Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
unidanad spune:
Fetele am si eu o nelamurire mi-a spus o prietena si nush daca e asa. Astzi am fost la o pizza cu fina mea si am mancat aman2 una. Eu jum ea jum. Dupa ce am mancat ma simteam f plina efectiv abea ma miscam. Ne-am plimbat am dat 3 ture de parc (tineretului pt fetele din buc) tot nu mi-am revenit. Am ajuns acasa si inca ma simt plina de parca am mancat pt 7 persoane. Pizza am mancat-o la 4 deci ar fii trebuit sa treaca. O prietena mi-a spus ca bebe se impinge in stomac si din acest motiv ma simt asa. Asa este???
22+
Dana
Bobitza_85 spune:
Dana, inca nu am astfel de senzatii, deci nu stiu ce sa spun
Eu ma retrag la nani. Va pup!
16 +
Cris_25 spune:
Mony, Paula, ma descurc si eu la deschis capitol nou ... cred ca si Amalia ... numai sa fim prin zona careva! De fapt, cred ca se descurca si alte fete daca citesc indicatiile ... asa ca, in caz de forta majora ... cu siguranta se gasesc solutii
18+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Mony08 spune:
Dana eu nu spune-am sa cumperi body second,eu iti spuneam ca nu stiu cat de calititativ este acel body care l-ai vazut cu 5 lei.
Toate la timpul lor,pana nu trecem prin anumite etape nu credem. Eu inainte nu intelegeam ce au atata mamicile cu hainele de firma,haine nu mai stiu de care,ce arunca atatia bani pe niste haine scumpe cand pot lua unele ieftine....am aflat mai tarziu Nu generalizez acum,mai sunt si haine ieftine si bune,dar mai rar.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 22+
puiut
Mony08 spune:
Amalia insanatosire
De Amalia stiu,ca am vazuto cand a deschis capitol nou,si parca si tu cris ai deschis odata,sau ma inseala memoria?
Oricum e bine sa stim cat mai multe,si la facut capitole,si la adaugat/modificat in listuta,ca tot pentru noi facem asta.
puiut
Mony08 spune:
Ce vroiam sa va intreb ,ati mai avut careva dintre voi probleme,de genu sa raciti jos?
puiut
Mony08 spune:
Dana sarcina creste si e normal sa apese pe stomac .
Va doresc si eu o noapte buna
puiut
unidanad spune:
Mony am inteles .Din bumbac trebuie sa fie nu??? De saptamana viitoare ma apuc si eu de cumparaturi si sa stiu ce sa cumpar sa nu se irite bebe. Ce ma sfatuiti body cu maneca lunga sau scurta?? sau amandoua??? Eu noaptea as vrea sa il infas se pune si body nu???
Fetele cu experienta multumim ca ne invatati si pe noi cele mai micute
22+
Dana
unidanad spune:
Va zic si eu nb daca am rams singurica. Sper sa nu ma uitati si pe mn cu un raspuns. Noapte buna
22+
Dana