Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Legat de prelevare celule stem
Inainte de a da banii, informati-va bine din toate sursele pe care le aveti la dispozitie

Liliana, si eu am exact aceeasi senzatie. Uneori simt o arsura sus, sub sani, pe partea stanga. Nu stiu ce ar putea fi. am crezut ca s-a urcat bb sus si ma impinge acolo, dar nu, ca apoi a miscat jos. Chiar o sa o intreb vineri pe dr.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Bobitza, si Eduard se pare ca ne place amandurora . Stii ca am mai vorbit. Eu una nu ma suparam oricum. Cred ca m-as simti si eu nasol sa nasca vreo cunostinta/ruda inaintea mea si sa puna Eva/Eduard dar tot nu as renunta la nume. Astea imi plac si pace buna! Pana la urma nu punem stapanire pe ele, nu?! Eu am mai patit-o cu Ema, v-am spus. Dar de cand am gasit Eva...s-a terminat. That's it!! Nu mi se mai pare nimic mai frumos pt o fetita

Happy_Ama 22+ si Eva

Happy, Asa e, nu avem dreptul sa ne suparam atat timp cat e un nume cat de cat folosit (si sa fim seriosi, ce nume e mai vechi ca EVA? )
Nu cred ca sta nimeni sa imite pe X sau Y, doar ca le place si lor si e normal sa-i pui copilului numele pe care tu il consideri "suprem"

Betty, eu nu as renunta la Daria in locul tau.

17 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Betty votez cu Bianca.
Eu am o intreaga lista de nume dar nu primesc ok-ul de la sot. :)
Sunt pe lista: Alexandra, Daria, Dalia, Aida, Iris, Emma.
Prima alegera a fost Sophia dar sotul nu vrea sub nici o forma ca el se gandeste la Bulgaria.
Intre timp o alint Irinuca ..ca pe sot il cheama Irinel.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Ele, ce frumi e DALIA! Dalia Maracineanu , merge, nu?

Betty, ce-ar fi sa-i pui Dalia in loc de Daria?

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Paula n-are cum sa fie bebe, cum am spus eu am usturimea asta de mult timp, cand bebe nici macar nu era deasupra buricului . Eu am intrebat doctorul la 21 sapt si mi-a zis ca e de la faptul ca m-am ingrasat si ca uterul a crescut si ca impinge intestinele in sus si din acest motiv as avea usturimea, raspuns care sincer nu prea ma multumeste, deoarece in sapt urmatoare m-a vazut alt medic care n-a stiut sa-mi dea un raspuns , efectiv asa mi-a raspuns ca nu stie care-ar putea fi cauza si-n plus si la sarcina trecuta m-am ingrasat cam la fel si n-am avut astfel de probleme.Abia astept sa intrebi si tu si sa vedem ce raspuns iti da tie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Macar voi aveti lista cu numele...
Eu sunt vai de capul meu...v-am zis ca m-am hotarat la un nume in proportie de 60%, dar cu cat il repet mai mult in cap, cu atat imi dau seama ca nu il vreau de fapt.Aseara m-a intrebat Cosmin ce nume ii punem...habar nu avem.
Mie imi place Irinuca.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Deci e clar, ramane IRINUCU

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Alexandra numele tau de fam este Maricineanu?

Merge cu Dalia. :)

23 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sweety4u

Daca vreti sa va relaxati in weekend

BABY EXPO, Editia 38 de Primavara
Incepand de Joi 14 Martie e rost de shopping si de distractie in acelasi loc !
BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania isi deschide portile in zilele de 14-15-16-17 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Mamicile, taticii, bunicii si copiii sunt asteptati sa descopere produse inedite, sa se bucure impreuna de cele mai atractive jocuri si sa beneficieze de oferte speciale. Timp de 4 zile, cele peste 150 de companii prezente asteapta parintii cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici.

Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.

O sa mergem sigur!
Poate ne intalnim pe acolo fetele din Bucuresti

17 +

Mergi la inceput

Happy, Doxy, sunteti niste frumoase!

17 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Alexandra numele tau de fam este Maricineanu?

Merge cu Dalia. :)

23 saptamani

Maracineanu Alexandra Gabriela is me

17 +

Mergi la inceput

http://facebook.com/maracineanualexandra pt cine doreste sa ne imprietenim pe Facebook

Pana acum le am in lista pe Diana pictorita cum ii zic eu , Delia Timpau si Sweety .
Culmea, am descoperit cunostinte comune cu toate 3

17 +

Mergi la inceput