Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
unidanad spune:
Paula ai dreptate. Cred ca hormonii sunt de vina. Nu stiam ca sunt asemenea grupuri. Bine nici nu am stat sa caut . Oricum sunt convinsa ca fiecare mamica face ce este mai bine pt puiul ei si binenteles cum ii permite si buzunarul. Eu incerc sa nu judec oamenii pt ca na .....nu stii niciodata ce iti rezerva viata dar am momente cand pur si simplu nu ma pot abtine
22+
Dana
doxy spune:
Acum fug la gradi sa dau petrecerea. O sa pun poze. Va pup!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Bobitza si eu i-am spus sotului sa luam patutul de la nasa care a fost al meu de cand eram mica ( este adevarat este vechi dar aveam asa un sentiment fata de el) si a spus ca nici sa nu auda cum sa nu ii cumpere patutul lui. Pt cate prostii cheltuim banutii pt bebe orice . V-am spus ca mi-a spus soacra ca imi cumpara ea cosuletul ala Glumeam cu sotul ca deja ne-am scos. Tata mi-a spus ca cumpara caruciorul, soacra cosuletul si ii spuneam eu: ii spun lu mama sa cumpere patutul si gata 22+ Dana |
Ce tare, Dana!
La noi inca nu au fost astfel de discutii dar e adevarat ca nu am mai fost acasa la ai nostri (si parintii si socri sunt din acelasi oras) din Decembrie...O sa mergem in curand. Poate ne dau banuti si ne luam noi ce dorim, ar fi si mai bine!
17 +
unidanad spune:
Oxana imi cer scuze u tot vb aici si noi
LA MULTI ANI RARES sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
22+
Dana
happy_ama spune:
Delia, eu mereu am mers cu sotul. Chiar si la primele, cand am facut intravag A facut prima data dupa care s-a obisnuit. Ma rog...acum nu mai e cazul...
Happy_Ama 22+ si Eva
unidanad spune:
Bobitza si eu tot asa as face as da banuti sa cumpere ei ce vor pt bebe.
Ma gandeam cand vine cumnata cu bebe acasa pt prima oara 200 ron credeti ca sunt suficienti sa ii punem lu bebe la pantalonasi???? Binenteles o sa mai cumparam si niste costumase
22+
Dana
happy_ama spune:
LA MULTI ANI pt puiutul RARES!!! Sa fie sanatos si sa aiba bafta! Poate in muzica sau in ce isi va dori el!
Happy_Ama 22+ si Eva
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui doxy Acum fug la gradi sa dau petrecerea. O sa pun poze. Va pup! Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia |
LA MULTI ANI RARES!!!!
OXANA, sa iti traiasca ingerasul, sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa, plina de bucurii si realizari!
17 +
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui unidanad Bobitza si eu tot asa as face as da banuti sa cumpere ei ce vor pt bebe. Ma gandeam cand vine cumnata cu bebe acasa pt prima oara 200 ron credeti ca sunt suficienti sa ii punem lu bebe la pantalonasi???? Binenteles o sa mai cumparam si niste costumase 22+ Dana |
Dana, habar n-am sicer, cum merg chestiile astea...asa se procedeaza, se dau banuti?
17 +
paula_m spune:
Dana, asta e un nou obicei? Ca nu l-am mai auzit...
La noi, se merge cu "mancarea". Denumirea i-a mai ramas, ca nu se mai duce mancare...eu obisnuiam sa duc un pachet de pampers si eventual un costumas pt bb, sau o jucarioara, sau o intreb pe mamica de ce are nevoie.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2