Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
happy_ama spune:
Mie nu mi-a dat analize de T2... In afara de toxo, pe care o repet la 2 luni si cate o urocultura...nu mi-a mai dat nimic...
Happy_Ama 22+ si Eva
happy_ama spune:
Apropos, eu am morfo de T2 miercuri. La asta nu se mai face si analiza de sange, nu?
Happy_Ama 22+ si Eva
Ele spune:
Ama este doar ecograf.
Doar la DT si TT se face analiza de sange in paralel cu ecograful.
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani
unidanad spune:
Buna dimineata
Happy ma bucur ca nu sunt singura care are asa parere despre hainute
Nici mie nu mi-au dat analize de trim 2 doar toxo mi-a spus doc ca mai facem analize in sapt 32.
Astept telefon de la soacramea. Cumnata mea naste azi. Sa dea Dzeu sa fie bine amandoi si sanatosi.
22+
Dana
happy_ama spune:
Multumesc pentru lamuriri, fetelor!
Dana, ce an bogat la voi in familie!! Sa dea Domnul sa decurga totul bine! Si noul sufletel sa aiba parte de sanatate si noroc!
Happy_Ama 22+ si Eva
elisza13 spune:
Eu ma intorc inapoi in pat ca imi pica ochii in gura de somn.revin putin mai tarziu .......pupici
unidanad spune:
Da Happy si cealalta cumnata are nunta in august iar apoi a zis ca se pune sa faca bebe . E un an plin. Si sora mea incearca sa ramana gravi deci vom fi multi
22+
Dana
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Buna dimineata Happy ma bucur ca nu sunt singura care are asa parere despre hainute Nici mie nu mi-au dat analize de trim 2 doar toxo mi-a spus doc ca mai facem analize in sapt 32. Astept telefon de la soacramea. Cumnata mea naste azi. Sa dea Dzeu sa fie bine amandoi si sanatosi. 22+ Dana |
Nastere usoara si multa sanatate
Eu iau femibion 2, mi-a oprit acidul folic in trim 2.
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
unidanad spune:
Fetele nu stiu cum sunteti voi dar eu din ce in ce mai mult imi pierd rabdarea. Vreau sa vina data de 20 sa fac 4d sa vad bebeul si sa imi zica ca e totul bine vreau sa fac camaruta lui vreau sa il vad pe bebe sa il am in brate. Chiar asa dintr-o data sau o fii din cauza ca naste cumnata mea??? Tare ciudat sentimentul . Sotu mereu ma cearta sa nu mai grabesc lucrurile si sa traiesc clipa dar acum parca ma lasa rabdarea
22+
Dana