Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Hello fetele!!! In sfarsit a venit pe lume nepotelul nostru Yannis de 3550 si 51 cm. Si mamica si bebe sunt bine sanatosi din pacate nu am puttut sa ii vedem. Maine sigur ii vom vedea. In legatura ca banii pusi la copil si eu tot asa stiu se dau pt noroc si fiind nepotel nu pot sa ii pun 10 lei. O sa ii luam si costumase ca doar e primu bebe din familie si e nepotel. Bobitza si eu stiu ca la fetite te patezi pe fata deci posibil sa ai o printesa 22+ Dana |
Dana, eu vreau o printesa, dar nu am pete pe fata...ci cosuri
Sa va traiasca nepotelul, sa fie sanatos si norocos!!!
17 +
Bobitza_85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bobitza_85
Dana, eu vreau o printesa, dar nu am pete pe fata...ci cosuri Sa va traiasca nepotelul, sa fie sanatos si norocos!!! 17 + |
17 +
unidanad spune:
Bobitza am gasit : " Exista o idee bizara pe baza careia aparitia acneei in timpul sarcinii indica faptul ca vei naste o fata si lipsa ei, un baietel. "
22+
Dana
Ele spune:
La nici una din sarcini nu am avut pete pe fata. Si doar de fetite e vorba.
Eu am arsuri si vroiam sa vad care e treaba cu dicarbocalmul.
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani
unidanad spune:
Ele eu am luat Renny cand am avut arsuri. E recomandat in sarcina este din plante.
22+
Dana
Ele spune:
Alexandra ca multe alte mituri..dar eu te vad mama de fetita.
Dana am citit si de Renie ca e bun. Nu am in casa, am luat dicarbocalm. Arsuri nu am zilnic ..deocamdata.
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani
diana_popa27 spune:
Bobitza eu chiar nu cred faza cu petele. Eu am fetita si mi s-a curatat tenul perfect dupa ce am terminat cu utrogestanul . Si majoritatea prietenelor mele au fetite si nu s-a patat niciuna pe fata . Eu zic ca ai toate sanselel sa fie printesa
Ele nu sunt chiar asa de indurerata cu ....ca ma pot misca dar daca fortez putin ma doare mult timp dupa. Acum ma misc de parca sunt teleghidata ca am citit ca nu trebuie sa stam cracanate si nici sa nu facem miscari cu deschideri ample cu picioarele (grija la urcat in cada, la urcat scarile, coborat din pat, aplecat cand ne incaltam etc ) si sa nu stam intr-un picior (cand ne luam pantalonii pe noi sa ne asezam si sand ne punem sosetele sa nu ramanem cocostarci. SE pare ca miscarile astea forteaza si mai mult bazinul sa se deschida.
Eu ma intreb daca exista si o parte buna la toata treaba asta . Adica daca se deschide deja inseamna ca la nastere naturala o sa fie mai usor ?
22+
viitoare mamica de Medeea