Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
Sweety4u spune:
Am uitat sa mentionez programul: de Joi pana sambata, intre orele 10.00 si 19.00, iar Duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Delia_Rodica spune:
Oxana, e minunat feciorul
Cris ador torturile decorate cu pasta, esti o adevarata artista
Ama degeaba te vaiti de kilele in plus, esti foarte subtire si inalta, nu se vad, esti frumoasa
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
happy_ama spune:
Doxy, ms Tin sa te complimentez si eu, mai ales ca vad ca nu te lasi cu fustitele
Sweety, multumim Eu nu pot ajunge ca sunt la cursuri
Delia, ms De vazut e una...dar cand le simti pe tine....
Happy_Ama 22+ si Eva
doxy spune:
Monicaa si baiatul meu mi-o zis dimineata ca a venit vara ca s-a topit zapada. :)) Nu mai vreau iar zapada!
Merci Rodica!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
doxy spune:
Merci Ama! La mine asa functioneaza instinctul de aparare .
Si rochia din poza se scurteaza pe zi ce trece, cu cat ma ingras mai mult se ia pe latime si se pierde din lungime :))))))))))))))).
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
Bobitza_85 spune:
Happy, noi vrem amandoua EVA.
Macar noi nu avem cerc comun de prieteni
Am cautat in urma sa vezi ca si mie imi placea , deci e pura coincidenta
Macar sa am si eu fetita , poate aflu Joi ca e beietel :)))
Trimis la: - 16/01/2013 : 15:54:29
Pentru fetite sunt muuuuulte!
Noi avem multi copii mici intre rude/cunostinte si nu vrem sa punem la fel. dar sunt multe dragute: sophie, patricia, taisia, ema, ariana, clara...la baietei luca, matei, rares, tudor, david
Happy_Ama 14+
Trimis la: - 16/01/2013 : 21:40:26
Diana La Multi Ani fericiti!!! Sa ai un bebe sanatos si norocos!
Doxi si Alina bine ati venit! Va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Idei de nume: pt fetita: Eva , Rebeka
pt baietel: Arthur/ Artur :D
Va pup!
Alexandra 9
Editat de - Bobitza_85 on 16/01/2013 21:43:58
Trimis la: - 29/01/2013 : 12:22:59
Fetelor, cum vi se pare numele EVA pt o fetita? Nu prea gasesc o semnificatie a lui. De fapt exista unele urate... Dar mi se pare asa dragut...
Happy_Ama 16+
Trimis la: - 29/01/2013 : 17:43:44
Doxy ce dragut e baietelul tau. Eu imi doream fetita insa de ceva timp chiar nu mai am preferinte.Cand mi-a zis dr ca e baietel (desi e inca mic si nu e sigur)m-am bucurat mult! Am auzit ca sunt f mamosi si iubitori, asa ca nu ai cum sa le rezisti.
Iulia, ce tare! Mi-ar placea si mie sa vad cum arata locul unde stau bebeii in spitalul Ilfov. Am auzit ca e super dar prefer sa vad cu ochisorii mei.
Happy la postarile din urma, cand vb de nume eu am zis ca pt mine pe 1 loc pt fetita este EVA, imi place si Rebeca Eu pt Eva optez daca e fetita. Imi plac Artur si Eduard la baietei
Alexandra 11
Editat de - Bobitza_85 on 29/01/2013 17:44:52
17 +
liliana83 spune:
Buna fetelor ! Stiu, sunt o lenesa, nu ma trageti de urechi, ma hotarasc greu sa scriu insa sunt la zi cu ce-ati postat voi.Ma bucur mult ca toate burticile sunt bine, sper ca si noi suntem bine, la eco de 21 de sapt eram ok,insa acum ma urmareste gandul ca am burtica prea mare si ma gandesc ca nu cumva sa am lichid amniotic in exces... stiu , incep sa fiu paranoica, am crezut ca sarcina asta voi fi mai cerebrala dar se pare ca fiecare saptamana de sarcina ma face sa fiu tot mai stresata si mai paranoica si incep deja sa ma gandesc la tot felul de chestii...
Legat de alegerea numelui, pe baietel il va chema Victor, dar as vrea sa-i mai pun un nume si nu ma pot hotari intre Remus, Iustin si Stefan.
Am o rugaminte, as vrea si eu sa vad pozele cu buticile, eventual sa pun si eu cu mine, desi ma simt ca o balena esuata , inca nu stiu exact cate kg am luat dar estimez ca deja ma apropii de 10 , ceea ce este foarte mult , asa ca va rog sa-mi dati si mie datele de acces.
Mai am o problema , de pe la vreo 14 sapt de sarcina dupa ce mananc mai mult, dar se intampla si inante de masa, am o senzatie de usturime la nivelul pielii , in partea stanga , langa stomac, chiar imediat sub coaste.Nu este o durere, ci doar o usturime , ca o arsura.Aveti ideea de la ce-ar putea fi?
happy_ama spune:
Bobitza, si Eduard se pare ca ne place amandurora . Stii ca am mai vorbit. Eu una nu ma suparam oricum. Cred ca m-as simti si eu nasol sa nasca vreo cunostinta/ruda inaintea mea si sa puna Eva/Eduard dar tot nu as renunta la nume. Astea imi plac si pace buna! Pana la urma nu punem stapanire pe ele, nu?! Eu am mai patit-o cu Ema, v-am spus. Dar de cand am gasit Eva...s-a terminat. That's it!! Nu mi se mai pare nimic mai frumos pt o fetita
Happy_Ama 22+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Am devorat un castron mare de salata (spanac verde, conopida putin fiarta, rosii si ulei de masline) cu doua snitele
Si tocmai am terminat de facut ciorba de legume, de mult imi era pofta
Sunt multumita ca macar atat pot sta in picioare, cat sa gatesc ceva repede
Delia_Rodica spune:
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa nu renuntati la numele care va plac. Ama are dreptate, nu sunt marca inregistrata . Daca va plac mergeti mai departe asa