Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

numai eu m-am trezit???haideti fetelor trezirea si la cafeluta!!!
eu trebuie sa fug cu Robi la exudat ca din nou au aparut cazuri de scarlatina in gradinita, apoi merg cu el la doctor ca suntem amandoi raciti :)

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

asa si sa continui sa vb singura :))
eu sunt tare incantata ca joi am 16 sapt implinite asta inseama ca intru in sapt 17, adica luna a 5 nu???
si acum sa va intreb si pe voi ce parere aveti despre nasterea in apa? eu as fi vrut sa optez pt asta, dar ieri doctorul mi-a spus ca nu e de acord cu ea, dar nu mi-a dat multe motive... cica n-ar fi foarte steril mediu,caci apa se murdareste etc., dar ma gandesc cu ce e mai sterila masa aia de nastere (in sb este o sala de nasteri cu un pat) pe care urcam cu randul , eu nu prea vad diferenta...
voi ce parere aveti?
a zis ca singurul lucru e ca diminuata durerea mamei dar in rest nimic.... pe langa asta din cate am citit pse poate scapa de epiziotomie...

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, fetelor!

E gata cafeaua cu lapte!!

Sa aveti o zi minunata!

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Monirina, felicitari pentru putzulica!

Elf, eu merg la Botica Radulescu, la Reg Maria. Asa cum spune si Ana, aparatura, pricepere... Nu am nr lui. Eu m-am programat prin centrala.

Betty, eu votez pentru Antonia si Mara!

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Neata fetelor! si eu sunt cu un Latte Machiato...vremea asta nu ma dadea jos din pat.

21+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

neata mamici! am pierdut randul, nu mai apuc sa va citesc si nici din urma. sper ca toata lumea e bine sanatoasa si bebelusii cresc.

noi suntem bine (sper). am mers pana la urma la medicul de familie si vineri primesc un aparat de monitorizare tensiune 24 de ore. Nu m-am impacat cu gandul ca mi s-a marit doza de medicamente si se spera ca e ok. Important e sa fie tensiune permanent ok si nu doar punctual cand merg la control. Asa ca luni voi stii mai multe.
Control la bebe avem dupa Paste, voi fi deci in saptamana 21. Sper ca atunci sa se rezolve si la noi misterul oului cu surpriza.

In rest ninge. Dimineata cand ne-am trezit erau deja 5 cm de zapada noua, acum ninge in draci si viscoleste. Brrrr

O zi usoara

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna dimineata si de la mn

E asa urat afara ca nu exista chef de nmk .
Eu fac morfo la Sanador la Doc Meclea. Voi v-ati ales voi doc sau doctora voastra va trimis la ei pt morfo????

22+
Dana

Mergi la inceput

Off Monicaa ce urat cu ninsoarea. Bine ca noi am scapat de ea. La voi pana cand dureaza iarna???

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Dana sunt aici de 10 ani. In mod normal la jumatatea lui Februarie scoteam deja lucrurile de primavara. Anul asta e total exceptie. Multa zapada, frig si dureaza f mult. Unde mai pui ca saptamana trecuta pe vremea asta erau 14 grade. De vineri a scazut iar brusc. Inclusiv copilul s-a saturat. Imi spunea azi in masina ca viseaza cu ochii deschisi ca suntem toti la strand si ca ea cu tati face castele de nisip.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +

Mergi la inceput

Offff ce scumpa este lasa ca mai e putin si apoi o sa se sature de strand nisip si altele . Poate isi revine vremea. Si la noi a fost tare frumos saptamana trecuta dar acum.... E intunecat , mai ploua bate vantu. Tare ciudat.

22+
Dana

Mergi la inceput