Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
unidanad spune:
Elisza cred ca mai ai vreo 3 mesaje scrie-le repede unu dupa altu mai bn scrie vreo 5 sa fii sigura
22+
Dana
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elisza13 paula eu merg la dr szasz felix cristian la clinica dora medicals |
Nu mai esti moderata. Ca sa te trecem in listuta, avem nevoie de datele tale : DPN, UM si data nasterii tale si sex copil( daca il stii).
Nu il stiu pe dr tau, chiar nu am auzit nimic de el
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elisza13 unidanad help my .............inca scriu mesaje si sunt moderata,ce sa fac sa nu mai fiu moderata si sa apar in lista ? |
mai scrie cateva mesaje sa scapi de moderat!
16 +
paula_m spune:
Pai atunci de ce listuta vb, Elisza?
Dana, habar nu am daca o sa iau sau nu vitamine, in principiu nu. Eu cred ca de regula, organismul iti da semne cand iti lipseste ceva. De ex, cu Raul am avut carcei...ma omorau noaptea si indicau lipsa de calciu. Acum nu ii am. Dar , oricum doar analizele ne arata realitatea.
Mony, total de acord cu tine
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
unidanad spune:
Mony iti dai seama ca eu acum am vb in necunostinta de cauza . Inca nu am experienta in domeniu dar multumesc pt desteptare . Inseamna ca atunci cand voi iesi in parc cu bebe voi sta la vanat de mamici cu bebei mai mari poate cine stie ( glumesc) . Oricum stiu cat sunt de scumpe si tocmai din acest motiv va dau dreptate. Ideea era ca macar body care sunt de piele sa fie luate noi ( zic eu nush acum). Imi doresc sa ma pot descurca in continuare sa ii ofer bebeului meu absolut tot. Sanatate si putere de munca sa avem ca restu vin de la sine.
22+
Dana
unidanad spune:
Paula imi mai poti spune semne ??? Nici eu nu mai iau vit mom si as vrea sa stiu. Singura problema este ca imi amortesc picioarele si mainile f repede(daca stau intr-o pozitie neplacuta ) in rest nu am prob.
22+
Dana