Stop running this script - IE
De ieri mi se blocheaza pagina forumului si mi apare acest mesaj, sa stop running this script ca altfel se blocheaza. Folosesc IE.
Se mai intampla si la altii ?
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
Raspunsuri
admin spune:
Da,e ste din cauza unui banner dar as dori sa-l identificam impreuna.
Ce bannere va apar pe pagina in acel moment?
szivarvany spune:
Bannerele nu se vad pt ca pana nu dau ok, nu se deschide pagina de DC, doar acea notificare in fereastra mica separata.
Habar n am ce IE folosesc ... licenzele pe pc sunt pt 2010, o fi acelasi lucru ?!
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena Olivia
Urgent: Pentru ochisorii IONELEI
szivarvany spune:
De 3 ori am accesat forumul si nu mai apare
Multzu !
edit, m am bucurat prea repede, acum iar apare
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena Olivia
Urgent: Pentru ochisorii IONELEI
admin spune:
Ca sa vezi ce browser ai poti accesa aceasta pagina:
http://www.speed-battle.com/speedtest_e.php
Vezi in sectiunea Detection
Am gasit la Microsoft un FIX pentru genul acesta de probleme: http://support.microsoft.com/kb/175500
irinai spune:
IE9? Cred...
Daca folosesc Google Chrome ca si browser, functioneaza fara probleme.
Ar putea fi de la bannerul Pampers, el este cel care se deschide primul .
rall spune:
Ca sa aflati ce versiune de IE folositi, mergeti (in IE) la iconul cu rotita din dreapta sus si dati click pe "About Internet Explorer".