Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Delia_r nu vb singura mai sunt si eu pe aici . Eu m-am hotarat sa fac papanasi astazi . De o luna tot zic ca fac sapt trecuta a zis sotu ca face dar cu problema cu cainele numai de papanasi nu imi ardea

21+
Dana

Mergi la inceput

Mariabcf distractie placuta . Noi nu cred ca facem ceva astazi. Eu am cam exagerat cu curatenia si ma cam doare spatele. Maine avem musafiri deci 90% nu facem nmk.

21+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu n-am mai avut o noapte fara trezitul la toilet. Si e cam de doua ori. O fi de la apa, beau peste 2 l zi, aproape 3 l.

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Delia_r nu vb singura mai sunt si eu pe aici . Eu m-am hotarat sa fac papanasi astazi . De o luna tot zic ca fac sapt trecuta a zis sotu ca face dar cu problema cu cainele numai de papanasi nu imi ardea

21+

dar cainele e bine deja?

Mergi la inceput

Dap este mult mai bine am scapat de perfuzii a inceput sa manance se joaca e ca inainte. Tratament cu pastile inca ii facem si va dura 90 zile .ii dam mancare de regim pt ficat si rinichi . Important este ca e bine restu nu mai conteaza desi ma speriat rauuuu .

21+
Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Dap este mult mai bine am scapat de perfuzii a inceput sa manance se joaca e ca inainte. Tratament cu pastile inca ii facem si va dura 90 zile .ii dam mancare de regim pt ficat si rinichi . Important este ca e bine restu nu mai conteaza desi ma speriat rauuuu .

21+
Dana

iei

Eu vad animalele ca membru de familie, le iubesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello, burtici!

Multumesc pentru sustinere

Eu azi noapte iar n-am dormit, pe la 2 noaptea m-a trezit picea, avea febra 39grdC se pare ca i-am dat raceala si ei are muci si ditamai rosul in gat
Azi la fel, abia i-am scazut temperatura sub 39grdC, sint cu toate gramada pe ea la doze maxime, si nurofen si paracetamol plus algocalmin
Diseara prevad iar noapte alba

Happy Mom si S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Delia ,si eu ma tot trezesc sa merg la toaleta si in ultimul timp nu cred ca am baut mai mult de 1l de apa,mai recuperez ca beau si lapte zilnic vreo 600 ml,dar nu cred ca de la lichide e.Cred ca deja bebele incepe sa creasca si se face marisor

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele
Mie mi-a zis medicul sa mai vin doar peste o luna la consult. Pana in sapt 32 nu mai am nimic de facut gen analize/ecografii ..in 32 mi-a zis ca o sa facem un dopler.

Si mie la fel, vin peste o luna si nu fac nicio analiza intre timp.

Happy Mom si S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

si eu ma trezesc noaptea la baie..de pe la 4 incep sa ma foiesc si daca mi-e leene rau sa ma dau jos din pat, la 7 am niste dureri de vezica de mor!!

19+ , mami de Mircea

Mergi la inceput