Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
unidanad spune:
Bobitza u stii ceva de et 1??? este al "macelarilor" de la urgenta sunt tare curioasa. Abea ast sa intreb doc desi sunt aproape sigura ca asa este. Cred ca et 2 este al doc de la materno fetala si et 1 al coloratilor si doc de la urgenta
22+
Dana
monicaa spune:
Oxana noi i-am luat Clarei acum 3 ani de pe amazon un set. acum nu-l mai gasesc dar cred ca inaltimea e in jur de 50 max. 60 cm. Si e buna si acum masa inclusiv ptr copii mai mari ca ea.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +
unidanad spune:
Fetele gata am aflat cum sta treaba cu et 1. Et 1 este al doctorilor de la urgenta pt ca ei nu au vrut sa de-a bani la renovare iar cei de materno fetala au dat bani si au renovat et 2 si parterul. Deci m-am calmat .
22+
Dana
dnapotecuta spune:
Ce faceti doamne scumpe?
Eu tot cu ale mele... am epuizat 4 camere la ITM si vreo 3 birouri la CAS si nu ma lamureste nimeni care e diferenta intre concediu de boala obinuita, risc maternal si prenatal. Am obtinut pe hartiuta o ordonanta si un ordin pe care ma uit acum si mi-am prins rau urechile. Sa nu mai zic ca draga si iubita mea fosta proprietara m-a sunat aseara si mi-e jena sa reproduc ce a zis... am plans cu sughituri jumatate de zi. Al meu speriat nevoie mare a sunat-o si, cu toata stapanirea lui de sine i-a zis ca daca ma mai suna o calca in picioare iar azi, bomboana pe coliva primesc mesaj ca sa ma ierte dumnezeu si sa am nastere usoara...
Am niste nervi de-mi ies din piele. Macar daca mas lamuri cu minunea asta cu salariul ca pe partea cealalta cu prostii cu mintea odihnita n-o scot la capat in veci.
Are vreuna dintre voi vreo cunostinta la un CAS judetean sau o relatie mai buna cu biroul de resurse umane? Tre as vrea sa ma lamuresc cu povestea asta.
Alina 22+
diana_popa27 spune:
Am revenit fara par! M-a tuns chiar mai scurt decat vroiam ..degeaba m-am dus cu poze....culmea era ca se incretea in toate partile cand ma tundea si pe jos cadeau niste carlionti absolut superbi. Am lasat un munte de lana creata rosie. Pe cap nu se vedea asa de fumos si sanatos ca pe gresie Nu mi se mai incretea deloc statea asa in valuri si culoarea mie mi se pare ca nu mi se prinde fara amoniac. Eu normal ma fac aproape portocaliu (roscatul ala "natural")
Fac sedinta foto cand il prin pe Dl Sot sa va arat..eu sunt tare incantata.
Dana as zice ca ma mira comportamentul unor medici dar din pacate si eu am povesti cu ei . Nu are f mare legatura cu statul sau privatul ca de cele mai multe ori sunt aceeasi doar locatia e alta. Trebuie sa te interesezi f f bine de medic inainte sa mergi, sa fie om in primul rand. Ma bucur ca ti-ai ascultat instinctul.
Bobitza sa te odihnesti!
23+
viitoare mamica de Medeea
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicaa copilul meu cel mare face vraji. ieri mi-s promis ca rezolva ea sa nu mai ninga si peste noapte o sa fie mai bine. azi la 6 m-am trezit cu ea in pat. venise sa-mi spuna ca a functionat. raportez un cer senin si soare din plin. e drept la -8 grade dar vraja nu a fost de temperatura ci de ninsoare. si o zi usoara si bafta la ecografii! Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 + |
Ce draguuut ecopilasul tau,Moni !
17 +
dnapotecuta spune:
Iertaciuni ca de la o vreme sunt asa de one-sided... numai cer info si nu dau nimic la schimb... incerc sa ajung pe o linie de plutire ca altfel simt ca imi ies din minti.
Mi-am dat acum seama ca nici semnatura n-am mai schimbat-o de 2 saptamani.
Ca sa nu fiu total pe langa subiect votez si eu cu doua nume superbe de fetite care mi-au atras atentia... Dalia si Malina.
Alina 24+
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui unidanad Bobitza u stii ceva de et 1??? este al "macelarilor" de la urgenta sunt tare curioasa. Abea ast sa intreb doc desi sunt aproape sigura ca asa este. Cred ca et 2 este al doc de la materno fetala si et 1 al coloratilor si doc de la urgenta 22+ Dana |
Dana, nu stiu. Eu am fost numai la parter.
17 +
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui dnapotecuta Ce faceti doamne scumpe? Eu tot cu ale mele... am epuizat 4 camere la ITM si vreo 3 birouri la CAS si nu ma lamureste nimeni care e diferenta intre concediu de boala obinuita, risc maternal si prenatal. Am obtinut pe hartiuta o ordonanta si un ordin pe care ma uit acum si mi-am prins rau urechile. Sa nu mai zic ca draga si iubita mea fosta proprietara m-a sunat aseara si mi-e jena sa reproduc ce a zis... am plans cu sughituri jumatate de zi. Al meu speriat nevoie mare a sunat-o si, cu toata stapanirea lui de sine i-a zis ca daca ma mai suna o calca in picioare iar azi, bomboana pe coliva primesc mesaj ca sa ma ierte dumnezeu si sa am nastere usoara... Am niste nervi de-mi ies din piele. Macar daca mas lamuri cu minunea asta cu salariul ca pe partea cealalta cu prostii cu mintea odihnita n-o scot la capat in veci. Are vreuna dintre voi vreo cunostinta la un CAS judetean sau o relatie mai buna cu biroul de resurse umane? Tre as vrea sa ma lamuresc cu povestea asta. Alina 22+ |
Offf, Alina, ce oameni....
Imi pare rau ca treci prin asta.Eu te inteleg pt ca am fost nevoita sa renunt laa ideea de concediu de risc m,aternal tocmai pt ca nu m-a lamurit nimeni cum e....
Te pup si iti doresc sa ai multa liniste!
17 +