Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Eu surorii mele i-am luat carucior. Iar pt prietene am dus cadouri gen hianute, jucarele pentru patut, carusel de patut si, ceva f simpatic, rame dintr-acelea cu gips sa iei amprenta manutei sau piciorusului lui bebe

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Fetele, voiam sa va intreb daca si voi va confruntati cu problema cosurilor...
Eu am multe pe fata...parca sunt la pubertate
De fel am tenul uscat, dar curat...insa acum parca am 16 ani
Noroc ca nu sunt acnee, ci doar cosuri mici...
Cred ca sunt de la sarcina, posibil de la Utrogestan...

Voi aveti asa ceva?

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, eu am tenul cum spui si tu. In viata mea nu am avut cosuri. Acum mai apar asa, cate unul, dar rar. Am chiar acum unul sub spranceana

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

La multi ani, Rares!!!!!!!!!!!

19+ , mami de Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Alexandra eu am facut analiza pe stomacul gol.
Bine ca mi-ai amintit...eu nu as face TT daca DT este bun.
De ce tii neaparat sa o faci??

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Tot pe aici prin umbra is ...
De cateva zile ma framanta tare idea de amnio, am citit o grama de pagini, pe multe zice ca riscul de pierdere e mult mai mic decat 1% ... ar fi undeva la 1 la 300 sau 1 la 600 ca zic ei ca initial s-au luat in calcul si persoanele care au renuntat la sarcina in urma rezultatelor proaste si ca oricum si fara amnio este un risc de pierdere ...
Aici nu se fac decat doua ecografii pe sarcina, am facut cea de 12 saptamani echivalentul la dublu test de la noi insa ma framanata de o vreme ca tantea aia nu a pierdut deloc vreme sa calculeze varsta (era trecuta pe fisa ca facusem o eco la 6 sapt si a trecut acelasi DPN), m-a lovit cu aparatul pe burta de cateva ori ca sa-l mute un pic pe bebe si apoi a trecut valoarea normala de 1,1 ... apoi m-am tot gandit ca daca a trecut doar asa sa treaca la urmatorul pacient si eu stau pe o ureche ca statistica aia a iesit buna ...
Si dupa tot citit pe net am aflat ca doar pana in sapt 13 se poate masura acea valoare, deci nu mai am ce face ... Ma gandesc sa fac amnio la privat pt linistea mea sufleteasca ... am vazut ca voi ati facut multe si a fost ok ... nu stiu ce sa fac ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata!
La multi ani Rares!
Bobitza eu am avut reactii f urate de la Utrogestan in ceea ce priveste tenul. Eu fac parte din categoria aia de oameni pt care se scriu reactiile adverse la medicamente
eu m-am patat f tare pe fata si am facut multe multe cosuri micute pe ambii obraji. Ziceai cam cine stie ce boala de piele..Nu mi-am dat seama ca e de la Utro pt ca toata lumea ma bazaia ca e fetitza si de-aia m-am patat dar cum am renuntat la el si-a revenit tenul imd.
Ele cum te decurci cu durerile de "pasa"? ..ca eu am 4 zile de cand ma doare constant. Ieri am facut o baie si mi-a mai trecut dar apoi am dat-o cu bata in balta ca ne-am pus pe facut si acum iar ma doare de la cum "am desfacut picioarele". Nu e o durere puternica dar e constanta si noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta e deranjanta. Se pare ca gem in somn de durere. Mie nu mi se pare ca doare asa de tare dar suficient cat sa ma trezesc cand ma mut de pe o parte pe alta. Nu stiu care e remediul.
Cris superbe torturi!

22+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Buna dimineata,fetelor! Stiu ca nu mai e tocmai dimineata,dar pana acum am stat sa va citesc,sa recuperez.

Doxy,la lallllaaa multi ani colorati pentru al tau baiet!

Eu nici nu am putut sa ma dau jos din pat de ce ameteli pot sa am.Tare mi-e ca imi trebuie ochelari neaparat ca si inainte aveam niste problemute,dar le-am ignorat.Acum stiu ca in sarcina sunt probleme cu vederea,dar sa trebuiasca sa mai stau asa atatea luni....

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Pt ca e inclus in abonament si stiu ca il analizeaza mai mult pe bebe...am zis sa profit daca tot e gratis. Si dr a zis sa il fac, acum nu stiu, poate a zis asa sa dau banii (ea nu stie ca am abonament) si discutia a fost inainte de a veni rez la DT.

Ele, Crezi ca gresesc daca il fac?

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alexandra, nu il analizeaza mai mult pe bb. Ii face doar 2,3 masuratori, nu?
Nici eu nu l-as face in locul tau.

Mess, dar cat e in Anglia amnio? Si tu cati ani ai?
Mie mi-au zis ca riscul de pierdere dupa amnio e 0, daca stau cuminet 1 h dupa amnio.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput