Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
unidanad spune:
Delia_R nu a facut cezariana. Are probleme cu tensiunea si doc nu a lasat-o desi chiar daca nu avea probleme ea nu vroia natural pt ca ii este frica. Important e sa fie sanatosi. Astzi ma duc si eu sa ii vad
22+
Dana
happy_ama spune:
Bobitza, ce tare imi place si mie Sophie!!! Imi inspira ceva extrem de delicat si feminin.. As fi ales si eu numele asta pentru lista scurta daca nu aveam deja o Sophie in familie...
Happy_Ama 22+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Off Monicaa ce urat cu ninsoarea. Bine ca noi am scapat de ea. La voi pana cand dureaza iarna??? 22+ Dana |
Dana draga nu ai vazut la meteo ca zapada de care vb Monica se indreapta spre noi . E un val de frig, prima data ajunge in vest, adica la noi, in weekend
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
unidanad spune:
Fetele voi recoltati celule stem???? Nu stiu ce sa fac. Am auzit fel si fel de pareri si nu ma decid. Am auzit de la o tipa ceva ce ma lasat masca: "de ce sa recoltezi asa atragi bolile, voi sunteti vinovati ca va ganditi ". Am auzit ca ar fii bune doar pt cateva boli si ca la noi in Ro inca nu sau desteptat medicii sa stie cum sa le foloseasca.
22+
Dana
doxy spune:
Sofia era si pe lista mea. Dar cu f nu cu ph ca sa-i fie mai usor.
La fel de mult imi place si Sabina, par sa fie din aceeasi categorie, imi suna foarte "frantuzesc".
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
Delia_Rodica spune:
Nu recoltez celule stem. Incaz de necaz nu se pot folosi in tara, au utilitate la cateva boli, se pot utiliza pana la o anumita greutate a copilului.
Eu m-am gandit serios la aceasta problema pana sa fiu insarcinata,ca sa fiu sigura ca gandesc limpede . Cand simti deja bebele devii sentimentala si subiectiva si-mi era frica de latura asta a mea.
paula_m spune:
Nici eu nu recoltez celule stem, am scris mai demult de ce.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Bobitza, ce tare imi place si mie Sophie!!! Imi inspira ceva extrem de delicat si feminin.. As fi ales si eu numele asta pentru lista scurta daca nu aveam deja o Sophie in familie... Happy_Ama 22+ si Eva |
Da, dar nicunul nu e ca EVA!
17 +
Delia_Rodica spune:
Am doi nepoti de verisor primar pe care-i iubesc foarte mult. E un an dif intre ei. Anul trecut am fost la majoratul celui mare, a fost superb, sunt niste copii bine crescuti si cu nebuniile specifice varstei. Acum ma bucur ca e in Tm student, e aproape de mine, sunt din Resita.
In 24 e majoratul celui mic si sunt putin suparata ca nu pot merge, cum inca am restrictie de efort, deplasari etc. Atat de mult am asteptat sa faca 28 ani. Ma consolez cu gandul ca ar vrea sa vina la facultate tot in Tm, sper sa nu se razgandeasca