Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca
Am pe varu-meu si sotia lui medici acolo.

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Sa indraznesc sa intreb cum ii cheama si ce specializare au?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fetele vreau si eu sa vin la expozitie maine ,deja am vorbit cu soacra sa o aduc din seara asta dar la meteo au anuntat ca-i cod galben maine si in zona Buc.si nu stiu ce sa fac sa plec pe drum sau nu,mi-e sa nu ramanem blocati pe drum si sa nu pot sa ajung la copii acasa seara.Mai astept sa vad cum evolueaza vremea si daca vad ca se inteteste vantul aman pentru sambata plecarea.Tare as vrea sa ne intalnim acolo ,voi proceda ca si Hellie ,va voi trage de maneca daca va recunosc.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Da Vicky la Craiova am facut facultatea, cu accidentu i-am zis lu tanti aia ca a fost polei, i-am zis tot, si a zis si ea ca aa sunt a la montagne si ca la ce meteo avem in momentul asta nu e de mirare, dar nu prea le-a convenit ca nu m-am dus la garajul lor, sper sa nu ma trezesc cu probleme.
Lillyas pai medicii care sunt in privat sunt cam aceeasi care sunt si la stat, deci e posibil sa fie la fel, plus ca cezariana e foarte usoara, tai, scoti, cosi si gata, la normala trebuie sa astepti dupa mama natura, imi amintesc ca la o garda pe gineco cu dr. Braila, nu stiu daca profeseaza acum, am facut intr-o seara 6 cezariene, ca ne bagau si pe noi mana a doua, mai tineam de o pensa o duda o chestie si toata treaba dura cam 20-30 de minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Citat:
citat din mesajul lui duduta190578

Buna mamici,am citit tot ce s-a mai scris,am vazut ca avem si burticute noi....le urez bun venit!Eu de trei nopti dorm foarte putin ,nu din cauza mea,si a fetei care pe langa tuse ne chinuim si cu nasul care curge,dar e si infundat.Luam medicamente,am avut de facut si 4 injectii cu hidrocortizon,dar tot merge greu recuperarea.Maine vreau sa ajung la medicul de familie pentru concediu prenatal ,controlul lunar si trimitere pentru analize.
Ma chinuie si pe mine un hemoroid nenorocit,cu toate ca nu sufar deloc de constipatie,si in cateva seri m-a cam intepat inima,trebuie sa-i spun doctoritei.
In rest nimic nou,va doresc la toate o zi buna!

30+

Duduta multa sanatate printesei, dar pana la urma ce a spus doctorul ca are, 4 injectii de cortizon, un pic ca dur tratamentul, a facut laringita?

Da Simcri,laringita .Dupa raceala de care am avut parte toti ea a facut laringita,tuseste(nu foarte des),dar respiratia inca e greoaie atat pe nas cat si pe gura.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina27

LILLYAS, articolul avea ca scop informarea viitoarelor mamici ce au ca optiune nasterea prin cezariana. fiind una dintre ele, incerc sa ma documentez cat mai mult, asa consider eu ca o sa mai mai putine surprize neplacute. pana la urma, cred k frica exista indiferent de modalitatea prin care vom naste, dar in momentul in care iti doresti un bebe, esti constienta de riscuri si avantaje.

27+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Crina, scuze ca nu mai retin, cum de ai ajuns la cezariana?

31+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Cand eram mica, am suferit o luxatie congenitala la ambele solduri + bebe cu cordon infasurat. medicul a zis ca la luxatie de solduri nici nu se pune problema de nastere normala, desi asta imi doream. acum ma impac cu ideea si incerc sa fiu cat mai pregatita :)

27+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simcri
Lillyas pai medicii care sunt in privat sunt cam aceeasi care sunt si la stat, deci e posibil sa fie la fel, plus ca cezariana e foarte usoara, tai, scoti, cosi si gata, la normala trebuie sa astepti dupa mama natura, imi amintesc ca la o garda pe gineco cu dr. Braila, nu stiu daca profeseaza acum, am facut intr-o seara 6 cezariene, ca ne bagau si pe noi mana a doua, mai tineam de o pensa o duda o chestie si toata treaba dura cam 20-30 de minute.

Daaaa, ca sa termine mai repede si sa-si ia o grija!

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui duduta190578

Da Simcri,laringita .Dupa raceala de care am avut parte toti ea a facut laringita,tuseste(nu foarte des),dar respiratia inca e greoaie atat pe nas cat si pe gura.

30+

Saracuta, de asta e pe cortizon, aerosoli v-au dat sa faceti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lillyas

Daaaa, ca sa termine mai repede si sa-si ia o grija!

30+

Din punctul de vedere al medicului e mai simpla o cezariana, bine asta dupa ce-ti formezi mana, ca asa nu e simpla deloc.

Mergi la inceput

Pentru fetele care cunosc legea: pot sa-mi iau concediu de odihna intre concediul postnatal si CIC?

30+

Mergi la inceput