Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu tot dispar ca imi pica netu, sper sa apuc sa postez.

Betty, eu votez pentru Malina, e foarte fin si romantic si dragut . Imi place mult si Bianca, dar cum ai spus si tu e mai comun.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula daca era baiat ii puneam Mihnea sau Mihai

22+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Betyy eu as alege intre cele doua nume, Malina. Am o prietena care se numeste asa, e tipa f desteapta, independenta, hotarata, dintr-o bucata si e medic veterinar.

Clar eu nu voi avea prea mari probleme cu strigatul copilului prin parcuri, nu e un nume des intalnit.

Cat despre taietura, prefer una controlat facuta, decat sa fiu franjurata ca un pres

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Paula daca era baiat ii puneam Mihnea sau Mihai

22+

bebitza

Daaaaa!! Si Mihnea e frumu!!

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Eu ma hotarasem la Horatiu pentru baiat. Mult timp (inainte de a fi gravi a doua oara) era Mihnea, eram chiar convinsa ca asa o sa fie.

Mergi la inceput

Cand am ales pentru baiatul meu numele Rares, la multi nu le-a placut, unii chiar au insistat sa il schimb. Si cu cat nu le placea mai mult, cu atat mie imi placea mai tare. Dar eu v-am mai zis ca sunt Gica Contra.

Mergi la inceput

Ama, superba burtica si mamica!
Am pus is eu cateva poze, nu prea reusite, dar in tot vacarmul ala sunt multumita si de astea. :))
Tortul a fost foarte gustos si cu Incredibilii, in rest, nu comentez ca mi se ridica tensiunea degeaba. Sunt in "extaz" de ciucurii din frisca, dar asta este, unii nu prea le au cu bunul gust si inca mai lucreaza la cofetarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

tocmai ce am tras o plimbare prin zapada sa ma oxigenez si m-a pocnit un somn de imi vine sa pun capul pe birou. am si papat bine: mi-am luat de acasa muffins cu branza,sunca si marar si salata de rosii cu busuioc super miam miam dar m-au dat gata desi le-am facut cat se poate de dietetice.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Daca vreti sa va relaxati in weekend

BABY EXPO, Editia 38 de Primavara
Incepand de Joi 14 Martie e rost de shopping si de distractie in acelasi loc !
BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania isi deschide portile in zilele de 14-15-16-17 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Mamicile, taticii, bunicii si copiii sunt asteptati sa descopere produse inedite, sa se bucure impreuna de cele mai atractive jocuri si sa beneficieze de oferte speciale. Timp de 4 zile, cele peste 150 de companii prezente asteapta parintii cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici.

Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Oxana asa patesc si eu cu Medeea .. dar cu cat se stramba mai multi cu atat imi place mai tare .
Daca era baiat era Laurian pt ca asa il cheama pe sot (numele tatalui si al bunicului etc) Dar mie imi place f mult si numele asta pt baiat. Si tot asa se stramba lumea cand ziceam Laurian (cei care nu stiu cum il cheama pe sot (majoritatea il stiu dupa porecla nimeni nu ii spune laurian). Si a inceput sa imi placa si mai mult cand am vazut cum stramba lumea din nas

23+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput