Vant de primavara pe ghetar
Raspunsuri - Pagina 2

michelle-usa spune:
 buflea, nu stiu cum se cheama, dar sigur e la CVS...ca am vazut cindva.
auziti, ref . la un formular...era optiunea:
son/daughter/child...cum adica child?...pai ori son, ori daughter?...sau se referea la gay?
pe cand lucram la payroll...aveam in sistem la sex, optiuni: male/female/other...colega mea mai nebunatica...se uita la poza din ID si daca i se parea suspecta...ridea si zicea ca il /o trece la other...(desigur ca nu facea asta.)

michelle-usa spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Alizee* Iote la Buflea ca nu mai incurca allinta cu a_alinta, de cand mi-am schimbat nick ul. ![]() Pardon, acum am citit mai atent: Buflea chiar le confunda rau. Alizee* A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.  | 
drept sa spun si eu va confundam.

rall spune:
| citat din mesajul lui Alizee* Iote la Buflea ca nu mai incurca allinta cu a_alinta, de cand mi-am schimbat nick ul. ![]() Pardon, acum am citit mai atent: Buflea chiar le confunda rau.  | 
Si eu va confundam, de fapt.. inca va confund, cred. Stiu personalitatea uneia (din posturi) dar sincer nu stiu a cui, sigur
La fel se intampla cu CorinaDani / CorinaDana (cred). E putin mai usor acolo pentru ca au personalitati extreeem de diferite
michelle-usa, "other" cred ca se refera la transexuali. Gayii au sex bine stabilit, cel din nastere.

Aqai spune:
 Buflea, nu stiu cum se cheama ca din fericire n-am avut nevoie. i-am tinut tot anul scolar trecut rasi in cap cu masina odata ce au inceput sa curga hartiile ![]()
dupa aia am intrebat una din invatatoare, cum naiba fac de nu iau paduchi ele (par lung, mare, carliontat, ce mai). Si mi-a spus ca green tea sau teatree oil nu mai stiu care. se da pe par dupa spalat. miroase rau pt paduchi si nu se prind de tine.

Alizee spune:
 Fii-mea a racit atat de tare, incat a stat acasa toata saptamana. Si tocmai cand ma bucuram ca nu am luat raceala de la ea, m-a pocnit si pe mine. 
 Afara e frumos, iar eu umblu ca baba dochia. 
De aia am rugat adminii sa imi schimbe nickul; eram confundata cu a_alinta. E cazul sa schimb si avatarul ? 
Alizee*
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

michelle-usa spune:
 alizee,nu schimba avatarul...eu cel putzin, dupa ala te recunosc.
e solutzie speciala pt paduchi...sigur o gasesti, sau intrebi farmacistul unde e pe rafturi.
cum Aqai, i-ai ras in cap? tea tree oil are miros deosebit. cred ca se pun cateva picaturi la clatire...asta daca nu vrei sa fol solutzia speciala impotriva paduchilor.

buflea spune:
| citat din mesajul lui Alizee* Iote la Buflea ca nu mai incurca allinta cu a_alinta, de cand mi-am schimbat nick ul. ![]() Pardon, acum am citit mai atent: Buflea chiar le confunda rau.  | 
Soro, ba din contra ...acum ce te cheama "ca vantul" nu mai depun nici un fel de efort sa-i scriu numele Alinei corect ... ca numai una e "allinta" sau "alinta" pe ghetar ... si ca sa fie mai simplu, n-o sa mai pun nici "a" ul ala in fatza ...am zis

buflea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
 Si eu va confundam, de fapt.. inca va confund, cred. Stiu personalitatea uneia (din posturi) dar sincer nu stiu a cui, sigur La fel se intampla cu CorinaDani / CorinaDana (cred). E putin mai usor acolo pentru ca au personalitati extreeem de diferite michelle-usa, "other" cred ca se refera la transexuali. Gayii au sex bine stabilit, cel din nastere.  | 
Ai dreptate, dar eu le recunosteam dupa locatie ...ca in ambele cazuri una e in America si cealalta in Rom.

Alizee spune:
 Buflea, bravo ! Poti sa scrii alinta si gata.
Am gasit un avatar super cu strumfita, dar inca nu am reusit sa-l incarc. Este asemanator cu actualul, dar mult mai frumos. ![]()
Alizee*
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.