Ele si mie tot Rennie mi-a recomandat DR pt arsuri. S-au rezolvat pana la urma si fara tratament dupa primul trimestru dar cred ca o sa am prob in ultimul.
Diacrbocalmul are in compozitia lui ceva care nu e indicat in sarcina dar nu imi amintesc ce.
22+
viitoare mamica de Medeea
Fetele apropo credeti ca sunt anumite "chestii" ce trebuie facute pt a naste mai usor natural?? Sa te dilati mai repede???
22+
Dana
Dana felicitari pt nepotel ! Ieri am vb cu o prietena si mi-a zis ca ea a luat niste medicamente homeopate ca sa se dilate mai repede si ca au functionat f f bine.
Eu cand vine vorba de homeopate sunt foarte sceptica dar pot sa intreb detalii. Ea a zis ca a nascut f f repede ca s-a dilatat rapid.
Aici e un articol daca va intereseaza cu medicamentele in sarcina
http://www.qbebe.ro/sarcina/intrebari_sarcina/ce_medicamente_sunt_permise_in_sarcinaq_afla_de_la_ginecolog!
22+
viitoare mamica de Medeea
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Alexandra ca multe alte mituri..dar eu te vad mama de fetita. Dana am citit si de Renie ca e bun. Nu am in casa, am luat dicarbocalm. Arsuri nu am zilnic ..deocamdata. Elena & Denisa (26.10.2004) 23 saptamani |
Azi am fost si eu la eco. Suntem perfect sanatosi, avem avans cateva zile BPD 35.63 mm, HC 125.66mm, AC 119.67 mm, LF 23.95 mm, 150bpm SI SEX... kinder surprise!!! Tot nu stim ca nu a tinut picioarele deloc departate. Vom afla pe 18 aprilie, cand mergem la dr Botica pt morfologie.
MTHFR A1298C - stare homozigota
David 16+