Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
MariaBcf spune:
Fetelor la mine a fost azi prima zi de munca dupa 1 saptamana de CM, azi dimineata nici nu m-am putut trezi , am ajuns la munca la 7 si la 11:30 m-au trimis acasa( asa imi era de somn ca nici nu puteam vorbi) . La 12:15 minute eram in pat la somn si am dormit pana acum. Oare cand trece somnolenta ca m-am saturat de ea?
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
16+
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Bun, Ca sa vad cat sunt de dusa...mai e cineva pe aici care a facut si DT si TT? Ma refer la cele carora DT le-a iesit bine. |
DA ... am facut eu ... dar nu te lua dupa mine ... ca eu am ceva probleme la mansarda ... Mi-a iesit si TT bine ... si cateva zile mi-a stat gandul la amnio ... Dar mi-am revenit relativ repede
18+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Cris_25 spune:
Maria, si eu am mers azi la munca dupa o saptamana de concediu ... abia m-am trezit ... Am fost ca batuta toata ziua ... La 14 am venit si eu acasa ca n-am mai rezistat ... Li s-a facut mila de mine ... si maine doar vreo 2 ore rtebuie sa merg
Doxy, La multi ani si din partea mea pentru micul tobosar! Mie imi plac maxim tobele ... si artistul, of course! Ma bate gandul sa-i iau la nepot ... daca tot m-a amenintat cumnatu ca-mi ia la printesa ... il scutesc de-o cheltuiala!!! Apropo ... v-am zis ca-i iau la nepot ukulele (un fel de chitara) ... si in prima faza intentionam s-o iau albastra ... dar cand am aflat ca voi avea fetita, am schimbat pe verde ... ca se va potrivi si la noi ... Sunt egoista ca ma gandesc sa primesc cadoul inapoi?
18+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
unidanad spune:
http://babycatwalk.ro/body-rochita/293-body-papion-fara-maneci.html
E super pacat ca nu are mai mic . Cel mai mic are 70 cm si deja intram in toamna cand o sa aibe bebe 70 cm si este cu maneca scurta gen maiou .
22+
Dana
unidanad spune:
Fetele ce recomandati sa luam hainutele si de pe net sau mai bine mergem in magazine si vedem???
22+
Dana
Andra28 spune:
Dana sa=ti traiasca nepotelul!
Eu intotdeauna am preferat sa merg in magazine ptr haine de copii.Asta ptr ca imi place sa simt si la mana materialul din care sunt facute, sa le vad culorile adevarate si nu neg ca mi se pare placerea mai mare a shopping-ului asa, mai ales daca e vorba despre puiul meu.
Andra 21+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui delia_timpau Bobitza, mie mi-a zis dr ca nu e cazul de TT, pt ca DT mi-a iesit foarte bine. Dupa cum ziceam, eu am o problema cu recoltarea de sange, asa ca am rasuflat usurata Bobitza, tu il simti pe bebe?? 19+ , mami de Mircea |
Delia, Eu simt niste miscari usoare de pe la 14 sapt
Sunt zile cat il simt de multe ori si zile, ca azi, cand nu il simt. Dar e mai activ seara.Poate ma bucur de miscari mai tarziu
Oricum, nu l-am mai vazut de 3 sapt si mi se pare o eternitate...abia ast sa vina Joi sa il vad
Eu nu stiu...vedeti? Mie de ce mi-au zis ambele doctorite sa fac TT??? Nici nu au asteptat sa iasa rez la DT si m-au pus sa fac programare...cred ca sunt disperate dupa bani.
Daca ele ziceau sa nu il fac, nu il faceam eu de nebuna, dar fiind incurajata de ele si fiind si inclus in abo, nici nu mi-am pus problema sa nu il fac
Acum sunt chiar bulversata...o sa stau cu grija 2 sapt pana vin rezultatele...apoi cine stie ce minuni ies?!
17 +
Ele spune:
Dana si eu la fel ca Andra. Prefer sa le vad si sa le pipai.
Dar ma uit cu drag pe site-uri si daca chiar vad ceva deosebit cumpar.
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui unidanad Hello fetele!!! In sfarsit a venit pe lume nepotelul nostru Yannis de 3550 si 51 cm. Si mamica si bebe sunt bine sanatosi din pacate nu am puttut sa ii vedem. Maine sigur ii vom vedea. In legatura ca banii pusi la copil si eu tot asa stiu se dau pt noroc si fiind nepotel nu pot sa ii pun 10 lei. O sa ii luam si costumase ca doar e primu bebe din familie si e nepotel. Bobitza si eu stiu ca la fetite te patezi pe fata deci posibil sa ai o printesa 22+ Dana |
Dana, eu vreau o printesa, dar nu am pete pe fata...ci cosuri
17 +