Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Alexandra, nu il analizeaza mai mult pe bb. Ii face doar 2,3 masuratori, nu? Nici eu nu l-as face in locul tau. Mess, dar cat e in Anglia amnio? Si tu cati ani ai? Mie mi-au zis ca riscul de pierdere dupa amnio e 0, daca stau cuminet 1 h dupa amnio. Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2 |
Mai burtici, pai daca DT a iesit fff bine, credeti ca TT poate iesi altfel?
Eu inca nu stiu ce e Minunica mea si am morfo abia pe 8 Aprilie.In general se agita mult la eco si nimeni nu are rabdare sa vada ce e...dar ma gandeam la ca TT cei de la Medlife, ca si la DT, stau 30-45 min., deci am toate sansele sa vad ce ascunde burtica mea: fetita/ beietel
17 +
Sweety4u spune:
La multi ani sanatosi si norocosi pentru RARES!!! Petrecere frumoasa!
Eu sunt la munca si nu am niciun chef... e o atmosfera mai putin placuta. Incerc sa-mi fac ziua mai frumoasa cu voi si cu o cafeluta
Bobitza, si eu luam Ogestan care contine Omega. Am vazut ca sunt putini dr care prescriu Omega, dar este, din cate am inteles, f bun pt creier. Referitor la cosuri, si eu am avut chiar si unele f dureroase... mi-au luat-o razna hormonii in sarcina. Nici in adolescenta nu am avut asa. E nasol ca nu prea ai cu ce sa dai pe ele in perioada asta. Eu ma duceam la cosmetica si ma mai ajuta.
Sanatate multa burticilor si piticilor raciti!
paula_m spune:
Alexandra, ia doar cazul meu, sa nu-ti mai zic ca sunt sute, mii de asemenea cazuri.
Mie mi-a iesit DT prost si TT bun...cum crezi ca e posibil?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
mess0804 spune:
Aici se gasesc f putine cabinete private... lumea nu prea contesta ce lise zice de la stat...
Am gasit amnio cu 700 de lire
Singura posibilitate de care mi-e frica e sa se intample ceva sa pierd bebe si apoi sa primesc rezultatele ca era sanatos ...
Aici nu au no-spa, daca i-au 2-3 no-spa forte din Ro pastile nu ajuta ? Daca ma decid incerc sa ma programez intr-o vineri si sa stau linistita in weekend, regret asa tare ca nu m-am gandit la timp s afac scanul ala de 12 saptamani din nou la privat ... desi se poate sa arate bine la eco si sa nu fie, nu ? doar amnio e sigur ...
Am vazut ca in Bucuresti este o analiza de sange f scumpa (vreo 4000 RON) care inlocuieste amnio, extrage adn-ul din sangele matern... dar aici nu am gasit asa ceva
mess0804 spune:
la subiect: si eu am cosuri ca la pubertate (si nu iau nici un tratament ). Am facut abur si masca cu argila, dar nimic. Acopar cu fond de ten ... Si tot astept glow-ul de pregnancy !!
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Fetele, voiam sa va intreb daca si voi va confruntati cu problema cosurilor... Eu am multe pe fata...parca sunt la pubertate De fel am tenul uscat, dar curat...insa acum parca am 16 ani Noroc ca nu sunt acnee, ci doar cosuri mici... Cred ca sunt de la sarcina, posibil de la Utrogestan... Voi aveti asa ceva? 17 + |
si eu am vut probleme cat am luat utrogestanul, dar am zis ca sunt de la sarcina, nu m-am gandit ca ar fi Utrogestanul de vina...acum ca l-am interrupt nu mai am nici cosuri :) asta e trebuie sa suportam...
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 15+
Monirina spune:
fetelor, voi ati fost careva la doctor cu copilul? Piticul meu isi doreste mult sa vina, sa vada si el pe bebe pe ecran, dar ma gandeam ca poate comenteaza doctorul,....chestia e ca azi nici nu am cu cine sa-l las asa ca va trebui sa o fac si pe asta. sper doar sa-mi stea cuminte si sa-mi faca eco abdominala :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 15+
flory_blanca spune:
Salutare.
Acum am reusit sa recuperez ce ati scris asa ca raspund chiar daca cu putina intarziere.
Bubulina eu folosesc crema de la La Roche Posay, e foarte hidratanta , sunt multumita de ea. Folosesc gama aceasta de mult si imi merge bine cu ea.
Unidanad decat niste lucruri ieftine de proasta calitate doar ca sa fie noi mai bine niste lucruri de calitate second. Oricum nu cred ca sunt de condamnat cele care vand hainutele, ramane la latitudinea fiecaruia ce vrea sa isi achizitioneze. Cel putin eu asa gandesc. Eu iau acid folic toata sarcina pt mutatiile mele de trombofilie.
Ama eu fac analiza de urina si cele de trombofilie lunar, in rest o sa mai repet o data toata analizele in trimestrul 3 (la cele complete pe care le-am facut la inceput ma refer).
Amalia mie imi face bine pt gat miere cu lamaie. Si e foarte bun siropul din muguri de brad, noi tura asta cu el ne-am tratat,
daca ai de unde sa iti faci rost.
22+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Ele spune:
Diana imi pare rau ca ai inceput si tu cu aceste dureri.
La inceput sunt mai discrete dar cu inaintarea in sarcina si eforetul depus se amplifica durerea.
La sex nu ma deranjeaza. Dar cand ai discomfort cate o zi intreaga numai chef de sex nu mai ai.
Sunt in stadiul in care nu imi pot ridica picioarele sa imi pun sosetele.
Alexandra nu iti zic ca gresesti facand TT. Doamne fereste!!
Iau in calcul ce tare te-ar da peste cap un rezultat prost. Si ajungi sa faci amnio cu care o sa te stresezi maxim. Scuze daca te-am suparat.
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani
happy_ama spune:
Fetelor, deci nu sunt singura "neanalizata" Ms
Eu am papat si acum m-a busit un sooooooomn!
Happy_Ama 22+ si Eva