Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
happy_ama spune:
Dana si eu sunt nerabdatoare, desi imi doresc ca bebe sa vina pe lume atunci cand va fi puternic, la termen. Dar cred ca nerabdarea asta este o forma de entuziasm. In plus, asa cum spui si tu, si eu astept ziua de miercuri pentru a sti cat de cat sigur daca este printesa sau print . Apoi ma voi apuca, usor usor, de achizitii. Banuiesc ca odata ce voi putea cumpara una alta o sa treaca timpul altfel
Happy_Ama 22+ si Eva
doxy spune:
Buna fetelor! Inca nu am citit ce ati scris pana azi, dar ca sa nu uit ce vreau sa zic raspund acum.
Va multumesc in primul rand pentru complimente!
Paula e tare scump baietelul tau, cati ani are? Credeam ca e mai mic. Imi venea sa-l pap! Deci avem talente serioase, eu zic sa ne cautam impresar pentru formatie.
Crisde ce nu stai in Iasi !!! Am inebunit sa caut tort cu incredibilii si este cam asa cum zici, nu prea se `ndura lumea sa dea pe torturi cat ar valora de fapt, ca si eu cam tineam de buzunar. Dar de ce nu incerci sa-ti faci un blog. Eu aveam pe cineva cu un blog, in Iasi (am inteles ca a plecat in Canada, maaare pacat pentru mine) facea tot asa niste adevarate opere de arta, atunci am luat tort cu 40 lei/kg. Si crede-ma era coada serioasa, trebuia sa dau comanda cu 2 sapt. inainte. Oricum felicitari!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
Delia_Rodica spune:
Si eu la fel, abia astept fiecare intalnire cu el la eco si cu atat mai mult astept intalnirea cea mare, din august
Am uitat sa va zic visul meu. Se facea ca ati nascut toate inaintea mea, eu eram codasa si ati avut nasteri foarte usoare si rapide de max 2 ore, erau nasteri naturale
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
happy_ama spune:
Apropos de torturi, pentru fetele din Bucuresti si pentru delectare in general, uitati-va www.viorica-torturi.ro/" target="_blank">aici
Happy_Ama 22+ si Eva
doxy spune:
Legat de hainele SH. La prima sarcina incepusem sa cumpar cateva hainute (body) si m-a invatat o prietena care avea deja un copil (apropo e profesor universitar la drept si au o sit. materiala foarte buna) cum e cu hainele SH. Stiu ca sunt pareri diferite si eu am strambat din nas pana sa vad cum e de fapt. In Iasi sunt cateva magazine SH care aduc solduri din Anglia, multe din ele sunt noi cu etichete, dar sunt si haine purtate. Cele de bebe 0-6 luni, absolut toate arata ca noi, cat poarta un bebe o hainuta? O sa vedeti si voi. Cert este ca absolut tot ce a purtat Rares SH sunt in stare perfecta si acum si le voi refolosi. In schimb ce am cumparat nou (si nu cele mai ieftine) s-au uzat si le-am dat la carpe. Eu am luat inclusiv body SH erau de la Marks&Spencer, le-am spalat pe toate la 90 de grade (inclusiv alea care aveau eticheta) apoi le-am mai spalat o data la 40 grade cu detergent de bebelusi. Si sa fim seriosi acum, chiar daca e o hainuta SH tot un copilas le-a purtat ca doar nu o fi facut nus`ce cu ele...
Deja dupa un an, lucrurile se schimba, hainutele sunt mai uzate, ca apuca sa le poarte mai mult copilasii si n-am mai luat. N-am mai fost demult tare. Dar hanutele 0-3 si 3-6 m-au salvat mult. Am avut multe, haioase (nu se compara cu ce e pe la noi) si de ffff buna calitate.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
unidanad spune:
Happy fi sigura ca si eu vreau sa vina la termen sa fie sanatos si puternic sa fie mami si tati mandrii de el. Dar cred ca asa cum spui si u emotia are un pic de vina si ma roade putina "invidia" fata de cumnatica mea. Ea isi va tine puiutul in brate acum si eu mai am de asteptat. Dar ne facem si noi mari. Cred ca va trece asa repede ca nici nu ne vom da seama. Maine poimaine vedem la semnaturi 38 sapt sau 40 .
Si eu ma uitam la buburuze de martie aprilie si asa emotie ma luat. Parca ne vedeam pe noi peste 3 luni
Multa bafta miercuri si sunt sigura ca bebelina / bebelinul sunt f bine. Dar daca pana acum ti-a spus ca e printesa slabe sanse sa se mai schimbe. Oricum sanatosi sa fie.
22+
Dana
amaliaro spune:
Buna fetelor!
Eu nu mai potma terminat tusea tusesc pana vomit si fac pipi pe mine deci simnt ca intru in depresie aseara am inceput sa iau sirop SINECOD sper sa ma ajute ca nu mai rezist
Sa aveti o saptamana frumoasa pline de vesti bune
amalia tsakoniati
22+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Delia_Rodica spune:
D-na Viorica a facut tortul de nunta a lu Baseasca mica.
happy_ama spune:
Dana, noroc ca mai refulam aici. Eu sunt dependenta de voi
Amalia, iti trimit un pupic cu energie pozitiva sa te faci bine
Delia, eu am dat intamplator de site. Nu stiam ca e asa "vestita" insa face niste minunatii...
Happy_Ama 22+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Amalia, nu stiu ce as putea sa zic, ai incercat cu comprese cu felii de cartofi, frunze de varza, otet....leacuri babesti. Imi pare rau de chinul prin care treci.