Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Apropos de torturi, pentru fetele din Bucuresti si pentru delectare in general, uitati-va www.viorica-torturi.ro/" target="_blank">aici

Happy_Ama 22+ si Eva

Le stiu, sunt DIVINE!!!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Bobitza, nu e vorba numai de bani (desi nu e de neglijat deloc acest aspect) eu la second am gasit lucrusoare muuuult mai frumoase. O sa pun diseara poze sa vedeti, ce tricouri haioase si ce minunatii gaseam acolo. Fiind aduse din afara nici nu se compara cu ce am vazut prin magazine. Mai ales la caciulite. Nu mai zic ce rochite gaseam, de vis, din dantela, sau blug, extraordinare!
A si exista si diferenta de second. Sunt secondur cu 10 lei/kg si sunt seconduri (de unde luam eu) cu 150 lei/kg. Aici cred ca 70% erau haine noi cu eticheta.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Yvyana, o singura precizare am. Nu pune niciodata mierea in apa fierbinta, pt ca devine toxica. Mierea se pune in lichide care au mai putin de 40 de grade.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Eu am gasit intr-un final unde sa imprim poza cu incredibilii pe tort, acum am emotii, sper sa fie totul bine. Ne dam peste cap pentru copiii nostri. Oricum ma ajunge in jur de 130 lei tortul. Plus sampanie pentru cpii, sucuri, confeti, coifuri, masti, surle, baloane etc... Cred ca am sarit de 300 de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Bobitza si eu i-am spus sotului sa luam patutul de la nasa care a fost al meu de cand eram mica ( este adevarat este vechi dar aveam asa un sentiment fata de el) si a spus ca nici sa nu auda cum sa nu ii cumpere patutul lui. Pt cate prostii cheltuim banutii pt bebe orice . V-am spus ca mi-a spus soacra ca imi cumpara ea cosuletul ala
Glumeam cu sotul ca deja ne-am scos. Tata mi-a spus ca cumpara caruciorul, soacra cosuletul si ii spuneam eu: ii spun lu mama sa cumpere patutul si gata

22+
Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Oxana sunt convinsa ca cele din Anglia sunt de o calitate superioara. Nu am ce sa zic pt ca exact cum am mai spus nu am experienta. In momentul acesta eu nu cred ca ii voi lua dar pe viitor nu se stie. Eu m-am referit strict la ideea ca am vaz o tipa pe un alt forum care vindea hainute si ea spunea ca vrea sa ajute oamenii care nu au banuti. Ok dar eu acum am intrebat-o : de ce as cumpara un body de la tine cu 5 lei (folosit) daca de ex in mag Auchan este 4 lei si ceva (nou probabil de o calitate mai proasta) dar oamenii care nu au bani nu cred ca se gandesc la calitate.. Adik consider ca daca vrei sa "ajuti" le dai de pomana sau pui preturi mai mici ca cele din magazin nu??? Oricum am intrat cu tipa respectiva intr-o polemica in care nu as fii vrut sa intru pt ca nu mi se pare ok sa judeci un om dupa un comment. De ex mi se pare formidabila ideea sa existe un site cu hainute sh pt toate mamicile cine vrea sa cumpere sau sa vanda sa stie . Eu cred ca ar fii un real succes.

22+
Dana

Dana, si tu judeci dupa simplu fapt ca vor sa-si vanda hainutele!!. La fel o fi facut si femeia...
Exista 1000 de grupuri pe FB unde se vand lucruri SH.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Buna fetele,

Si pe mine ma cam deranjeaza sinuzita, dar din fericire intr-o forma foarte usoara. Imi pare foarte rau pt fetele bolnavioare :( Acum mi-a zis un coleg de un produs ff bun homeopat pt dureri in gat si raguseala - Homeovox. cica nu are contraindicatii in sarcina. poate ajuta! Pe mine in sapt aia cand am fost praf m-a ajutat f mult si inhalatia cu musetel, coada soricelului si cimbrisor. Multa sanatate, fetelor!

Criss, superbe torturi! Eu zic sa te reprofilezi

Oxana, Paula, ce baietei simpatici!!

Legat de pastile, eu iau in continuare Elevit+Magne B6+ Acid folic. nu mi-a zis sa le intrerup..

Ama, tu mergi la eco cu sotul tau? Eu de fiecare data am mers cu sotul meu, dar acum la Radulescu nu stiu ce sa fac..banuiesc ca o sa il primeasca totusi, doar e tatal bebelusului, nu?

19+ , mami de Mircea

Mergi la inceput

Ce am uitat!!!
La multi ani Rares!!!

Oxana, sa-ti trimita feciorul si sa creasca mare si sa fei sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Am facut si eu un update al semnaturii , am deja 17 s ce repede a trecut timpul...parca ieri am facut testul si il aud pe sot: "Esti gravidaaaaaa !!! " Eu nu am avut curaj sa ma uit dupa ce mi se intamplase luna precedenta...

Amalia, iti doresc din suflet sa te faci bine cat mai repede!!!

17 +

Mergi la inceput

Merci mult Paula!

Mergi la inceput