poza cu un tort negresa sau ceva genu' care arata bestial

Off, fetele ce pofta de shopping mi-ati facut cu targul vostru Cred ca ma enervez si merg si eu azi in Mall sa-i iau ceva la Ade, ca nu se mai poate! Asta daca nu ploua prea tare, ca atunci n-o sa mai am chef!

24+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_nicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Simcri, ai facut la Craiova facultatea???? Am pe varu-meu si sotia lui medici acolo.
Fii atenta cu asigurarea, sa faci o descriere frumoasa a accidentului, cum a fost polei etc, sa nu te trezesti cu un malus de toata frumusetea. Clar ca trebuia dusa la Ford!

Moni, am pus 14 kg. Luna asta nu stiu cum am facut dar am slabit 500g. Nu-mi venea sa cred.

Oana, de ce nu se pac peri? Anestezistii nu vor sau obstetricienii?
Eu cred ca la tine durerea fizica a fost amplificata mult de cea psihica, si asta ti-a ramas in minte.

Vicky, Printzesone and BB (32+)

mai mult nu e agreata de obstetricieni pt k scade capacitatea de a impinge si apare riscul de a fi aplicate metode (ex:forceps);
-de obicei peridurala se foloseste la nasterea nat si peridurala la cezariene,dar se pot si combina

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata la amaiaza!
Simcri bine ca nu s-a intamplat nimic grav si ca sunteti bine tu si bb!

Multumim Oana de sfatul cu condusul, recunosc ca nu stiam. Eu conduc masina lui tata ca nu am rabdare sa conduca el!
Si imi pare rau de experienta ta trecuta - imi placi mult ca acum esti optimista!

Multumesc Paulino de pontul cu fondurile. Eu am sunat la vreo 4 laboratoare si mi-au zis ca si ei asteapta fonduri, ca nu au avut deloc luna asta.

Mie mi-a dat dr gine sa iau Ca+D3. Stiu ca asa mi-a dat si sarcina trecuta in ultimul trimestru si ca nu l-am luat ca am citit ca ar provoca contractii. Acum am intrebat si dr pediatru si a zis ca sa-l iau ca ar provoca aceste contractii doar atunci cand iei doza mare, nu asa pentru o pastila/ zi.
Nu v-am mai auzit pe vre-una sa-i fi dat sa ia, asa-i?

Flafi pentru ce e acest Psyllium? Detaliaza - imi suna a homeopat - ma insel?

Flory lasa dietele ca nu-i loc la o graviduta de asa ceva. Stiu si eu ca nu-i placut sa vezi cum cantarul arata tot mai multe kg... incerca sa mananci mai multe salate si fructe, poate merge!
Cat despre dr tau... cam ciudata explicatia intr-adevar... sa se intareasca burtica ca na ai contractie, dar nu "tare ca lemnul". La mine e ca piatra cand se intareste!!! Si asa a fost si la bb1!

Cine imi da si mie nr ei de telefon in caz ca ma apuca "nascarea" (bine sper ca nu chiar curand) sa va transmit?!?

Crenguta esti o mama eroina - asa sunt pentru mine toate mamicile cu mai mult de 2 copii. Abia astept sa ne impartasesti experienta ta. Sa ne zici si ce varsta au puiutii tai!

Flafi ce frumos vorbesti! Imi esti tare draga! Si da si mie un pont cu nasterea aia orgasmica ca prima nu prea a semanat a asa ceva!

Mony ai grija ca mi s-a facut pielea gainii cu mersul tau pe contrasens!!
Felicitari pentru vestile bune de la eco!!!

Bine ni te-ai alaturat Andreea! Scrie-ne mai multe despre tine, da-ne datele daca vrei sa fi in listuta noastra de pe prima pagina, scrie mai multe mesaje (macar 10) sa nu mai fi moderata si sa te vedem in timp real...

Vicki zi la moasa sa-si pastreze linistita biletele, sa prosteasca pe altcineva!

Duduta dar unde a racit asa rau puiuta ta? Sa va faceti bine repede!!!

Lily ce frumos povestesti de copii! La ce clasa predai?

Moda cu cezariana inca persista... Si la privat e si mai si! Bine a punctat Simcri cu durata...

Cred ca am ocupat toata pagina ca scriu de 2 ore la mesajul asta!

O zi buna sa aveti!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Lily, unu e chirurg, celalat ginecolog :). Bai, cu concediul, a mai intrebat cineva pe la legislative, cred ca nu ma insel, si DA, s epoate. Mi se pare logic sa se poata, in CIC poti intra oricand in cei 2 ani. Mai sapa un pic.

Oana, eu am nascut fara probleme prima data cu peridurala.

Simcri, deci Olteanca si tu :). Cu asigurarea, vezi tu ca verba volant, ceea ce conteaza e ceea ce o sa scrii tu pe constat nu ce ai explicat la tanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Lilyas, uite subiectu cu pricina : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=177492&nm=Concediu-prepostnatal-concediu-de-odihna-CCC

Mergi la inceput