Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisza13 spune:

noapte buna unidanad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata

M-am trezit odata cu gainile , asta inseamna sa stai acasa, sa fii odihnita, sa nu faci mai nimic toata ziua , nici somnul nu mai e somn. Ca sa nu zic ca eu si inainte uram sa dorm, daca dormeam 6 ore erau deja multe .

Am intrat pe net sa platesc fact de tel, ca am uitat de ea , sper sa nu ma deconecteze .
Deja am trebaluit prin casa, spalat vasele de aseara, udat flori, facut paturi, lucruri usoare, la care as avea voie, sper
Vreau sa fac azi cateva snitele din piept de pui, dar n-am idee de garnitura, ce-mi sugerati, in afara de cartofi piure ?

Am reusit sa ma vopsesc ieri, adica barbatul m-a rezolvat. Sunt o aluna mai inchisa...cred , arat si eu mai de varsta mea.

Si eu sunt de acord cu hainele second, sunt mai calitative, la nepoti am cumparat multe asa. Si le inteleg si pe mamele care le vand, chiar sunt foarte scumpe, se investeste mult in ele, pt un timp relativ scurt sau foarte scurt. De aia nici nu-mi cumpar la bebe nimic, mi se intorc de la cumnate toate hainutele ce le-am luat eu deja, plus ce primesc de la prietene, tot haine de calitate. Paula are drpetate, sunt multe in comert ieftine si care dupa spalare parca-s carton.

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Va invit la o cu lapte.

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

neata!! si eu m-am trezit de o ora, n-am crezut ca sunteti deja prezente :) haideti la cafelutaaa!!
o zi frumoasa va doresc, chiar daca e luni :)
eu abia am asteptam ziua asta, dupamasa merg la doctor si sper sa aflu si ce am in burtica :)
va pup!

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

as vrea sa va vad si eu burticile,imi dati si mie un PM cu datele?

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!!

Deja la munca, cu cafeaua la bord.
Am dormit cu Denisa inca o noapte ca e inca praf de raceala. Deci am fost caine de paza. M-am trezit de tzispe mii de ori, am schimbat-o ,ca dupa frectie cu otet a transpirat toata, dupa i-a fost sete, dupa s-a infundat....etc.

Sotul a venit si m-a chemat la cafea la 6.30 si am inceput si noi saptamana bine.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, burtici!

Ma bag si eu la cafea!!!

Cris, e minunat ce faci!! Cata rabdare!!

Am vazut ca vorbeati de vitamine si analize noi...mie nu mi-a dat nici vitamine in plus, nici alte analize...e musai?

Referitor la hainute, eu am luat inapoi numai cateva lucrusoare din ce i-am facut cadou nepotelei mele Mi-au placut asa mult hainutele respective incat... Este nascuta in aceeasi perioada deci se potrivesc ca masuri. Asta cu luatul de la alti copii nu cred ca este nici ok, nici "not ok" ci tine de fiecare.. Si conteaza si persoana de la care le iei. Eu una recunosc ca sunt cam snoaba si nu as lua nimic de la nimeni in afara de ce v-am spus mai sus

Monirina, tinem pumnii!!

O zi minunata va doresc!

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisza13 spune:

Buna dimineata burtici,sunteti foarte matinale.....eu deobicei dorm la ora asta dar a trebuit sa merg sa fac o analiza(urocultura)ca am facut saptamana trecuta analizele de trim 2 si nu au iesit intocmai bine la urina.Sper sa nu fie vb de vreo infectie urinara si sa trebuiasca sa iau antibiotice.

Mergi la inceput

Ama mie toata sarcina nu mi-a dat absolut nici o vitamica. Deci zero barat. :)
Si analize inca nu am. Dr mi-a zis ca daca analizele sunt ok nu e cazul de vitamine. Si au fost ok cele de trim I si II.

23 saptamani

Mergi la inceput

Elisza daca as fi acasa as dormi sigur pana la 10.
Dar e lux doar de we.

In timpul saptamanii se da trezirea la 6.30.

23 saptamani

Mergi la inceput