Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monirina

Citat:
citat din mesajul lui graphistar

Buna, fetelor
La multi ani cu intarziere feciorului, Oxy Sa fie sanatos si sa va bucure viata!
Betty, din lista ta imi place Antonia...si daca imi permiti, cateva sugestii: Alexia, Alexandra, Livia, Amelia.
Monirina, parca tu spuneai de luna a 5-a...din cate am vazut pe prima pagina luna 5 = 19-22 sapt. Esti pe aproape. Sarcina usoara in continuare

19 + Alexandru
Laura

da??? ciudat inseamna ca eu calculez gresit? pai luna a 4 nu e 13,14,15 si 16?? 4 sapt?

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 15+

Corespondentul sapt. de sarcina in luni:

luna 1= 01-05 sapt -----luna 4= 14-18 sapt -----luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt -----luna 5= 19-22 sapt -----luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt -----luna 6= 23-27 sapt -----luna 9= 37-40 sapt

Pup, Irina!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Betty votez cu Bianca.
Eu am o intreaga lista de nume dar nu primesc ok-ul de la sot. :)
Sunt pe lista: Alexandra, Daria, Dalia, Aida, Iris, Emma.
Prima alegera a fost Sophia dar sotul nu vrea sub nici o forma ca el se gandeste la Bulgaria.
Intre timp o alint Irinuca ..ca pe sot il cheama Irinel.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Ele din lista ta cel mai mult mie imi place Iris dar si Irina e un nume f frumos pe care il poti lua in considearare.

23+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, ii poti pune SOPHIE (sofi) si gata, nu mai suna a oras

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Macar voi aveti lista cu numele...
Eu sunt vai de capul meu...v-am zis ca m-am hotarat la un nume in proportie de 60%, dar cu cat il repet mai mult in cap, cu atat imi dau seama ca nu il vreau de fapt.Aseara m-a intrebat Cosmin ce nume ii punem...habar nu avem.
Mie imi place Irinuca.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Paula, daca te ajuta: Eduard (daca maine vad ca i-a crescut putzuca bebelinei mele se va transforma in Eduard), Luca, Matei/Mateo, Tudor, Albert, Vlad, Catalin, David...mi se par frumoase

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sunt f frumoase Happy ( ce-mi place ID tau, cum de l-ai ales?), dar eu vreau un nume, sa nu fie chiar asa des folosit...adica daca il strig in parc sa nu intoarca capul inca 5 copii. Mie imi placea f mult Andrei, dar mai avem inca 3 Andrei in scara.
E o chestie atat de subiectiva asta cu alegerea numelui...degeaba intreb in stanga si in dreapta, ca nimeni nu-mi poate da un nume de care sa nu fi auzit!!! Doar ca nu ma pot hotari care imi place si indeplineste toate conditiile mele

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Si noi ne-am cam hotarat 70% la David Andrei. Ne mai gandim poate ne mai razgandim. Cumnata mea ia pus Yannys Alexandru. Yannys nu prea imi place ma duce gandul la "manele" una alta

22+
Dana

Mergi la inceput

Happy Ama e cu "istorie" Ama vine de la Ana-Maria (numele meu). Mi-a placut mult si faptul ca Ama = iubeste. Iar Happy vine de la faptul ca obisnuiesc sa rad mult (varianta lu' mami ar fi "Ranjita" ). Oricum, multi ma striga Ama
Si pe FB sunt tot Happy Ama

Referitor la nume, am uitat: Rares. Si noi le avem pe toate prin jur, mai putin pe Eduard. Care mi se pare un nume f masculin asa...si rafinat

Si Andrei este fff frumu Aveam un bebe de jucarie cand eram mica si Andrei il chema

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisza13 spune:

frumos numele mami

Mergi la inceput