Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Alina toata lumea intelege . Pacat ca se intampla din cauza prioblemelor . Sper sa le rezolvi cat mai repede si sa fi cat mai calma pana la sfarsitul sarcinii. incearca sa nu pui la suflet toate rautatile si sa nu te mai incarci negativ pe cat se poate.
Din pacate nu stiu pe nimeni la CAS. Si eu trebuie sa merg sa intreb cu dosarul una alta dar mai am sapt asta de lucru o norma jumate dupa care raman numai pe jumatate de norma si atunci o sa umblu intr-o parte si in alta cu acte si intrebari. Poate se face si mai frumos afara.

23+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Am revenit fara par! M-a tuns chiar mai scurt decat vroiam ..degeaba m-am dus cu poze....culmea era ca se incretea in toate partile cand ma tundea si pe jos cadeau niste carlionti absolut superbi. Am lasat un munte de lana creata rosie. Pe cap nu se vedea asa de fumos si sanatos ca pe gresie Nu mi se mai incretea deloc statea asa in valuri si culoarea mie mi se pare ca nu mi se prinde fara amoniac. Eu normal ma fac aproape portocaliu (roscatul ala "natural")
Fac sedinta foto cand il prin pe Dl Sot sa va arat..eu sunt tare incantata.
Dana as zice ca ma mira comportamentul unor medici dar din pacate si eu am povesti cu ei . Nu are f mare legatura cu statul sau privatul ca de cele mai multe ori sunt aceeasi doar locatia e alta. Trebuie sa te interesezi f f bine de medic inainte sa mergi, sa fie om in primul rand. Ma bucur ca ti-ai ascultat instinctul.
Bobitza sa te odihnesti!

23+
viitoare mamica de Medeea

Abia astept sa te vad, mami frumi de Medeea!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dnapotecuta

Iertaciuni ca de la o vreme sunt asa de one-sided... numai cer info si nu dau nimic la schimb... incerc sa ajung pe o linie de plutire ca altfel simt ca imi ies din minti.
Mi-am dat acum seama ca nici semnatura n-am mai schimbat-o de 2 saptamani.
Ca sa nu fiu total pe langa subiect votez si eu cu doua nume superbe de fetite care mi-au atras atentia... Dalia si Malina.

Alina 24+

Te iertam!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Monicaa, merci! La mine oricum urmeaza nr.2 si zic eu ca o sa prinda bine masuta.
Alina te pup ca altcumva nu stiu cum sa te ajut. Tare mi-i ca o sa am si eu ceva suparari cu calculele astea, dar nu vreau sa ma gandesc de pe acum.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia

Mergi la inceput

Nu ma pricep si am intrebat si eu o data si mi s-a raspuns ceva de genul (nu garantez ca asa si este):
Concediu de risc maternal e de 75 % (sau 85???) din brut, cel medical e din net.
Anca Toma se pricepea foarte bine, poate intra si iti raspunde ea.

Mergi la inceput

Am impresia ca si Betty stia ceva...
Betty, apropo pe unde umbli??? Ma gandeam aseara la tine si vroiam sa te intreb ce parere au copiii tai despre numele bebelinei? Ei nu isi dau cu parerea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Ama, bafta la eco! Sa vii cu vesti bune!

Diana, felicitari pentru freza! Asteptam cu nerabdare poze!

Oxana, multumesc. Multa lume imi spune ca imi sta mai bine cu parul scurt. Mie mi se pare nu neaparat ca imi sta mai bine, cat ca se potriveste mai mult cu felul meu de a fi. Acum l-am lasat lung pentru simplul fapt ca cel care ma tundea in Luxemburg si de care eram super incantata a disparut. Neavand chef sa experimentez, pentru ca la parul scurt daca nu iese nu prea mai ai ce sa-i faci, ma tund numai in Romania la coafeza mea si cum asta se intampla cam o data la trei luni, am preferat sa il las mai lung pentru ca asa, daca nu mai sta intre tunsuri, pot sa-l prind si aia e.
Si noi avem scaun si masuta de la IKEA si sunt ok. Bine, Alexandru e un piticot, dar cred ca e ok si pentru copiii mai mari. N-ai prieteni care au? Faceti-le o vizita si testati-le.

Alina, succes! Hai ca le rezolvi pe toate si te linistesti. Si poate toata faza asta cu mutatul a fost spre bine, chiar daca s-a facut cam fortat.
In curand o sa trebuiasca sa trecem si noi prin ceva asemanator, dar de amploare mai mare. Mi-e groaza. Implica reziliat contract de chirie (ceea ce aici nu-i chiar floare la ureche. Se face cu 3 luni inainte si trebuie sa caut si un nou chirias... cam acum ar trebui sa ma apuc), trambalat cu toate alea, si cu copil si cu burta cu tot, din Luxemburg in Romania, mutat in casa noua (sa speram ca reusim sa terminam), schimbat gradinita (de asta imi pare cel mai rau, ca eram tare incantata de stilul lor, ce sa mai vorbesc de limba franceza, pe care o vorbeste la fel de bine ca pe romana). Vor fi foarte multe schimbari pentru el si colac peste pupaza mai apare si unul mic care vrea atentie continuu! Dar ne-om descurca noi.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Oxana ptr Clara masutza a fost de mica un must have. Adora sa picteze/deseneze, sa lipeasca, sa taie si toate astea de preferat in camera la ea singura si ne striga ea cand e gata sa mergem sa admiram. Mobila de la IKEA ptr cei mici e aici f des intalnita, f multi copilasi au asa ceva. Mie imi place ca e colorata. Ptr noi a fost f importanta suprafata mesei, sa fie spalabila ca ce se aduna dupa o sesiune artistica mama mama. Ce e iar super fain e tabla de scris cu fatza dubla (creta si carioca). O avem si noi si e geniala dracia mai ales cu sulul ala de hartie de desenat.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +

Mergi la inceput

Alina multa liniste si success! Nu te lasa furata de chestiile negative. Usor de spus greu de facut, stiu, dar merita si mai bine te descarci.

Adriana e mai bine cu zapada? wow...va mutati in Romania, multa bafta! Logistic e o nebunie dar sigur va iesi bine.

Noi ne-am mutat cand eram in 7 luni cu Clara. Dar datorita talentului meu extraordinar de a da ordine a iesit bine. I-am stresat pe toti de la sotz la prieteni dar mie mi-a mers bine si am fost f multumita de cum a iesit. Despachetatul l-am facut mai mult singura. Singura conditie: sa fie cutia pusa pe masa ca sa nu ma aplec. Si usor usor a iesit totul cum ne-am dorit.

Mergi la inceput

Bobitza merci! Adevarul e ca am un drac de fata dar de cand stie ca e bebe la burtica e cu mine numai lapte si miere. E asa de tandra si grijulie ca ma apuca cateodata plansul. Sa simti asa iubire e ceva extraordinar.

Mergi la inceput