Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
Ele spune:
Amalia cu sirop de ridiche neagra ai incercat??
Denisa le are pe toate si ma gandeam daca o iau ce solutii am : de la febra la tuse urata.
Sanatate multa!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani
doxy spune:
Amalia, sanatate multa! Si eu uneori cand stranut "o patesc".
Rodica, sa dea Domnu sa se adevereasca visul tau, partea cu doua ore si nastere usoara.
Aaaaa si am uitat sa precizez ca eu sunt o maaaare fandosita in materie vestimentara. Si nu numai cu privire la hainele mele. Dar ce haine am luat de la SH nu vedeai nici la zara sau "Z". Chiar o sa pun cateva poze sa vedeti la ce ma refer, dar cand ajung acasa.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
unidanad spune:
Oxana sunt convinsa ca cele din Anglia sunt de o calitate superioara. Nu am ce sa zic pt ca exact cum am mai spus nu am experienta. In momentul acesta eu nu cred ca ii voi lua dar pe viitor nu se stie. Eu m-am referit strict la ideea ca am vaz o tipa pe un alt forum care vindea hainute si ea spunea ca vrea sa ajute oamenii care nu au banuti. Ok dar eu acum am intrebat-o : de ce as cumpara un body de la tine cu 5 lei (folosit) daca de ex in mag Auchan este 4 lei si ceva (nou probabil de o calitate mai proasta) dar oamenii care nu au bani nu cred ca se gandesc la calitate.. Adik consider ca daca vrei sa "ajuti" le dai de pomana sau pui preturi mai mici ca cele din magazin nu??? Oricum am intrat cu tipa respectiva intr-o polemica in care nu as fii vrut sa intru pt ca nu mi se pare ok sa judeci un om dupa un comment. De ex mi se pare formidabila ideea sa existe un site cu hainute sh pt toate mamicile cine vrea sa cumpere sau sa vanda sa stie . Eu cred ca ar fii un real succes.
22+
Dana
doxy spune:
Fetelor, imi pare asa de rau cand va aud ca suferiti cu virozele astea! Chiar acum am invoit-o pe colega mea ca are baiatul bolnav, se duce la dr. cu el. Uffff si eu trebuie sa plec la 11.00 ca merg sa duc tortul la gradi la Rares ca o sa continuam petrecerea. Asta este, pun lacat pe firma si las anunt in geam, sa ma caute la tel. cine are nevoie...
paula_m spune:
Amalia, asa te inteleg ...pe mine, de ieri m-a mai lasat gatul si m-a luat tusea. Acum iau iarasi sirop de muguri de pin, data trecuta a facut minuni. Sa vedem acum. Eu stiu ca ridichea neagra e buna doar in cazul tusei cu expectoratii.
Oxana, facem formatie. Raul are 2,7 ani.
Si eu sunt pt hainele de la SH. Le spalam la 90 de grade, le calcam si apoi iarasi le spalam.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
doxy spune:
Dana sunt mai calitative. Eu vazand cat de bune sunt body-urile de la M&Sp. am zis sa-i cumpar numai de la firma asta, albe, sa le pot spala la temp. mari ca bebeii mai pateaza. Asa ca atunci cand Rares a crescut si nu mai gaseam SH ce sa-mi convina, am cumparat de la magazin. Dadeam 120 lei parca pe 7 buc sau 5 buc, nu mai retin. Cert este ca am vazut ca exista diferenta intre M&Sp. din Anglia si M&Sp. din Iasi. Dar oricum erau peste alte marci, asa ca am continuat sa iau doar de la ei.
unidanad spune:
Happy asa torturi
Sunt superbe si stiu cum este dependenta. Si eu primu lucru cand deschid laptopu intru sa vad ce ati mai scris
Fetele nu stiu ce se intampla dar pe toti ii aud cu viroze f urate. Off sper sa nu ma trezesc si eu cu una pt ca nu am mai racit de 3 ani . Multa sanatate la toate sper sa va refaceti cat mai repede sa va bucurati de sarcina
22+
Dana
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Neata, burtici! Ma bag si eu la cafea!!! Cris, e minunat ce faci!! Cata rabdare!! Am vazut ca vorbeati de vitamine si analize noi...mie nu mi-a dat nici vitamine in plus, nici alte analize...e musai? Referitor la hainute, eu am luat inapoi numai cateva lucrusoare din ce i-am facut cadou nepotelei mele Mi-au placut asa mult hainutele respective incat... Este nascuta in aceeasi perioada deci se potrivesc ca masuri. Asta cu luatul de la alti copii nu cred ca este nici ok, nici "not ok" ci tine de fiecare.. Si conteaza si persoana de la care le iei. Eu una recunosc ca sunt cam snoaba si nu as lua nimic de la nimeni in afara de ce v-am spus mai sus Monirina, tinem pumnii!! O zi minunata va doresc! Happy_Ama 21+ si Eva |
Neataaaaa,
Ce faceti dragelor?
Intru abia acum pt ca am avut trebuta pe la birou...
Acum m-am eliberat si pot sta la taclale
Legat de subiectul cu hainutele second si eu sunt de aceeasi parere cu Happy...
E adevarat ca nici nu m-a rugat nimeni cu hainute de la copiii lor, insa nici nu stiu cat de dispusa as fi sa le iau.
Poate pt ca sunt la primul copil si vreau sa ii ofer lucrusoarele lui, noi si dragalase ...cred ca e la fel de adevarat ca abia cand voi realiza despre ce investitie e vorba, va voi da dreptate, insa ma gandesc ca mai vreau un copilas, deci zic eu ca se merita sa iau ce e mai bun.
Repet, NU condamn pe nimeni pt alegerile sale, insa asta e parerea mea. Posibil sa gresesc, dar sotul cred ca nici n-ar vrea sa auda
Va pup!
16 +
yvyana spune:
citat din mesajul lui amaliaro Buna fetelor! Eu nu mai potma terminat tusea tusesc pana vomit si fac pipi pe mine deci simnt ca intru in depresie aseara am inceput sa iau sirop SINECOD sper sa ma ajute ca nu mai rezist Sa aveti o saptamana frumoasa pline de vesti bune amalia tsakoniati 22+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! |
Amalia incearca cu sirop de ceapa: iei 2 cepe medii, le speli bine si le iei mustatile (le lasi coaja, nu le cureti), le tai in cateva bucati si le pui in 300ml apa care clocoteste, lasi 10 min si pui apoi 3 lingurite de miere, mai fierbi 5 minute apoi strecori si lasi la racit; iei cate 3-4 linguri/zi si dupa ce iei siropul nu bei si nu mananci nmk 30 min.
Sau cu sirop de ridiche neagra: scobesti o ridiche si pui miere sau zahar in gaura aia pana se umple, lasi peste noapte si a doua zi iei tot asa cate 3 linguri/zi din siropul care se formeaza.
Eu mi-am facut sirop de ceapa si dupa 2 zile aproape mi-a trecut tusea, efectiv aveam contractii si ma durea burta toata ziua de la tuse, ca era seaca si iritativa tare; siropul de ridiche neagra nu l-am mai executat ca mi-a trecut; acum am facut iar pentru pice sirop de ceapa ca tuseste ea; daca nu merge ii fac de ridiche neagra.
Happy Mom si S22+
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui Ele Ama este doar ecograf. Doar la DT si TT se face analiza de sange in paralel cu ecograful. Elena & Denisa (26.10.2004) 23 saptamani |
Pt analiza de TT voi ati mers nemancate pt proba de sange?
Dr zice ca nu e nevoie, dar eu stiu...Voi ce parere aveti?
16 +