Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
happy_ama spune:
Si la noi o sa vina in weekend un val rece. Vreo 3-4 zile de temperaturi mult mai mici, chiar si negative
Happy_Ama 22+ si Eva
unidanad spune:
Moniirina si eu as vrea sa nasc in apa dar am auzit (nu stiu daca asa este) ca la noi inca nu se procedeaza cu nasterea toata in apa. Te tine in apa doar in timpul travaliului. Eu una daca as avea o moasa buna as naste acasa dar avand in vedere tara in care traim spun pas si ma duc la spital.
22+
Dana
unidanad spune:
Happy in weekend am zis ca nu e adevarat asa frumos a fostttt. Toata ziua am stat in curte nu ma mai saturam de soare si caldura
22+
Dana
doxy spune:
Buna fetelor! Vin si eu cu cafeaua, fara lapte din pacate ca s-a terminat...
Merci pentru felicitari fetelor!
Monirina, felicitari pentru baietel. Eu am deja un baiat si acum astept o fetita dar sincer m-as fi bucurat sa fi fost tot baietel. Mi se pare fain sa fii mama de baieti. Gandeste-te cand o sa fie mari si o sa iesi cu ei la plimbare si vor fi mai inalti decat tine.
Betty, mie mi-a placut mult Cezara, dar mi-era groaza de diminutivul Cezarica :))))))
In iarna cand am fost intr-o deplasare am auzit numele Malina la o tipa, n-am vazut-o dar mi-am imaginat-o ca pe o tipa tare frumoasa si hotarata (dupa cum o barfeau cele de la secretariat) .
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Salut fetelor! Am niste nervi pana-n pod, am aflat acum intamplator ca o ruda care naste in mai, pune numele fetitei, Daria si este exclus sa fie 2 pt ca familia e mica si nu mai sunt alti bebei ... am incerc sa ma calmez... e frustrant dupa ce deja demult am alintat-o, am mangaiat-o, i-am povestit adresandu-ma ei cu numele asta. Poate ma ajutati cu ceva pareri despre: Malina, Bianca, Dariana, Elisa, Catalina, Petra, Antonia, Cezara, Carla, Herta, Mara. Noapte buna! 22+ bebitza |
Mie imi place asa, in ordine : Bianca ( mi se pare finut ), Catalina (deosebit), Mara( dar sunt f multe Mare.
Eu daca aveam fetita ii puneam Elena.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
doxy spune:
Imi place si Antonia dar parca e prea trendy...
Mara suna interesant.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
paula_m spune:
Neata si de la noi.
Eu nu as naste acasa nici moarta.
Si nasterea acasa face parte din acelasi curent de intoarcere la "origini" ( mancare doar mancare bio, tratamente doar cu naturiste , homeopate, sa nu mai mergi la ecografii pe parcursul sarcinii, alaptezi un copil pana mori..., nastere acasa, etc), cu care nu prea sunt de acord. Am evoluat si noi si medicina.
Amalia, cum esti cu tusea? Pe mine nu ma mai doare gatul, dar tusesc ca turcii...
M-am hotarat si eu in proportie de 60% la nume, dar inca nu l-am zis la nimeni...o sa fie o surpriza.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
Bobitza_85 spune:
Neata burtici!
Betty, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat...stii ca si eu m-am suparat cand am aflat ca o cunostinta ii pune numele fetitei EVA Maria , dar sa mai fie ruda...
Mie imi plac: Iris, Sophie, Alesia, Antonia
Va pup cu drag!
17 +
graphistar spune:
Buna, fetelor
La multi ani cu intarziere feciorului, Oxy Sa fie sanatos si sa va bucure viata!
Betty, din lista ta imi place Antonia...si daca imi permiti, cateva sugestii: Alexia, Alexandra, Livia, Amelia.
Monirina, parca tu spuneai de luna a 5-a...din cate am vazut pe prima pagina luna 5 = 19-22 sapt. Esti pe aproape. Sarcina usoara in continuare
19 + Alexandru
Laura
Delia_Rodica spune:
Buna dimineata
Felicitari fetelor cu baietei
Dana felicitari pt nepotel, nasterea a fost normala?
Betty eu daca aveam fetita i-as fi pus numele Henrieta, iti place? Oricum nu-mi plac de,oc Bianca, Cezara
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd