Vant de primavara pe ghetar
Raspunsuri - Pagina 3
michelle-usa spune:
vreau sa ies afara, la plimbare si nu pot.
catzelul meu doarme dus, sforaie langa mine. nu ma indur sa-i stric somnul.mai viseaza cateceva si da din labutze, sau incepe sa suga.
a_alinta spune:
eu va propun ( adica va dau voie
) sa ma tutuiti. de ce nu-mi spuneti mai simplu ?![]()
samponul se numeste sampon ( de , pentru sau contra , nu stiu exact
) paduchi, adica lice shampoo.
michelle-usa spune:
tea tree oil si paduchii
http://www.buzzle.com/articles/tea-tree-oil-for-hair.html
michelle-usa spune:
si aici...mura'n gura:
http://www.walgreens.com/q/lice-shampoo
http://www.cvs.com/shop/Health-&-Medicine/First-Aid/Pinworm-&-Lice-Treatment/_/N-3uZ13ljiiZ2k?pt=SUBCATEGORY
alinuk spune:
in rand si eu la aliniere, prezent!
Vant de primavara!
ca bine ziceti!
Sa vina odata vremea cocktailurilor pe sezlonguri
si a berii la terase, balcoane si alte locatii aferente
PS: m-ati ametit complet
alinta a_alinta alizee alina
dar ma dumiresc eu, lasati-ma incet ca-mi bulversati otolitii
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Secret Bunny!!
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Starlet spune:
Buflea , sunt o gramada de marci de sampoane de paduchi. Eu am in casa unul pe care l-am cumparat preventiv acum 2 ani (deja vad ca a expirat), cand ne-a anuntat de la scoala ca sunt copii care au paduchi. Se numeste Lindane. vad ca scrie ca se aplica o singura data , iar daca e necesar inca o data peste sapte zile. Deci....se poate scapa usor acum fara gazari si ras in cap ca pe vremea noastra![]()
Eu tin sa va spun ca am gasit mucenici moldovenesti gata facuti la magazinul romanesc.Dar scumpi mai..... 2,50$ bucata. Totusi destul de marisori
a_alinta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alizee* Buflea, bravo ! Poti sa scrii alinta si gata. Am gasit un avatar super cu strumfita, dar inca nu am reusit sa-l incarc. Este asemanator cu actualul, dar mult mai frumos. Alizee* A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
tu vrei sa te faci mai frumoasa pe zi ce trece, nu-i asa?
sincera sa fiu eu m-am gandit ca daca pun nick-ul sub forma unui verb la forma tranzitiva nu vor exista confuzii. dar tot raul spre bine, vedeti?

Aqai spune:
michelle, nu ras cu lama, ci 1 mm cu masina :) arata f cute si e f practic. nu mai pierd nici vremea sa-i duc la tuns. si mai bine, nici nu s-a luat vreun paduche de ala pe capul lor, desi cel mare tre' sa recunosc ca era intr-o clasa de paduchiosi :))))
dar s-a hotarat cel mare acum sa-si lasa parul lung... saracu' ma pune de cateva ori pe saptamana sa-l caut de paduchi, atat e de terifiat ca o sa-i ia si o sa-l trec iar la regim de tuns :)
Alizee spune:
Da, m-am ales cu un nou pseudonim. ![]()
Alizee*
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.